Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (83. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu almıştım, yamayı da görünce indirmeden olmaz dedim. İyi bir bilgisayar toplayınca seriyi baştan oynayacağım. Umarım yamayı kurarken problem yasamam.

Çeviriyi yapan arkadaşlara çok teşekkürler.
  • Yamayı kurdum.Ancak oyun türkçe olmadı.Sadece oyuna girerken çıkan menü türkçe.Çözümü nedir ?

Edit:Sorunu çözdüm. Oyunun kurulum yerini başka bir yer yaptım sorun çözüldü.Oyunu Yerel Disk D' ye kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Requiescat in pace. -- 28 Ocak 2016; 18:42:09 >
  • Requiescat in pace. kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja veya yama kurulurken karşınıza çıkan kurulum yönergelerine göz atın...
  • ilk kez böyle bir projeye girişmenize rağmen gerçekten ortaya güzel bir iş çıkmış. elinize emeğinize sağlık, dün gece bitirdim yama ile, on numara olmuş (yer yer kalite farkları belirse de o kadarı normal). yarın da witcher 2'ye başlıyorum, o zaten resmiymiş eminim ki o da en az bunun kadar kalitelidir. witcher 3 çevirisini pek beğenemedim ama hikaye gerçekten içine çekti. onu da çeviren grup eğer kaliteli bir şeyler yapabilmişse oynamayı düşünüyorum. keşke kitapları da çevrilse bu evrenin, ama araştırdım, ingilizcesi'ne bile yarım yamalak diyen yabancılar gördüm. zor gibi duruyor o hayal

sizin gibi para almadan bu işi yapanlar gerçekten çok hayır duası kazanıyorsunuz. biliyorum lafla peynir gemisi yürümez ama maddi olarak pek yardımcı olamam. Yine de Allah razı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kehanet33 -- 3 Şubat 2016; 0:32:08 >

• kehanet33 kullanıcısına yanıt
    Bizim bekledigimiz zaten bir icten tesekkur
    Yapabileceginiz en iyi destek begendiginiz, bunun gibi oyunlari orjinal alarak adamlarin emegini vermektir, bizim emegimiz sonucta onlar bu oyunu yapmasa olmazdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Bizim bekledigimiz zaten bir icten tesekkur
    Yapabileceginiz en iyi destek begendiginiz, bunun gibi oyunlari orjinal alarak adamlarin emegini vermektir, bizim emegimiz sonucta onlar bu oyunu yapmasa olmazdi

Dostum 6 lira nelere vermiyoruz. Kahve, çay olmuş 6 lira. Aldım W1 ve W2'yi Steam'in uygun fiyatları sayesinde. W3 için parayı ayırttım. Çıkacak yamanın let's play tarzı videolarından bakacağım, idare edebilir gibiyse w3'ü de almayı düşünüyorum.

Gönül isterdi ki siz ya da oyunçeviri şu kitapları ya da w3'ü de çevirseydiniz. ama zor ve zaman ayrılması gereken bir iş. üstelik de bedavaya yapılıyor. bunun paralı işten farkı yok çünkü, anlayabiliyorum. o kaadar çok yazı vardı ki ben şaşırdım.

• Kaç senelik oyun geçen sene türkçe yamasıyla bitirmiştim 2-3 sene geçtikten sonra bile tekrar oynama isteğimin olacağını düşünüyorum.Oyunun oynanışı farklı grafikleri detay olarak kötü ama atmosferi çok güzel.En güzelide diyaloglar ve hikayesi , sizi içine çekiyor.Witcher 1'den sonra 2'ye geçince onun dövüş sistemine alışmam zor oldu baya değiştirmişler.2'den sonra 1'in atmosferi eski grafikleri ve kasvetli ortamı benim daha hoşuma gitmişti.Cıvıl cıvıl ormanlar göz yoran renk paletini sevemedim.Oynanışını çoğu kişi başta beğenmiyor ama alışınca inanın çok kolay.Başta bende afalladım sonra alışınca önüme gelen her şeyi kesip biçtim.3 dövüş modu vardı alanla vuruş modu , az hasar isabetli vuruş ve ağır hasar isabetsiz vuruş moduydu sanırım tam anlatamamış olabilirim.Rakibinize göre aralarında geçiş yapıyorsunuz puanlar vererek yükseltmelerle seri combolara geçiyorsunuz.

