Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: STENSTEN

DLC'ler çevirilmeden tam bir çeviri sayılmıyor bana göre ayriyetten türkçe yamanın setup ekranında enchanted edition logosuda olmamalı o zaman DLC'leri kapsamıyorsa.

hocam sen dlc dlc diyorsun da dlc yok ki oyunda:D

ekleme:zaten betada o yuzden hala. tam hikaye tmamen cevirildi ama hatalar ve bir iki yerde ingilizce kalmis yerler var, onlari da tamamlayinca betadan cikmis olacak

DLCleri var enchanted edition sürümünde ufak ufak 10 yakın hikaye modları var ana hikaye haricinde oynanabiliyor.
  • quote:

quote:

quote:

DLC'ler çevirilmeden tam bir çeviri sayılmıyor bana göre ayriyetten türkçe yamanın setup ekranında enchanted edition logosuda olmamalı o zaman DLC'leri kapsamıyorsa.

ekleme:zaten betada o yuzden hala. tam hikaye tmamen cevirildi ama hatalar ve bir iki yerde ingilizce kalmis yerler var, onlari da tamamlayinca betadan cikmis olacak

DLCleri var enchanted edition sürümünde ufak ufak 10 yakın hikaye modları var ana hikaye haricinde oynanabiliyor.

yan hikayeleri diyorsun, onlar dlc degil, sadece iki tanesi yapimcilar tarafindan tanitim icin yapilmis, geri kalan oyuncular tarafindan yapilmis modlar. onlarin serinin de oyunun da hikayesine bir etkisi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

yan hikayeleri diyorsun, onlar dlc degil, sadece iki tanesi yapimcilar tarafindan tanitim icin yapilmis, geri kalan oyuncular tarafindan yapilmis modlar. onlarin serinin de oyunun da hikayesine bir etkisi yok.

Güzel kardeşim DLC dediğin zaten ana hikaye ile bağlantısı olmaz neyin ısrarı bu anlamıyorum.

• Bu oyun o iki hikaye seneryosu için enchanted olmadı zaten, zibilyon tane bug vardı performans sorunları vardı, eksik ne varsa hepsini düzeltip üstüne bir de oyunun editorunu koydular sonra enchanted dediler. Yama enchanted sürümüyle uyumlu olduğu için enchanted logosu var. Ayrıca burada Skyrimdeki gibi genişleme paketi tarzı bir şey yok. O kadar dlc dlc diye niye uzatıyorsun onu da ben anlamış değilim.
  • Adama bakla dlc dlc diye tutturmuş olmadan oynamam diyor oynamazsan oynamalan.Dlc diye tutturduğu şryler ne ben dlc falan görmedim.

The witcher 3 için umarım yama çıkar çok zor biliyorum millet destek yerine köstek olacak onuda biliyorum ama yama yapanlara teşekkür edecek bir kitlede var.Ben 50 TL bağışlarım elimden o kadar geliyor ama sanmıyorum 10 kişiden fazlasının bağış yapacağını ne kadar ekmek o kadar köfte sen oyunu zamanında satın alsaydın 3. Oyuna 2.oyunda olduğu gibi türkçe yama gelirdi.Türkiye de oyun kitlesi galan yok lol oynayan Metin 2 wolfteam oynayan küfürbaz çocuk kitlesi var.bsc twitchte ne güzel oyunlar oynanıyor kimse izlemiyor orada Kızın biri lol oynuyor hemde yabancı 4k izleyeni var 3.9k sı Türk Hepside kıza ORANI aç buranı aç diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya girip rahat 3 kere teşekkür etmişliğim vardır. Yamayla beraber ilk 2 bölümü bitirdim. 2. bölüm "varoşlar mahallesi" bölümü ne güzel bölümmüş, ne entrikalar varmış. Gerald bölümün sonlarına doğru kadın cadıyı yakmaya gelen kalabalığı bir tehdit etti vallahi ben korktum. Bu anı bana yaşattığınız için tekrar teşekkürler. Yan görevleri oynama amacım vardı ama ana görev o kadar iyiki direk ana görevden gidiyorum. Bazen muhimmat toplamak ve seviye atlamak için yan görevleri yapıyorum.

Vasat ingilizcemle W3 üde bitirmiştim ama türkçe yama ile W1 den daha fazla zevk alıyorum.

Orjinal olarak W3 ü PS4 e almıştım. PC yede alma kararı verdim. DR ye gittim yoktu. Bulduğun anda ufakta olsa belki katkım olur edasıyla alacağım.

