Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

delirt bizi çıldırt bizi outlaw

yaparım bilirsin :)
  • Arkadaşlar biraz ayıp olacak fakat,çeviri durumu ne durumda acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

Arkadaşlar biraz ayıp olacak fakat,çeviri durumu ne durumda acaba?

Sordugun yuzde ise bunu ustte yazdik, yuzdesini biz de tutamiyoruz. ama onun disinda devam ediyor elimizden gelenin en iyisi halinde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %50 bu böyle biline... bu sene çıkmaz ama yazdan sonra büyük ihtimalle çok hızlı bir şekilde ilerlenir ve biter. Çünkü işsiz kalıyoruz ve işimiz gücümüz bu proje oluyor

@Barış; orjinal oyunumu isterim en çok ben çalıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Aralık 2013; 15:42:29 >
  • Bu arada haberiniz olsun, alacak olanlar gog.com sitesinden (acilimi good old games olan cd redprojekt'in kendi sitesi) takip etsinler. hem ucuza hem de daha cok icerikli bulabilirler. Ayrica drm-free (yani sartsiz sekilde oyun sizin)

• Steam den 5 tl ye almıştım geçen indirimle.2.oyunda 10 tl ye yani toplam 15 tl ye witcher 1-2 ye sahip oldum yılbaşını bekleyin muhtemelen yine satışta olacak ondan aşağı düşeceğini de sanmam açıkçası witcher 1 dolarlık oyun değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

%50 bu böyle biline... bu sene çıkmaz ama yazdan sonra büyük ihtimalle çok hızlı bir şekilde ilerlenir ve biter. Çünkü işsiz kalıyoruz ve işimiz gücümüz bu proje oluyor

@Barış; orjinal oyunumu isterim en çok ben çalıştım

Sen bir çok şeyin orijinaline layiksin abi :)
  • Yama kesin olarak çıkacak mı herhangi bir tarihte. Tamamen iptal durumu yok değil mi? Ona göre alacağım oyunu.

Emekleriniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrE3d0m -- 15 Aralık 2013; 15:34:37 >
  • Çıkacak canım çıkmayacak diye bir şey yok. Gönül rahatlığıyla paranızı verebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 15 Aralık 2013; 14:02:35 >
  • Çıkacak çıkmasına da o alışık olduğunuz kaliteyi bulabilecekmisiniz tek endişemiz o, çünkü ilk çeviri deneyimimiz oluyor.
  • İyi çalışmalar arkadaşlar emeğinize sağlık
  • quote:

Çıkacak çıkmasına da o alışık olduğunuz kaliteyi bulabilecekmisiniz tek endişemiz o, çünkü ilk çeviri deneyimimiz oluyor.

Zaten o kadar uğraşıyorsunuz bir de % 100 kalite beklemek aç gözlülük olur yani

• quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

quote:

Çıkacak çıkmasına da o alışık olduğunuz kaliteyi bulabilecekmisiniz tek endişemiz o, çünkü ilk çeviri deneyimimiz oluyor.

Valla benim cevirilerden iyisi Şam'da kayisi, onu diger arkadaslar dusunsun

• quote:

quote:

quote:

Artık onlar düşünsün :)

3-4 kişi daha katılsa aranıza çabucak biter mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Breath Of fire

quote:

quote:

quote:

Artık onlar düşünsün :)

3-4 kişi daha katılsa aranıza çabucak biter mi?

Tabi canim. havuz problemi gibi dusunun olayi. ne kadar cok cesme o kadar az saat.

• Çok iyi oldu bu konuyu gördüğüm, 2. oyunu almıştım ama Pc düzgün çalıştırmadığı için oynayamadım henüz, 1. oyundan başlamak daha iyi olacak. Steam indirimleri bitmeden edinmek lazım. Kolay gelsin arkadaşlar
  • Oyunu alalı bayağı olmuştu Steam'de. 2. oyunuda biraz oynamıştım ama 1. oyunu bitirmeden 2yi bitirmek istemedim. Büyük bir sabırla bekleyeceğim. Zaten Skyrim yaması çıkacakmış yılbaşında. Bu yama çıkana kadar Skyrim takılırız artık.
  • Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle bir çalışma olduğunu yeni öğrendim. Çok sevindim gerçekten. RPG oyunlarını Türkçe oynamak büyük keyif olur. Hele de Witcher gibi efsane oyunu kendi dilimizde oynamak mükemmel olur. Umarım her şey iyi gider ve oyunu Türkçe oynarız.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.