Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (75. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu hazır bir mod değil, mevcut kayıt dosyanı kendin düzenlemek için kullanıyorsun. item, level, yaptığın seçimler vs oyundaki hikayenin gidişatına ve karakterin durumuna etki edebiliyorsun. kaldığın yerden yeniden başlaman için hazır bir şey değil, tabi kullanmayı bilmen gerek öncelikle. Çalıştırmak için videodakileri yapabilirsin...

• Biliyorum 1-2 saat uğraştım o videolar falanda izledim fakat bir türlü çalıştıramadım baya karmaşık.
  • İyi günler hocam bir sorum olucaktı şimdi bu oyun steamda ki güncel oyun ile uyumlumu ben oyuna orjinal olarak sahibim ve oyun eski dolayısıyla yeni güncelleme gelmiyor ama güncel halde şu anda doğal olarak en son çıkan update versionunda yani yama bende sorunsuz çalışacakmıdır.Daha önce steamdan oynayan vs varsa onlar cevaplasa da olur teşekkürler şimdiden iyi günler.
  • SonAnka kullanıcısına yanıt
    Sorunuzun cevabı ilk mesajda verilmiş durumda, etik gereği öncelikle konuyu ve yorumları incelemeniz gerekirdi. Her neyse siz en kestirme yolu tercih etmişsiniz yargılayamam. Evet yama oyunun en güncel sürümünü ve orjinal oyunu desteklemektedir. Yama arşivini yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle başlatmanız ve oyunun kurulu bulunduğu ana dizini göstermeniz yeterlidir. Resmi bir yama olmadığı için mevcut oyunu güncellememeye ve oyuna başlarken yeni kayıt oluşturmaya dikkat edin, aksi takdirde oyun tam anlamıyla türkçeleşmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Sorunuzun cevabı ilk mesajda verilmiş durumda, etik gereği öncelikle konuyu ve yorumları incelemeniz gerekirdi. Her neyse siz en kestirme yolu tercih etmişsiniz yargılayamam. Evet yama oyunun en güncel sürümünü ve orjinal oyunu desteklemektedir. Yama arşivini yönetici olarak çalıştır seçeneğiyle başlatmanız ve oyunun kurulu bulunduğu ana dizini göstermeniz yeterlidir. Resmi bir yama olmadığı için mevcut oyunu güncellememeye ve oyuna başlarken yeni kayıt oluşturmaya dikkat edin, aksi takdirde oyun tam anlamıyla türkçeleşmez.

25 sayfa yorum okuyamam hocam ancak konuyu okudum ve görmedim bu sebeple sordum inan ki bir çok kişi konuyu bile okumazdı burası türkiye 25 sayfa yorum okuyacak adam sanmıyorum :D .Sorduğum şeyi anlatamadım galiba güncellememeye dikkat et demişsin işte oyun eski güncellemesi yok zaten bitti yıllar önce oyuna artık güncelleme gelmiyor ben steamda ki şuan ki version ile uyumlumu diye sordum buda konuda yoktu keza sen uyumlu demişsin doğru anladıysam sorun yok demek ki sağol.İyi geceler.

• SonAnka kullanıcısına yanıt
    Güncelleme olayı şöyle; Steam dosya farklılıklarını tespit edip dosyayı revize ediyor. Yani yapımcının yeni bir güncelleme çıkarması değil olay, oyun arşivinde yamamızın sebep olduğu değişikliklerin eski haline getirilmesi, bu yüzden güncellemeyi kapatın diyoruz. Türkçe yama resmi kaynaklı değil çünkü, bunu bir mod olarak düşünün. Güncelleme sadece oyuna bir patch atmak ve versiyon yükseltmek değildir.

Konuyu baştan aşağı okumak gerekmiyor ama ilk mesaja bakmak önemli, bunun dışında yamayı kurarken de yönlendiriliyor ve bilgilendiriliyorsunuz ayrıca... Bizim insanımız evet üşenir uzun yolu seçmekte, ama biz de türküz aynı soruya 50 kere cevap vermeye üşeniyoruz tabi şaka... bu işin etiği böyle yani zamanla belli kuralları benimsiyoruz değil mi, buna benzer bilgilendirmeler çok sık yapılır oldu hemen her konuda. bu ortamlarında böyle kuralları var, biz farkındalık yaratıyoruz sadece, alınmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 21 Eylül 2015; 12:13:27 >

• Arkadaşlar yamayı hazırlayan herkese sonsuz teşekkür ederim.Elinize kolunuza bilginize sağlık.Başarılılarınızın devamını diliyorum
  • 4.0 versiyonu gelicekmi
  • STENSTEN kullanıcısına yanıt
    Gelecek
  • W3 Turkce yama calismasina baslanmis ve iste ilk videolar.Umarim yarim birakmazlar.

https://www.youtube.com/watch?v=ri4lS1iLq6c
    https://www.youtube.com/watch?v=HZ35cStNmtM
    https://www.youtube.com/watch?v=_nGCVvEGsqg

• Bir aksilik çıkmazsa bir hafta içinde yeni bir sürüm yayımlamayı planlıyorum, yani artık proje BETA kapsamında çıkıyor.

