|
Bildirim
az kalmış hakkatten açıkladıkları iyi olmuş. yaz yeni bitti işte, yazın yeniden gelmesine ne kaldı !
|
Henrye olan saygı hürmetden izliyorum
|
Hiç gelmesin daha iyi. Hikaye tırt zaten.
|
Dandik ve alakasız bir kadroyla (Henry Cavill hariç) vasat bir sezonla başlayıp leş bir sezonla ara verdiler. Güzelim evreni bok ettikleri için izlememek en iyisi. Witcher dizisini izleyeceğinize kitaplarını okuyun ya da oyunlarını oynayın bin kat daha iyi. He Netflix'te Vezemir'i anlatan bir Witcher çizgifilmi var bakın o izlenebilir, güzel yani. Ama dizisi berbat. Evrenle hiç alakası olmayan insanlara da sıkıcı gelebilir. Yani hiçbir türlü şiddetle tavsiye etmiyorum diziyi.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 25 Eylül 2022; 15:28:28 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu kadar uzun ara verip reytinglerini baltalıyorlar. İkinci sezon geldiğinde ilk sezonu hatırlamak için tekrar üstünden geçtim ama her sene aynı pilav yenmez yani. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 26 Eylül 2022; 4:5:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Spin-off'ta dizinin geçtiği zamandan öncesi anlatılacak. 4 bölümlük bir yapım. |
Keşke oyun yerine kitapta nasıl anlatıldığına bakılsaydı. |
|
|
Bunlar gerçekten dizi izlenmesin diye uğraşıyor. ilk sezon aralık 2019 ikinci sezon aralık 2021 üçüncü sezon 2023 yaz nerede kaldı onu da hatırlamıyorum artık. |
|
|