Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (82. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :D :D tüh deşifre oldum neyse bu arada laptop kullanıyorum herhalde bu oyun serisini oynamak bana haram ilk oyununda yamayla ilgili yada başka birşeyle ilgili sıkıntı çıkar ikinci oyununda 0xc00007b hatası çıkar üçüncü oyunundada oyun kasar harbi bu seriyi oynamak bana haram ama yinede oynuyucam inat ettim yinede sağolun hocam :D
  • Kraykor kullanıcısına yanıt
    Özelden iletişime geçin bir de ben deneyeyim kurmayı teamviewer ile. Artık işletim sisteminiz mi güncel değil, yoksa yama kurulum programının bir işlevini engelleyen virüs mü yediniz bilmiyorum. binlerce sorunsuz kurulum var, özel teknik sıkıntıları biz de aşamıyoruz. Windows 10'da hazırlandı setup programı ve sorunsuzca kurup oynayabiliyorum ben bu arada, böyle bir sorun yok.

Edit: Bu arada bazı toshiba laptoplarda ve AVG gibi bir antivirüsün kurulu olduğu bir sistemde, internetten inen Astrum yazılımıyla hazırlanan verilere müdahalesi söz konusu olduğu için kurulum arşivinin eksik inmesi söz konusu olabiliyormuş. antivirüs programını kapatıp yamayı yeniden indirin ve tekrar kurmayı deneyin. Yama Astrum programıyla hazırlandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 2 Ocak 2016; 17:34:45 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Valla laptobum toshiba değil antivirüsümde avg değil avast ama yinede kapatıp indirmeyi deneyim sağol hocam :D
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    HOCAM GERÇEKTEN BU GECE YATMADAN ÖNCE SİZE BİR DUA EDİCEM ANTİVÜRÜSÜ KAPATIP İNDİRİNCE SONUNDA YÜKLEMEYE BAŞLADI ADAMSINIZ ADAM TEKRARDAN SAĞOLUN
  • Kraykor kullanıcısına yanıt
    Keyifli oyunlar...
  • Oyun çok güzelmiş. Önceden hiç beğenmemiştim ama sonradan öylesine bir kuruyum oynayayım dedim Türkçe yamayla oyun zevkiniz katbekat artıyor. Bu cd projeckt işi biliyor arkadaş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Oyun çok güzelmiş. Önceden hiç beğenmemiştim ama sonradan öylesine bir kuruyum oynayayım dedim Türkçe yamayla oyun zevkiniz katbekat artıyor. Bu cd projeckt işi biliyor arkadaş.

Yani oyun Çok güzel Ama değer bilmedi zamanında. Tabi Türkiye de RPG oyunları sonradan sonradan başlandı oynanmaya. Eskiden Bu kadar Rağbet yoktu RPG oyunları için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Orijinalden alıntı: ddsmurat

Oyun çok güzelmiş. Önceden hiç beğenmemiştim ama sonradan öylesine bir kuruyum oynayayım dedim Türkçe yamayla oyun zevkiniz katbekat artıyor. Bu cd projeckt işi biliyor arkadaş.

Yani oyun Çok güzel Ama değer bilmedi zamanında. Tabi Türkiye de RPG oyunları sonradan sonradan başlandı oynanmaya. Eskiden Bu kadar Rağbet yoktu RPG oyunları için.

role-play oyunlar zaman ve zahmet gerektirir tabi bu witcher da daha da artıyor. oynayan da çabuk sıkılıyor cod gibi patlamalı çatlamalı oyunlara ilgili gençlik

• tr yamayı kurdum oyunu başlattım yeni oyun dedim zorluğu seçtim böyle bir hata verdi ne yapmam lazım

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendineAteist -- 7 Ocak 2016; 20:43:13 >
  • KendineAteist kullanıcısına yanıt
    Yamayı kaldır ve backup klasörünün içindekileri oyunun ana dizinize at. yamayı yönetici olarak çalıştır seçeneği ile başlat ve tekrar kur. modüller çakışıyor, muhtemelen ilgili dosyanın üzerine yazılmamış.
  • oyun ekran kartının yüzde 20 sini kullanıyor bu yüzden oyun oyun lowdada yüksek ayarlarda kasıyor islemcide aynı sekilde çözümünü bilen varmı
    q6600 işlemci r7 250 4g ram
  • Arkadaşlar ben dev brengarı kesmemiz gereken bölümü bir türlü geçemedim.Köylülerle konuştuktan sonra cadıyı haklı sayıp giderken etrafımız alevlerle çevriliyor. Cadı bana can veriyor
    ama sonra oda bende ölüyoruz.Sırf geçmek için köylüler haklı dedim 3-4 köylü ile beraber saldırdım yine de ölmedi. Yapmam gereken özel bir şey mi var orada açıklarsanız sevinirim.
  • draxar kullanıcısına yanıt
    aard kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: draxar

Arkadaşlar ben dev brengarı kesmemiz gereken bölümü bir türlü geçemedim.Köylülerle konuştuktan sonra cadıyı haklı sayıp giderken etrafımız alevlerle çevriliyor. Cadı bana can veriyor
    ama sonra oda bende ölüyoruz.Sırf geçmek için köylüler haklı dedim 3-4 köylü ile beraber saldırdım yine de ölmedi. Yapmam gereken özel bir şey mi var orada açıklarsanız sevinirim.