Diyaloglarda önemli ölçüde iyileştirmeler yapıldı, ayrıca bazı mantık hataları giderildi, arayüzde küçük çapta güncellemeler oldu. Daha iyi bir oyun deneyimi sizleri bekliyor olacak...
  • Şimdi ki hali bile gayet güzelken beta dan çıkması, yama üzerinde ne kadar uğraştığınızı gösteriyor. Emeğe saygı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emeğine sağlık.
    oyun bana hediye gelmişti ekran kartının yanında.
    şuan pc de yüklü oyun..türkçe yamayı bekliyorum.
    diğer yamayı kuramadım.
    bu yeni çıkacak ymayı bekliyorum.
    ellerine emeğine sağlık teşekkürler.
  • Arşivin kurulum algoritmasında herhangi bir değişiklik olmayacak. Mevcut yamayı kuramadıysanız bunu da kuramayabilirsiniz. İşin sırrı yamayı yönetici olarak çalıştırıp doğru dizini göstererek kurmak. Kurulum otomatik olarak oyunun yerini bulamıyorsa oyun klasörünün içindeki Launcher.exe hangi dizindeyse onu elle göstermek durumundasınız.
  • quote:

Arşivin kurulum algoritmasında herhangi bir değişiklik olmayacak. Mevcut yamayı kuramadıysanız bunu da kuramayabilirsiniz. İşin sırrı yamayı yönetici olarak çalıştırıp doğru dizini göstererek kurmak. Kurulum otomatik olarak oyunun yerini bulamıyorsa oyun klasörünün içindeki Launcher.exe hangi dizindeyse onu elle göstermek durumundasınız.

cevap için teşekkürler.
    ben biryerde yanlış yapıyorum o kesin.
    fotosunu çektim oyun içi klasörü buluyorum ve buraya yüklüyorum ama olmuyor.
    Launcher.exe bunu bulamaıyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAYAQ -- 8 Ekim 2015; 13:48:30 >

• Bu yamayi kurdugumuzda witcher 2 ye save aktarabiliyor muyuz sorunsuz sonucta yama save etkiliyor resmi bir yama degil eger aktarabiliyorsak 3.oyunun yamasi cikinca basliyacam seriye save aktararak gitmeyi planliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsityotrofoblast -- 8 Ekim 2015; 13:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAINN-TURK

quote:

Arşivin kurulum algoritmasında herhangi bir değişiklik olmayacak. Mevcut yamayı kuramadıysanız bunu da kuramayabilirsiniz. İşin sırrı yamayı yönetici olarak çalıştırıp doğru dizini göstererek kurmak. Kurulum otomatik olarak oyunun yerini bulamıyorsa oyun klasörünün içindeki Launcher.exe hangi dizindeyse onu elle göstermek durumundasınız.

cevap için teşekkürler.

Bu 1.oyunun yamasi o yuzden kurulmuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

quote:

quote:

cevap için teşekkürler.

bende bu son çıkan oyunun yaması sanıyordum.
    bende hata kusura bakmayın.
    hepinize güzel oyunlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sinsityotrofoblast

quote:

quote:

cevap için teşekkürler.

bende bu son çıkan oyunun yaması sanıyordum.
    bende hata kusura bakmayın.
    hepinize güzel oyunlar.

Biraz arastirir iseniz 3.oyuna yama yapiliyor yine dh de

• quote:

Bir aksilik çıkmazsa bir hafta içinde yeni bir sürüm yayımlamayı planlıyorum, yani artık proje BETA kapsamında çıkıyor.

Diyaloglarda önemli ölçüde iyileştirmeler yapıldı, ayrıca bazı mantık hataları giderildi, arayüzde küçük çapta güncellemeler oldu. Daha iyi bir oyun deneyimi sizleri bekliyor olacak...

biz oynadık sayende..eğlendik hem de çok güzel vakit geçirdik..emeğin için çok teşekkür ederiz..
    son halide eminim birçok kişinin işine yarayacaktır
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.