Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JAX

Savelerimizi Witcher 2 de kullanabilmemiz mümkün mü? Malum Türkçe onayınca save lerde türkçe oluyor.

mümkün. daha dün aktardım.
    ben ilk oyunu bitirmemiştim fakat daha öncesinde ikinci oyunu bitirmiştim. daha dün tekrar yükledim ikinci oyunu. fakat bu sefer ilkini bitirip onun savesiyle ikinci oyuna başladım. henüz prologue dayım. acaba save neyi değiştirmiş diye sorarken bismillah ilk oyundaki kılıçlarımın elimde olduğunu gördüm :D devamıyla ilgilide henüz bir kaç muhabbet gördüm. bakalım neler çıkacak karşıma. ikinci oyunla alakalı spoiler verebilirsiniz daha önce bitirdiğim için sorun olmaz
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler..
  • Emeği geçen herkese teşekkürler. Her ne kadar İngilizce seviyem oyun için yeterli olsa da Türkçe oynamak başka keyifli oluyor. Ufak tefek sorunlar var Steam sağolsun. Umarım yer isimleri orijinal kalmıştır.(Tabi bunun için şikayet etmeyeceğim ama orijinal isimlerin daha iyi olduğu kanısındayım e.g Mirkwood - Kuyutorman)
  • Er CoD2 kullanıcısına yanıt
    Özel isimleri değiştirmedik ama esinlenmeden türetilen isimleri elbette değiştirdik. Resmi çevirilere göz atıldı, diğer çeviriler profesyonel ekiplere yaptırılmış neticede, kendi yerel dillerine yerelleştirme yapılmışsa biz de yaptık. Nedendir bilmiyorum ama bizim toplumumuzda bir ingilizce aşıklığı var ve biz bunun yanlış olduğunu savunuyoruz. İngilizce ortak bir dildir elbette ama ingilizcede geçen her terim ortak bir kültür değildir, terimin diğer kültürde bıraktığı izler varsa onlarla dile getirilirler.
    Birakmadik cevrilemeyecek durumlarda olanlar disinda ve cevirmemeye ben karsiyim mesela. Mirkwood olunca anlamini kavrayamayiz ama en duzgun cevirisi olan Kuytuorman bize yerin anlamini rahatlikla aktarmakta (zaten mirk kuyut wood orman). Benim tercihim, ceviriyse tam ceviri olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    yok hocam save felan yoktu oyunu indirdim Tr yamasını yaptım başladım direk ama ara videoları oynatmıyor arka planda ses felan gelıyor altyazılar çıkıyor ama görüntü donuk oluyor hareket yok anlamadım. Acaba çözünürlükten midir nedir ki. 2560*1080 de oynuyorum monitör ultra wide olduğu için ?
  • Beyler oyunda yan görevlere tıkladığımda zar oyunu, dövüş vs tarzı görevler var.. Lakin bu görevler 3. 4. bölümler kısmında listelenmiş..

Ben şuan 1.Bölümdeyim. Neden bana sonraki bölümlerin görevlerini şimdiden verdi? Bu görevler bitebiliyor mu? Yoksa sınırsız mı?

Ekleme: Çok pardon ya türkçe yama konusuna yazmışım.. Gidip ana konuya yazayım konunun düzenini bozmayalım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Meraxes. -- 8 Şubat 2016; 22:19:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Beyler oyunda yan görevlere tıkladığımda zar oyunu, dövüş vs tarzı görevler var.. Lakin bu görevler 3. 4. bölümler kısmında listelenmiş..

Ben şuan 1.Bölümdeyim. Neden bana sonraki bölümlerin görevlerini şimdiden verdi? Bu görevler bitebiliyor mu? Yoksa sınırsız mı?

Ekleme: Çok pardon ya türkçe yama konusuna yazmışım.. Gidip ana konuya yazayım konunun düzenini bozmayalım..