1. bölüm sonundan bahsediyorsun sanırım. The beast kesmek için önce grup stili ile sana saldıran diğer köpekleri öldür sonra full aard kullanarak köpeği devirmeye çalış. Devirirsen Geralt'ın tek hamlede öldürme şansı var. Canın azaldığı zaman çatal kuyruk iç ve o alanda turlamaya başla. Cadı sana can verir ^^

• Elinize kolunuza sağluk. Bu efsane seriyi sayenizde anlayarak oynuyorum. İlk oyunun 3. bölümündeyim, 20 saat oldu, ve ilk kez bir yerde ciddi şekilde takıldım. Yardımsız geçemeyeceğim gibi geliyor. Ki bir kaç kez gereken eşyaları almadım diye önceki kayıtlardan başladığım da oldu. Takıldığım yeri spoiler içinde sormak istiyorum. Aslında yeri burası değil ama hem teşekkür etmek hem de sorunumu çözmek istedim.

Spoiler butonunu göremedim. Kaldırıldı mı acaba? Şöyle yapalım madem. Bundan sonrasını spoiler yemek istemeyenler okumasınlar.

SPOILER

Ticaret mahallesindeyim. Alvin'i Triss'e emanet ettim. Daha sonra Triss'in ısrarıyla handaki partiye katıldım. Şu an aktif görev görünmüyor. Daha doğrusu görevler var ama haritada işaretlenmeyen türden. İşte kurtadam olan sevgilimi kurtar türü görevler. Bu arada yeraltına inip yaratıkları temizledim, elflere de yardım ettim. Neyse ne diyorduk, şu şişman tüccar bataklıktaki kampları temizlemem için görev verdi. Köylüleri şu kafa yapıcı otu toplamaları için zorladıklarını söyledi. Temizleyip döndüm ancak bu sefer de kamplardan belge getir diyor. Tam olarak neyi kastediyor anlamadım. İlerleyemiyorum bir türlü.

SPOILER

• quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Elinize kolunuza sağluk. Bu efsane seriyi sayenizde anlayarak oynuyorum. İlk oyunun 3. bölümündeyim, 20 saat oldu, ve ilk kez bir yerde ciddi şekilde takıldım. Yardımsız geçemeyeceğim gibi geliyor. Ki bir kaç kez gereken eşyaları almadım diye önceki kayıtlardan başladığım da oldu. Takıldığım yeri spoiler içinde sormak istiyorum. Aslında yeri burası değil ama hem teşekkür etmek hem de sorunumu çözmek istedim.

Spoiler butonunu göremedim. Kaldırıldı mı acaba? Şöyle yapalım madem. Bundan sonrasını spoiler yemek istemeyenler okumasınlar.

SPOILER

Ticaret mahallesindeyim. Alvin'i Triss'e emanet ettim. Daha sonra Triss'in ısrarıyla handaki partiye katıldım. Şu an aktif görev görünmüyor. Daha doğrusu görevler var ama haritada işaretlenmeyen türden. İşte kurtadam olan sevgilimi kurtar türü görevler. Bu arada yeraltına inip yaratıkları temizledim, elflere de yardım ettim. Neyse ne diyorduk, şu şişman tüccar bataklıktaki kampları temizlemem için görev verdi. Köylüleri şu kafa yapıcı otu toplamaları için zorladıklarını söyledi. Temizleyip döndüm ancak bu sefer de kamplardan belge getir diyor. Tam olarak neyi kastediyor anlamadım. İlerleyemiyorum bir türlü.

SPOILER

SPOLIER <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Hatırladığım kadarıyla geceleyin belirli bir yerde dolaştığında(görev de ve ya günlükte yazılmış olması lazım) kurt adam video giriyordu ve olaylar gelişiyordu.

• Oyunda takılanlar tavsiyem oynanış videolarını izleyin anlarsınız nasıl geçeceğinizi.

• Zebercet kullanıcısına yanıt
    Mobildeki spoiler simgesi nereye gitmis ya

Spoiler:

Baska bir gorevi cozerken o kurtadam mevzusu karsina cikiyor, galiba otopsi gorevlerinden sonra miydi neydi.

• Kurtadamı kastetmemiştim orada. Neyse geçtim. Teşekkür ederim.
  • Witcher 3'e başlamadan önce 1. oyun ile başlamak istedim yamanızı gördüm indirdim ve sorunsuz oynuyorum teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.