Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İstedigin sey imkansiz arkadasim... En erken yaza...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • % kaçta acaba bunu söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WingsOfDeath

% kaçta acaba bunu söyleyebilir misiniz?

daha once de soyledigimiz gibi; yuzdeye vurulacak bir sayisal elimizde bulunmuyor. yani biz de bilmiyoruz yuzde olarak.

• Tahmin? :D At kafadan bişeyler yalan söyle kandır bizi. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WingsOfDeath -- 7 Şubat 2014; 19:30:47 >
  • %70 arkadadasim, paketleme haric

• Teşekkürler, yalanda olsa gerçekte olsa... :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayer983

%70 arkadadasim, paketleme haric

nasıl bir emek harcıyorsunuz tahmin bile edemem ama helal olsun cidden...Hala ekstra bir yardım gelmemesi ŞAKA gibi yazık ama böylesi belki daha hayırlı olacak demek.
  • Witcher ve Fallout 3 ü oynayamadım içimde ukte kaldı vallahi, merakla yamayı bekliyorum. Birde Fallout 3 çeviren arkadaş bir çıksaydı ortaya adam sır oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Witcher ve Fallout 3 ü oynayamadım içimde ukte kaldı vallahi, merakla yamayı bekliyorum. Birde Fallout 3 çeviren arkadaş bir çıksaydı ortaya adam sır oldu.

Fallout ucu ben de bekliyordum, iptal oldugunu bilmiyordum. keske su uc ile new vegasin ek oaketleri tamamlansaydi

• 4-5 kişi %70 harika kolay gelsin.
  • Bugün de tesadüf günün anlam ve önemine uygun olarak [spoiler=4820359882]Shani ve ya Triss'le olan[/spoiler] aşk konuşmaları geldi
  • Helal olsun,elinize sağlık..

Bu arada Witcher 1 ve 2 steamda çok ucuz ben alıyorum ikisinide hem Türkçe Yamalar'da var...

http://store.steampowered.com/app/20920/

The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition: 3,99 dolar
    The Witcher: Enhanced Edition Director's Cut 1,99 dolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: feriox

Witcher ve Fallout 3 ü oynayamadım içimde ukte kaldı vallahi, merakla yamayı bekliyorum. Birde Fallout 3 çeviren arkadaş bir çıksaydı ortaya adam sır oldu.

Fallout ucu ben de bekliyordum, iptal oldugunu bilmiyordum. keske su uc ile new vegasin ek oaketleri tamamlansaydi

New Vegas'ın iki tane ek paketinin Türkçe yaması var.Fallout3 yüzde Altmışlara felan gelmişti,sonra ne oldu bilinmez...

• Oyunda succubus var, özellikle hıristiyan kültüründe rüyalanmanın sebebi sayılan, geceleri rüyalara girip gerçekteymiş gibi sizinle sevişen dişi (şeytan). Adına ne diyelim? Artık isim kalmadı canavarlara

@deadman87

teşekkürler, işte oynadım da bir anda türkçeden ingilizceye düşünce bir soğudum oyundan. O yüzden bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 14 Şubat 2014; 16:19:55 >
  • Türkçesi Sukkubus sorun yok...
  • quote:

Türkçesi Sukkubus sorun yok...

İşte, türkçe bir şey bulalım dedim. Ben mesela disiplin yerine de düzence kullandım, hep türkçeye dönemeye çalışıyorum
  • türkçeye zaten yazdığım gibi geçmiş çok kasmaya gerek yok, zaten bir isim sonuçta... disiplin disiplin olarak kalsa eyiydi milletin kafası karışacak sonra...

Edit: cevdetim git kızla takıl bari bugünde çeviri yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Şubat 2014; 17:50:32 >
  • quote:

türkçeye zaten yazdığım gibi geçmiş çok kasmaya gerek yok, zaten bir isim sonuçta... disiplin disiplin olarak kalsa eyiydi milletin kafası karışacak sonra...

Edit: cevdetim git kızla takıl bari bugünde çeviri yapma

Gelen tepkilere göre bakarız, değiştiririz

edite cevap:

/>

• Sevgililer gününe özel The Witcher Steam de sadece. 1,99 $

Sukkubus bu gece gel :)
  • Yine makaraya başladık. eee ne de olsa adam asrın çevirisini bitirince motivasyonu tavan yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.