Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (78. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yama linki yazan yere tıklayamıyorum indirmeyi nasıl yapacağız yardımcı olabilir misiniz
  • sinsityotrofoblast kullanıcısına yanıt
    türkçe yama 4.0 yazan resime tıklayın. açılmıyorsa üzerine sağ tıklayıp bağlantıyı yeni sekmede açın vs ek seçenekler deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

türkçe yama 4.0 yazan resime tıklayın. açılmıyorsa üzerine sağ tıklayıp bağlantıyı yeni sekmede açın vs ek seçenekler deneyin.

Hocam size zahmet olacak ama linki pm atabilir misiniz pc de resim gorunmuyor mobilde ise resim gorunuyor ama tiklayinca resim aciliyor ilginc bir sekilde pc de mobil surume gecip denedim yine sadece resim aciliyor
    Edit:konuyu başka arkadasa gonderdim o acabildi oradan indirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sinsityotrofoblast -- 27 Ekim 2015; 14:41:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de sıkıntı yarattı ilk sayfadaki resim gözükmüyor o nedenle linki açamadım. Öğeyi denetle deyip kodlar arasında buldum, benim gibi resmi göremeyenler için;
    http://www.mediafire.com/download/o7hxm4dy0pa79ym/The_Witcher_T%C3%BCrk%C3%A7e_Yama_v4.0.exe
  • Oyunun grafikleri aşırı kötü geldi bana.Ancak bazı oyunlar grafikten ziyade konusu ve oynanışı ile sevilir.Bu oyun hakkında ne diyebilirsiniz?Türkçe yamanın hatrına steamdan almayı düşünüyorum.İnternet paketim az o yüzden youtube'dan oynanış videolarına da bakamıyorum.Size danışayım istedim.Sizce bu oyun nasıl,almaya değer mi?

Düzenleme:Oynanış süresi yaklaşık ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ekin -- 27 Ekim 2015; 19:28:11 >
  • a.ekin kullanıcısına yanıt
    Oynanış süresi 50 saat civarı, birazda senin oynamana bağlı. Forumda konusu var oyunun daha fazla fikir edinirsin incelersen.

http://forum.donanimhaber.com/m_14815289/tm.htm

The Witcher ülkemizde ve dünyada tutulan bir seri, kitapları ve 10 bölümlük dizisi var. Ancak oyun serisiyle daha da popüler oldu. Seri birbirine hikaye olarak bağlı olduğu için en baştan oynamanı tavsiye ederim, bir çoğumuz için hikayesi oldukça sürükleyici. Zaten oyun dünyasında yer edinmesini ve ön plana çıkmasını sağlayan unsur hikayesi. RPG severler bu türün oyunu olduğu için oynarlar, ancak hikayesiyle ön plana çıktığı için RPG sevmeyenlerde oynuyor. Grafikler o kadar da kötü değil, günümüz oyunlarıyla kıyaslanmasa da yakın geçmişte çıkan oyunlara göre sırıtmıyor. Fiziksel dinamikler biraz yadırganıyor o kadar.

İzlemeden net fikir sahibi olman zor olur diye düşünüyorum. Herkes beğenir, sen beğenmeyebilirsin...

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam oyunu satın almaya karar verdim.Zaten 2 3 tl'ye kadar düşüyormuş indirimlerde.Üstelik siz ve arkadaşlarınızın sayesinde Türkçe yama da varken,oyunu denememek olmaz. :)

• Yamanın son sürümü ne zaman çıkacak acaba, hala bekliyoruz kaç zamandır oyun indi bir türlü oynayamadık? Ayrıca bende bir witcher 4 klasörü var bir de kırek yapılan w4 klasörü, hangisine atacağım?
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    İnsanlık hali ne dalga geçiyorsun milletle, Allah çarpar...
    Abi peki bir şey diyeceğim yama indirme linki nerede

Edit: Ciddi ciddi yazmışsın ama link yok abi ilk mesajda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 29 Ekim 2015; 11:37:37 >
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    İnternet tarayıcılarınızda sıkıntı var. Resimli link koydum kocaman 4.0 diye yazan ve logomuzun olduğu link var farklı tarayıcı dene...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

İnternet tarayıcılarınızda sıkıntı var. Resimli link koydum kocaman 4.0 diye yazan ve logomuzun olduğu link var farklı tarayıcı dene...

Varsa öyle bir şey bilmiyorum ama direkt link göstermiyordu, resime tıklayınca resmi açıyordu ve yazı da bildiğimiz yazı. Chrome kullanıyorum bu arada. Neyse mobil için yazdığından indiriyorum.

Tekrardan bütün arkadaşlarıma ve DHdaşlarıma çok teşekkürler ederim bu oyunu Türkçe oynamama vesile oldukları için
  • Tarayıcıda bir sorun var mı bilmiyorum ama bende de resme tıklayınca link açılmamıştı, alıntı yapıp kodların içerisinden bulmuştum. Resmin üzerine acık bir link olarak paylassanız daha iyi olabilir belki aynı sorunu yaşayıp indiremeyen başkalarıda vardır
  • Gerek Chrome, gerek Edge, gerekse de explorer'dan linki test ettim, bende bir sıkıntı yok. Muhtemelen tarayıcı ayarlarıyla ilgili bir durum, linkten önce resime öncelik veriyor. Mobil telefonumda bende resim olarak açabiliyorum sadece. Yine de alternatif düz bir link koydum ana sayfaya, sıkıntı çıkmaz bundan sonra...
  • steam için konuşuyorum, güncellemeyi kapatın yazmışsınız ama kapatma seçeneği yok. umarım bir sorun olmaz.
  • den kullanıcısına yanıt
    Güncellemeleri açık tutma yeterli...

Steam'de zamana uyum sağlıyor işte...
    Oyunu tekrar bitiresm geldi geçen hafta 2. oyunu bitirdim biraz daha zaman geçsin 3. oyunun yaması çıksın en baştan tekrar oynayayım diyorum yamada 4.0 versiyonuna güncellenmiş hata yoktu gördüğüm kadarıyla ama varsada artık düzeltilmiştir.
    Oynanış dinamikleri grafikler başta kötü gelebilir ama oynadıkça alışıyorsunuz ve hiç yadırgamıyorsunuz diyaloglarla hikaye içinde kayboluyorsunuz.
  • Bende öyle düşünüyorum. 3. Oyunu bıraktım Türkçe bekliyorum :) çıkınca da komple baştan alacağım

• Geri bildirim formumuza sizin yapamadıklarınızı değil bizden kaynaklanan, yamadan kaynaklanan hataları bildirin.

Oyunundaki Launcher, giriş videosu türkçe oyun ingilizceyse sıkıntı sizlerden kaynaklanıyor. Yönergeleri okumadan kurulum yapıyorsunuz. Bunları forma yazmayın. Yeni sürüm yayınlandı, paketlemede hata varsa orjinal kalan bölümler varsa bunları bildirin. Sonuçta kurabilen kuruyor, arşivde bir sıkıntı yok bu konuda...

Bu tür sıkıntıları buradan bildirin mümkünse, en azından daha kısa süre içinde görüp cevap verebiliyoruz ve mümkünse konunun ilk mesajını okuyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 21 Kasım 2015; 10:13:43 >
  • chrome virüs buldu mediafireda sıkıntı var sanırım
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.