Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • The Witcher Türkçe Yama v4.0 yayımlanmıştır. Keyifli oyunlar...
  • Tekrar oynayasım geldi =) emeği geçen herkese teşekkürler.
  • Paketleme aşaması çok kritik yine hatalı şekilde arşivlenmiş olabilir. İlk izlenimleri sıkıntıları paylaşırsanız sevinirim. Kısa vadede hemen düzeltiriz onları... Yani teknik hatalardan söz ediyorum çeviri hatalarından değil...
  • 4'ü Beklemiştim.. Şimdi Baştan Oynayacagim.. Teşekkür Ederim.. İlgi ve alakaniz İcin. Oyun Toplumuna Kaliteli Türkçeyi Kazandirdiginiz İcin. Devaminizi Diliyorum :)
    Zor Olacak Belki ama 3.Serisine Yardim etmeyi düşünüyormusun.
  • Yardım ediyorum zaten, ama çevirmen olarak değil. Bu işlerden kaçmama yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim...
  • Bu seriye başlamayı çok istiyordum. Skyrim'i 100 saatten fazla oynamış biri olarak Skyrim'e göre beklentim tabi daha azdı. Oyunu Steam'den aldım. Yamayı yüklücekken v4.0'ın çıkçağını gördüm. Oyunun ilk 3 saatini oynadım. Tek kelimeyle müthiş bir oyun ilk başlarda saldırı sistemi biraz zorladı ama sonra alışmam kısa sürdü. Hikayesini çok ilginç buldum elinize sağlık çok güzel bi iş çıkarmışsınız. İngilizce gördüğüm yerde size bildireceğim. Şuana kadar denk gelmedim. Bi sorum var şuana kadar çok büyük seçimler olmasa da oyunda birden fazla son olduğunu duymuştum bu ne kadar doğru böyle bişi varsa sonları ne kadar çeşitli?
  • Geralt28 G kullanıcısına yanıt
    [spoiler=2601093856]Oyunun ana karakteri Geralt bir mutant, aynı zamanda insan ırkını korumaya adanmış bir savaşçı. Oyunda iki temel grup var. Biri insan olmayanlar diğerleri de insanlar. Haliyle bir saf tutmak durumunda kalırsınız ya da tarafsız kalırsınız. Buna göre oyun şekillenir, yani sadece oyunun sonları değişmiyor hikayede değişiyor(gidişat ve roller). En az 4 farklı sonu var, ama hikaye çok yönlü. Taraf seçeceğiniz husus sadece ırklar değil, kadınlar arasında da tercih yapma durumunuz, etkileşimde olduğunuz karakterlerle dost düşman olma durumunuz var. Burada yaptığınız tercihlerin diğer oyunlarda bir etkisinin olması da söz konusu. Skyrim kadar olmasa da bayağı bir rol yapma oyunu. Hikayesi çok özel ve güzel.. Zaten diğer RPG oyunlarından ayrılan yönü bu.[/spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Ekim 2015; 22:46:30 >
  • Ne desek az gelir; çok yama geçti bu forumdan ama bu kadar üstünde durulan, hataları en aza inmesi için uğraşılan çok az konu ve çevirmen gördüm.

Yamada emeği geçen herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Sırf bu güzel çeviri için bile forumda özel bir alt forum açılıp konu sabitlenmeli.

Keşke diğer yama projesi de düzgün ilerleye bilseydi.
  • Çok teşekkürler diğer uğraşılmamış dandik yamalar yanında mikemmel. 2 tık oto kurulum rahatlığı da içinde elleriniz dert görmesin.
  • İlginçtir konunun başlığını düzenledim, ki hiç içime sinmedi böyle. Resimler var, açıklamalar var vs... The Witcher 3 üzerine bu yama kurulmaya çalışılıyor. Daha ne yapılabilir bilmiyorum, yamayı kuramıyorum yardım edin launcher yok diye kaç kişi mesaj attı bilmiyorum. Her şey yeterince açık değil mi?
  • Gerçekten yaptığınız işin arkasında durup, çalışmayı geliştirmek için çaba harcamanız çok hoş. Çünkü şöyle bir şey var: Bu yamayı kullananlar zaten ağırlıklı olarak İngilizce bilmeyen insanlar olduğu için sizin çevirinizin yeterliliği değerlendiremeyeceklerdir. Muhtemelen yanlış çevirilerle dolu bir yama yapsaydınız bile ''hocam çok güzel olmuş'' yorumları alacaktınız. Bu gözler ''google translate'' tadındaki çevirilere bile ''süper iş'' diyen onlarca insan gördü, şu internette.

Siz buna rağmen çalışmaya devam etmişsiniz. Bu gerçekten güzel.
  • Konu gayet açıklayıcı hata bu tarz soru soranlarda.
  • Belirttiğim gibi, paketleme olayı biraz karmaşık olduğu için yine hatalı çeviriler gelebilir veya ingilizce kalan bölümler olabilir. Birileri sıkı sıkı oynayıp bu tür teknik sıkıntıları bize bildirirse memnun olurum.

Yorumlar için teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 18 Ekim 2015; 15:57:18 >
  • Teşekkürler. Türkçe yamayı görür görmez steamde almıştım. Artık oynama zamanı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

İlginçtir konunun başlığını düzenledim, ki hiç içime sinmedi böyle. Resimler var, açıklamalar var vs... The Witcher 3 üzerine bu yama kurulmaya çalışılıyor. Daha ne yapılabilir bilmiyorum, yamayı kuramıyorum yardım edin launcher yok diye kaç kişi mesaj attı bilmiyorum. Her şey yeterince açık değil mi?

düzeltme gerçekten gerekliydi bence başlıkta. çünkü sondaki v.03 vs ile witcher 3'ün yaması SÜSÜ VERİLMİŞti. kasti veya değil, klasik türk alicengiz oyunları, çarıklı kurmaylıklar işte.
  • muratynn kullanıcısına yanıt
    Vay bee neler üretiyoruz arkadaş, burada da mı komplo...

Onu yapanı ben tanımıyorum, sırayla yama çıkıyoruz işte. Büyük çaplı değişiklik varsa noktadan önce küçük çaplıysa noktadan sonrası değişiyor, rakamlar sırayla gidiyor. Windows 8'den sonra 10 çıkarmıyoruz... Olay rakamsa her 3 gördüğümüze atlayalım... resim var, video var, logo var, var oğlu var...
  • Steam hesabımda bu oyun mevcut yamaya indirip direkkurulum yapsam sıkıntı olurmu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • luskan kullanıcısına yanıt
    Kurulumu doğru yaptığın takdirde hiçbir sorun olmaz... İlk mesajda ve dosyada gerekli bilgiler mevcut.
  • Yeni maceralar kısmını oynayanlar var mı, merak ettim açıkçası. İlk mesajda zahmetli olduğundan proje kapsamına alınmadığı belirtilmiş, daha sonraki zamanlarda bu bölümü de çevirmeyi düşünür müsünüz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vercingetorix -- 26 Ekim 2015; 17:37:44 >
  • Vercingetorix kullanıcısına yanıt
    İçerik çok fazla değil ama tablolar biçimindeler. sadece bir ismi değiştirmek için o tabloyu açıp kapatmak 30-40 saniye sürüyor. 10 dakikalık iş aylarca sürer, bu nedenle çevirmedik. Bunu belgeye döküp geri paketleyebilsek belki ileride düşünürüz, ama şimdilik böyle bir plan yok. Ayrıca dediğim gibi hayran yapımı çoğu bir espirisi yok, hikayeyle alakasız şeyler...
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.