İleri chapterlarda da oynanabiliyor o görevler, o chapterlardaki karakterlerle oynayabildiğin için orada da varlar, devamlı görevler yani bütün chapterlarda varlar
  • Yamayı ve oyunu denedim. Yama gerçekten hoş olmuş. Sadece efsunger'e alışmak biraz zamanımı aldı. (Çok yaratıcı olmuş işin açıkçası çok beğendim ) Fakat şu an bir sorunla karşılaştım onu belirtmek isterim. Oyunu Steam'den aldım. E haliyle yama ilk başta açılmadı. Üst mesajlarda çözümünü belirtmişsiniz. Yamayı silip tekrar yükledim ve oyunu çalıştırabildim. 3-4 saat oynadım ve 15 dk önce kapattım oyunu şimdi tekrar girmeye çalıştığımda oyun yine açılmıyor. Yamayı sürekli silip tekrar mı yüklemek lazım yoksa bunun başka bir sebebi mi var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Beyler oyunda yan görevlere tıkladığımda zar oyunu, dövüş vs tarzı görevler var.. Lakin bu görevler 3. 4. bölümler kısmında listelenmiş..

İleri chapterlarda da oynanabiliyor o görevler, o chapterlardaki karakterlerle oynayabildiğin için orada da varlar, devamlı görevler yani bütün chapterlarda varlar

Teşekkür ederim hocam.

Devamlı bitmeyen görevlerdense yapmama gerek yok es geçeyim, sevmedim zaten zar oyununu (daha doğrusu anlamadım)

Steam oyunu güncellemedikten sonra sıkıntı çıkmaması lazım. bu nedenle oyunu otomatik güncellemelere kapatın, aksi takdirde bizim kullandığımız modüllerle oyunun özgün modülleri çakışabilir. Yamayı kurmadan evvel yönetici olarak çalıştırmayı da ihmal etmeyin. Kurulum esnasında da farklı şeyler yapmayın, çünkü binlerce dosyayı aynı anda işlemeye çalışıyor ve sistemin duraksamasına neden olabilecek bir işlem dosyaların diske eksik yazılmasına yol açıyor.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler
  • Çok teşekkürler yama için.Emeğinize sağlık.Oyuna şimdi başladım bakalım sevebilecekmiyim.
  • abi bravo ya emeği geçen herkesin eline koluna gözüne sağlık hakikaten büyük iş. çok sağolun arkadaşlar
  • Emekleriniz için teşekkür ederim, sayenizde bu güzel oyunu kendi dilimizde oynayabileceğiz :)
  • güncelleme için çok teşekkür ederim. eski yama da steam kapandığı için hiç oynayamamış tım. Şim di sorunsuz çalışıyor. Muazzam bi yama olmuş ellerinize sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperenxx

Çok teşekkürler yama için.Emeğinize sağlık.Oyuna şimdi başladım bakalım sevebilecekmiyim.

Seriye 1. Oyun ile başlayarak çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Bir çoğu eski diye 2. Den başlıyor. Ama eski ve oynanabilirlik bir çok kişiye zor geldiği için ki sana da öyle geliyorsa bence kasmadan easy de oynaman. Maksat Türkçe oynayarak witcher hikayesi ve dünyasını keşfetmek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Çok teşekkürler yama için.Emeğinize sağlık.Oyuna şimdi başladım bakalım sevebilecekmiyim.

Seriye 1. Oyun ile başlayarak çok mantıklı bir seçim yapmışsın. Bir çoğu eski diye 2. Den başlıyor. Ama eski ve oynanabilirlik bir çok kişiye zor geldiği için ki sana da öyle geliyorsa bence kasmadan easy de oynaman. Maksat Türkçe oynayarak witcher hikayesi ve dünyasını keşfetmek.

aslında ilk bölümler çok zor geliyor..ilk başlarda biraz kasıp vazgeçmemek gerekiyor..ondan sonra da oyun akıp gidiyor..bırakmak mümkün değil..
    yama için de birkez daha teşekkürler

• normalde sadece 2 kere öldüm ben bu oyunda; birinde mouse takıldı adam kaldı öylece (15 liralık mouse oynuyodum). Diğerinde tek yedim. Oyun zor falan değil yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Oynanabilirliğin değişik olduğunu okumuştum o yüzden kasmadım kolayda açtım.Birini öldürmek şuan cidden zor geliyor. Direk dalmak defalarca vurmak istiyorum açıkçası. Ama dediğiniz gibi 1.oyunu hem oyun oynanabilirliğine alışmak hemde hikayeyi anlamak için başlangıç olarak oynayacağım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.