Ayrıca oyunda zaten bir dünya yan görev var, hepside çevrilmiş. DLC lerle gelecek yan görevlere hiç gerek yok. Zaten oyunda DLC yok. Stream de göremedim ?

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    emeginize saglık sırf ingilizce diye bütün seriyi oynamadan ölecektim şunu belirtmek isterimki bu yama gerçekten önemli benim gibi bir çok insan bütün seriyi oynamak için ilk bu oyunu bitirmek zorunda sırf bu konu için üye oldum tekrar sonsuz teşekkürler
  • alpalp84 kullanıcısına yanıt
    Oyun çok güzel eski olmasına rağmen dövüş sistemi o kadar iyi olmamasına rağmen hikayesi atmosferi kendine bağlıyor.Ben hızlı hızlı oynadım hiç yan görev yapmadım 32 saat sürdü.Biraz oyalansan yan görev yapsan 50 saatten fazla oynanış süresine ulaşacak.The witcher 2 yi de biraz oynadım kısmetse bu oyunu daha uzun sürede daha yavaş bitireceğim.Umarım 3. oyun türkçeye çevrilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Adama bakla dlc dlc diye tutturmuş olmadan oynamam diyor oynamazsan oynamalan.Dlc diye tutturduğu şryler ne ben dlc falan görmedim.

The witcher 3 için umarım yama çıkar çok zor biliyorum millet destek yerine köstek olacak onuda biliyorum ama yama yapanlara teşekkür edecek bir kitlede var.Ben 50 TL bağışlarım elimden o kadar geliyor ama sanmıyorum 10 kişiden fazlasının bağış yapacağını ne kadar ekmek o kadar köfte sen oyunu zamanında satın alsaydın 3. Oyuna 2.oyunda olduğu gibi türkçe yama gelirdi.Türkiye de oyun kitlesi galan yok lol oynayan Metin 2 wolfteam oynayan küfürbaz çocuk kitlesi var.bsc twitchte ne güzel oyunlar oynanıyor kimse izlemiyor orada Kızın biri lol oynuyor hemde yabancı 4k izleyeni var 3.9k sı Türk Hepside kıza ORANI aç buranı aç diyor.

Bonzai çekersen böyle kafa yapar tabi

• enhanced edition v1.5 crack verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uLu03 -- 7 Ağustos 2015; 17:54:01 >
  • Çeviri için çok teşekkürler oyunu bu gün bitirdim ve 2. oyuna başlayacağım
    Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler
  • Beyler, ben bu oyuna yeni başladım da şu beyaz mersin görevi var. Ya hancıya git ya topla diyor. Hana giriyorum beyaz mersin satan yok. Nereden toplayabilirim?
  • Görevi unuttum ama sanırım satan birisi var. beyaz mersinin resmine bak. birde satıcılara bak. kesin vardır.
  • Bitkiyi hancılarda bulabileceğini söyler oyun genel olarak ama her hancı da herşeyi satmıyor. Bitki satan tiplerde var, herbalistler filan ortalıktaki satıcıları gez. Bunun dışında bahçelerden bu bitkiyi toplayabilmek için onu tanıman gerekiyor. Becerilerden birisi yine herbalistti onu açman gerek ve o bitkilere dair kitapları okuman gerek hatırladığım kadarıyla, direk her bitkiyi tanımıyor adam.
  • 2-3 yan görevi saymazsak tüm yan görevleri yaptım toplam 36 saat sürdü yan görevler uzun sürmüyor.
  • 2.oyuna hemen geçeyim diye yan görevlere odaklanmadım ama 2.oyunda tüm görevleri yapacağım 3. oyunda türkçe olmayacak gibi.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Bir arkadaş 3. oyunu çevirmeye başladı bitirmekte çok acele etmeyin

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Oyunu bitirdim tekrar başlamak istiyorum fakat bitirdiğim o kayıtteki adamı aktarıp o level ve özellik itemlerle oyuna tekrardan başlama gibi bir şansımız varmı mass effect vardı çünkü en baştan yapmak çok zor ve sıkıcı olacak.
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    The Witcher 3'teki gibi New Game+ gibi bir özellikten bahsediyorsunuz sanırım. Resmi kaynaklı yok, ancak mod varsa belki böyle bir şansınız olabilir. Bunu araştırmanız gerekir.
  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.