Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (80. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    yok hocam dil paketi falan da yüklemiyor 1.3 den sonrasını kurmuyor sağol yinede yardımın için.
  • esmerjoseph E kullanıcısına yanıt
    Witcher 1 Enhanced Edition Director's Cut sürümü satın alırsan hiçbir şeyle uğraşmazsın, hazır son sürüm oyun. Steamda indirimleri takip edersen 2-3 TL'ye alırsın rahatlıkla...
  • esmerjoseph E kullanıcısına yanıt
    Yılbaşı indirimlerinde 2 liraya düşüyor o zaman almanı öneririm.2. oyunda 4 liraya düşüyor onuda alırsın 2 oyunun oynanış süresi 6 tl ile 60 saatten fazla zevk almanı sağlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Yılbaşı indirimlerinde 2 liraya düşüyor o zaman almanı öneririm.2. oyunda 4 liraya düşüyor onuda alırsın 2 oyunun oynanış süresi 6 tl ile 60 saatten fazla zevk almanı sağlar
    Selam Beyler

Witcher 1 Enhanced Edition Director's Cut steamde açmaya çalışırken herhangi bir hata almadan oyunu açamıyorum.Oyunu steamden indirip daha açmadan sizin yamanızı kurdum.Sonra açmaya çalıştım açılmadı.Şimdi türkçe yamayı kaldırıp denedim yine olmadı.

Herhangi bir hata olmaksızın oyunu açamıyorum.Windows 10 ile alakalı bir durum değil zannedersem , uyumluluk durumunuda değiştirdim.
  • EmreDFace kullanıcısına yanıt
    Windows 10 kullanıyorum, oyunu açmakla ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Mutlaka farklı bir teknik sıkıntı olmalı, benim bilgim yok açıkçası.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Oyunun bellek doğrulamasını yaptım steamden oldu.Sonrasında yamayıda kurdum.Şuan bir sorun yok.Yanlız oyunun dövüş olayı nasıl olaydır arkadaş ilk oyun diyemi böyleydi :)

Çeviri içinde teşekkürler bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreDFace

Oyunun bellek doğrulamasını yaptım steamden oldu.Sonrasında yamayıda kurdum.Şuan bir sorun yok.Yanlız oyunun dövüş olayı nasıl olaydır arkadaş ilk oyun diyemi böyleydi :)

Çeviri içinde teşekkürler bu arada
    Arkadaşlar bende tekrardan oyunu kurayım birde türkçe oynayayım daha iyi otursun dedim ama çeviriyi kurduktan sonra sadece launcher değişti yönetici olarak kurulumu yaptım hiç bir sorunla karşılaşmadım baştan mesajları okudum ama bir süre sonra yazmaya karar verdim çünkü gözüme takılmadı böyle bir sorun. Bu sorunla karşılaşan veya çözümü bilen bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?

iyi forumlar...

yazmayı unuttum yüklerken eğer türkçe olmazsa Game Option yerinde subtitles ilngizceyi türkçeye kaydırın dıyor ama bende subtitle seçeneği sadece tik kutulu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfsaysrock -- 6 Aralık 2015; 23:01:11 >

• Wolfsaysrock W kullanıcısına yanıt
    dil kaydırma çubuğu yoksa bir sorun var demektir, farklı bir oyuna bu yamayı kurmaya çalışanlar oldu, dosyalarını görmeden bir şey diyemem... teamviewer gibi bir programla bilgisayarına bağlanmam lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: dogukahn

Ne oldu şimdi, bu oyun çevrilecek mi? Çevrilecekse çeviren arkadaş yeni bir konu açsın isterse, oradan yama çalışmasını takip edelim.

ilgililer kontrol edecek.İnşallah çevirisi olur

Alıntıları Göster
    Elleriniz dert görmesin diyecek başka söz bulamıyorum
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    tamam sağlun takip etmeye çalışacağım
  • sağol hocam olursa dediğin gibi on numara olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esmerjoseph

sağol hocam olursa dediğin gibi on numara olur.
    Fallout 4 faciasından bıktım ve witcher evrenine geçtim 1.oyunla başladım yamayı gerçekleştiren herkesin ellerine sağlık. Oyun gerçekten çok hoş Fallout 4'de bulamadığım keyfi alıyorum oyundan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PsiKoman

Fallout 4 faciasından bıktım ve witcher evrenine geçtim 1.oyunla başladım yamayı gerçekleştiren herkesin ellerine sağlık. Oyun gerçekten çok hoş Fallout 4'de bulamadığım keyfi alıyorum oyundan.

Alıntıları Göster
    Bu altyazıyı hazırlayan ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. The Witcher gerçekten hikaye bakımından efsane bir oyun bu tür sevmeyenler sırf hikayesi için bile oynayabilir.

• PsiKoman kullanıcısına yanıt
    1. Oyuna başlamakla iyi ediyorsun. Çoğu kişi eski diye başlamıyor. Halbuki yanlış bence.

• Oyunlar grafikler teknolojiler hepsi eskir ancak iyi bir hikaye asla eskimez degilmi. O yuzden oynamamis herkese tavsiye ederim

• quote:

1. Oyuna başlamakla iyi ediyorsun. Çoğu kişi eski diye başlamıyor. Halbuki yanlış bence.

Hocam oyun zamanına göre çok hoş, chapter 3'e geldim şuan universite finallerine yaklaşmasak hemen bitirip 2. Oyuna geçmek istiyorum ama biraz beklicez mecbur Dedigim gibi Fallout 4 ten daha fazla zevk aliyorum Witcher evreni bekledigimden çok daha iyi çıktı.

• quote:

quote:

Ne oldu şimdi, bu oyun çevrilecek mi? Çevrilecekse çeviren arkadaş yeni bir konu açsın isterse, oradan yama çalışmasını takip edelim.

Alıntıları Göster
    Çeviri için elinize sağlık arkadaşlar, cidden güzel bir projeye imza atmışsınız, allah razı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muco53

Çeviri için elinize sağlık arkadaşlar, cidden güzel bir projeye imza atmışsınız, allah razı olsun.

Teşekkürler iyi oyunlar Allah herkesten razı olsun.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Yıllar önce oyunu v1.0 beta ile oynamıştım. Şimdi efsaneye tekrar başlıyorum v4.0 ile :)
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Hadi bakalım gazan mübarek ola... tüm kartları topla...
  • 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.