Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama çalışmamız şen şakrak ilerliyor arkadaşlar. Siz hiç canınızı sıkmayın yama illaki çıkacak inşallah. Ama yakın zamanda değil tabii.
  • cemilture kullanıcısına yanıt
    acele etmeyin usta steam indirim dalgasına zilyon oyun aldık bi dünya oyun bekliyor oynanacak buda çıkarsa karman çorman oluruz sakin sakin sindire sindire çevirin kolay gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • usta dediklerime de iki tane alayım hazır indirimden diyen yok tabi, heheyyyy
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    bunlar hep böyle işte usta varsa yoksa kendine müslüman

• Çok teşekkürler hocam.
  • Arkadaşlar burun çekildiğinde sniff diyorlar ya şimdi bu ecnebiler, biz ne diyelim o yansıma sese? Aklıma gelmedi benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaşlar burun çekildiğinde sniff diyorlar ya şimdi bu ecnebiler, biz ne diyelim o yansıma sese? Aklıma gelmedi benim

Hık

• quote:

Orijinalden alıntı: Itachi-san

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Arkadaşlar burun çekildiğinde sniff diyorlar ya şimdi bu ecnebiler, biz ne diyelim o yansıma sese? Aklıma gelmedi benim

Hık

Yok, eksik yazmisim, hani burnun akmasi gibi degil de bir seyi koklamak ister gibi. hani evde sabah kahvaltida sucuk pismis gibi dusunun

edit: zaten hastaliktan kaynakli bir *sniff* serisine *burnunu cekerek* yazdim. o ayri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 4 Ocak 2014; 12:35:26 >

• Bence o kadar kasmaya gerek yok sniff olarak ta kullanılabilir bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

Bence o kadar kasmaya gerek yok sniff olarak ta kullanılabilir bence.

turkce degil, anlasilir olsa bile turkce olmadigi icin hos bakmiyorum.
  • 2. Serinin türkçesi var bende ilk seriden oyuna başlıyayım diyorum .Acaba bu ilk oyunun tirkçe yaması yokmu arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: murat8361

2. Serinin türkçesi var bende ilk seriden oyuna başlıyayım diyorum .Acaba bu ilk oyunun tirkçe yaması yokmu arkadaşlar.

Başlığı okumadan girdin sanırım.Türkçe yaması olsa arkadaşlar türkçeleştirmek için neden bu kadar çaba sarfetsin ?
  • sonunda saçma sapan yorumlara boğulmayan bir tr çevirisi görmek güzel. ilerlemede gayet güzel gidiyo. takipteyiz üstadlar. zaten ekibin içinde daha önce kaliteli işler yapmış arkadaşlar var yanılmıyosam. dragon age dende hatırladığım isimler. elleriniz dert görmesin.
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Benim gibi.İnternet üzerinden çeviri yapa yapa zor bitirdim,hatta iki defa oynamak zorunda kaldım(Hayalet kızı tepeye birtürlü getiremedim.Dandelion zaten beni sattı ortalıkta yok,bende kızdım son patch ınıda yükledim sil baştan eski çeviri notlarıma baka baka bitirdim.Hayırlısıyla Türkçesini bi bitirin gene oynayacağım ve gençlere de tavsiye edebileceğim.(Bu oyun Türkçe olmadan insanlara cazip gelmiyor.)Bu arada gençler ben 57 yaşımdayım elinizi çabuk tutun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Orijinalden alıntı: Creco

Eğer çevirmene ihtiyacınız varsa almanca ve ingilizce dillerine hakimim witcher epey sevdiğim bir oyun her ne kadar hiç bitirmemiş olsamda. Sürekli olarak çeviri yapamam ancak hem çalışıyorum bürolarda hemde okulum var fakat boş bulduğum vakitlerde gönderilen çevirileri çok uzun değilse eğer yetiştiririm.
    Saygılar. İyi akşamlar

Hocam bu gruba ben de yeni girdim. Size şöyle söyleyeyim, zannedersem grupta şu anda herkesin birden fazla işi var, yabancılık çekmezsiniz yani.

Merhaba,benim işimde yok ingilizcemde (EMEKLİ denilen sınıf).Lisan bilen gençler ellerinizden öperim çünkü ellerinize bakıyoruz...Bu arada, TEKNOSEYİR deki gibi çok seviyeli ve şakacı bir grup oluştu hepinize saygılar sevgiler.

• alperentok kullanıcısına yanıt
    Estagfurullah, yani yas babamla esit gibi, el opmek ne demek. zaten calismayi boyle oyun sevdalisi olup bir sekilde tam kavramayanlar icin baslatti slayer983, eh biz de elimizden geldigince ona yardim ediyoruz. Ve gercekten soyleyim boyle motive edici mesajlar hakikaten insani mutlandiriyor. Kahvaltidan sonra nasil asiliyorum ceviriye gorun simdi

not: mutlanmak, bir fiildir. Mut koku mutlu ve mutsuzun koku olup iyi, hos duygu anlamindadir. mutlanmak da guzel hissettirmek anlaminda.

• bu "sniff" (koklamak için burnu hızlıca çekmek ünleminin ingilizler tarafından kabul görmüş hali) konusunda gerçek hayatta tanıdığım birisi "sfff" yazmamı önerdi, siz de kabul derseniz öyle yazıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperentok

quote:

Orijinalden alıntı: cemilture

quote:

Orijinalden alıntı: Creco

Eğer çevirmene ihtiyacınız varsa almanca ve ingilizce dillerine hakimim witcher epey sevdiğim bir oyun her ne kadar hiç bitirmemiş olsamda. Sürekli olarak çeviri yapamam ancak hem çalışıyorum bürolarda hemde okulum var fakat boş bulduğum vakitlerde gönderilen çevirileri çok uzun değilse eğer yetiştiririm.
    Saygılar. İyi akşamlar

Hocam bu gruba ben de yeni girdim. Size şöyle söyleyeyim, zannedersem grupta şu anda herkesin birden fazla işi var, yabancılık çekmezsiniz yani.

Merhaba,benim işimde yok ingilizcemde (EMEKLİ denilen sınıf).Lisan bilen gençler ellerinizden öperim çünkü ellerinize bakıyoruz...Bu arada, TEKNOSEYİR deki gibi çok seviyeli ve şakacı bir grup oluştu hepinize saygılar sevgiler.

Estağfirullah abi asıl biz sizin elinizden öperiz. Böyle destekler insanı mutlu ediyor gerçekten. Çok teşekkür ederiz.

• güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. bir süre olmayacağım, bana ulaşmaya çalışanlar kusura bakmasın.
  • Arkadaşlar W3 çıkmadan çıkar mı yama?Çünkü seriye taa en baştan başlamak istiyorum W1 savesini W2'ye port edeceğim,onu da W3'e -.-
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.