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 3 Şubat 2016; 1:46:20 >

• Oyunda ki dövüş sistemi hiç bir zaman zorlamamıştı beni ve hiç şikayet etmemiştim. Hatta dediğin gibi alışınca kolay ve güzeldi.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunu bende dün bitirdim yamanızla..Çok teşekkürler çok güzel bir çeviri olmuş elinize sağlık.
    Hatta 2'yi biraz oynadım ondan bile daha güzel geldi abartmıyorum :)
  • hocam dün satın aldım oyunu indirdim ama açamıyorum. başlatınca hiç bir ekran gelmiyor, steamde 5-6 saniye oyunda gözüküyorum ve geri çıkıyor. hiç bir şey olmamış gibi oluyor. forumlarda araştırdım yardım istedim fakat çözümü bulamadım. acaba benimle aynı sorunu yaşayıp çözen varmı?
    sistemim windows 10
  • Arkadaşlar ingilizce bilen bir arkadaş bana yardımcı olabilir mi acaba.
    Konu alanı neresi olur bilmiyorum ancak çeviri konusu olduğu için belki ingilizce bilen biri yardımcı olabilir.
    Origin hesabıma giriş yapınca google şifrematik gibi bir uygulamasından kod istiyor.
    Ve bu kodu bilmediğim için hesabıma giremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B A T M A N -- 7 Şubat 2016; 12:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Suzuha

hocam dün satın aldım oyunu indirdim ama açamıyorum. başlatınca hiç bir ekran gelmiyor, steamde 5-6 saniye oyunda gözüküyorum ve geri çıkıyor. hiç bir şey olmamış gibi oluyor. forumlarda araştırdım yardım istedim fakat çözümü bulamadım. acaba benimle aynı sorunu yaşayıp çözen varmı?
    sistemim windows 10

Kütüphanendeki oyuna sağ tıkla ve özelliklerden girip dosya bütünlüğünü doğrula seçeneğine tıkla. tarama yaptıktan sonra eksik bir içerik varsa indirir.

Origin hesabına bir şifre anahtarına bağlı bir güvenlik yüklenmiş. Authenticator uygulamasını telefona yüklüyorsun ve hesabına tanımlıyorsun, oraya gelen kodu origine girip hesabına giriş yapıyorsun. Bu güvenlik yönergesini sen aktifleştirmediysen destek ekibiyle iletişime geçip oturum bilgilerini sıfırlattır.

• KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Abicim ben yaptım ama nasıl yaptım anlamadım bile telefondan uygulamayı sildim yine olmadı.
    Destek ekibine bile nasıl yazıcam bilemiyorum.
    Ne olursunuz yardımcı olun bir çok oyun var origin hesabımda gerekirse özelden telefon numaramı yazayım.

O authenticatör uygulaması olmasa kullanıcı adı ve şifremle giriş yapıcam ama olmuyor malesef o kodu istiyor.
  • oyun hazır bu kadar uygun fiyata düşmüşken aldım fakat şöyle bir sıkıntı var sanırım windows 10 uyumlu olmadığı için. Ara sahneler de video donuyor esc ile geçmek mümkün ama ara konuşmaları da geçiyorsunuz maalesef onun dışında çeviri harika olmuş. Bakalım zamanla alışırız kısmetse oyun oynayış biçimine de
  • Free WiLL kullanıcısına yanıt
    B A T M A N kullanıcısına yanıt
    @Free WiLL
    Windows 10 ile yamanın testlerini yaptım, bu tür sıkıntıları ben yaşamadım. Oyunun en büyük sıkıntısı oynadıkça ram doluyor ve bir yerden sonra çöküyor, bu yüzden aralıklarla save yapıp oyunu yeniden başlatmanız ve mümkünse eski save dosyalarınızı silmeniz faydalı olur.

@B A T M A N
    Bana oturum bilgilerinizi ve mail adresinizle ilgili bilgileri özelden bildirirseniz yardımcı olmaya çalışırım. gerekirse ea destek ekibiyle kendim konuşurum, ancak bunun için hesabınızla ilgili detayları bilmem lazım ve canlı bağlantıda olmamız gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 7 Şubat 2016; 16:58:16 >
  • Merhabalar, bu oyunu kol ilemi yoksa klavye ve fare ikilisiyle mi oynayayım?

• okazaki kullanıcısına yanıt
    Kol desteği yok oyunun, Sadece fare ve klavye + fare desteği var diye biliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Free WiLL

oyun hazır bu kadar uygun fiyata düşmüşken aldım fakat şöyle bir sıkıntı var sanırım windows 10 uyumlu olmadığı için. Ara sahneler de video donuyor esc ile geçmek mümkün ama ara konuşmaları da geçiyorsunuz maalesef onun dışında çeviri harika olmuş. Bakalım zamanla alışırız kısmetse oyun oynayış biçimine de

Ben oyunu Windows XP 7 8 ve 10 da bir kaç kez oynadım. :) Windows 10 da da sıkıntı olmuyor hiç. Ama Evet eski Save ler biriktirmeden silmek gerekiyor.

• Savelerimizi Witcher 2 de kullanabilmemiz mümkün mü? Malum Türkçe onayınca save lerde türkçe oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

Savelerimizi Witcher 2 de kullanabilmemiz mümkün mü? Malum Türkçe onayınca save lerde türkçe oluyor.

Türkçe olması sıkıntı yaratmıyor. Merak etme

• 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.