Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (81. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mumak

Oyunlar grafikler teknolojiler hepsi eskir ancak iyi bir hikaye asla eskimez degilmi. O yuzden oynamamis herkese tavsiye ederim

Aynen öyle güzel bir hikaye varsa 10 sene geçsede zevkle oynuyorsun ben zevkle oynadım.
  • ACT 2 sonları ya da ACT 3 başı, (Triss'in evi de olur) türkçe yamalı save dosyasını upload edebilecek biri var mı? Format atarken yedeklemeyi unutmuşum. :(
  • Ben 2 yi oynamış(korsan ), ilk oyunu oynamamıştım. Bu indirimlerde baktım 2si 7 lira gibi birşey aldım gitti. Şimdi ilk oyunu ardından ikinci oyunu sonrada yama çıktıktan sonra üçüncü oyunu oynayacağım. Benim merak ettiğim bir duırum var ama. İlk oyundaki save dosyamız ikinci oyunda geçerli mi ? Geçerli değilse ikinci oyundaki save'i kullanan üçüncü oyunda ne gibi bir değişiklik oluyor sıfır save'den farklı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bul_Kathos

Ben 2 yi oynamış(korsan ), ilk oyunu oynamamıştım. Bu indirimlerde baktım 2si 7 lira gibi birşey aldım gitti. Şimdi ilk oyunu ardından ikinci oyunu sonrada yama çıktıktan sonra üçüncü oyunu oynayacağım. Benim merak ettiğim bir duırum var ama. İlk oyundaki save dosyamız ikinci oyunda geçerli mi ? Geçerli değilse ikinci oyundaki save'i kullanan üçüncü oyunda ne gibi bir değişiklik oluyor sıfır save'den farklı?

Evet etkiliyor yaptığın seçimler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ian curtis İ kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa kendin oyna oraya kadar, çünkü ondan önceki yaptığın seçimlere göre de oyun biraz şekilleniyor (şu an kesin şu şu diyemem ama).
  • Herkese merhaba. Yamayı indirip kurmak için açmaya çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum "Couldn't read TOC. Aborting" hatası alıyorum. antini kapatıp denedim, tekrar indirip denedim (Belki hatalı inmiştir diye). Ama sorun değişmedi. Başka bir yolu var mı bu sorunu gidermenin ? Ya da bana bir arkadaş yamanın içindeki dosyalarını rar ve ya zip'te yollaya bilirmi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheClassica -- 28 Aralık 2015; 15:35:37 >
  • Arkadaşlar, sorunu giderdim. Yamayı kurdum çalışıyor ama diyalog sesi kayboldu oyunda. Diyalog dli rusça. Yamayı kaldırmadan bir ayarlaması var mı çalışması için ?
  • TheClassica kullanıcısına yanıt
    Hatalarla ilgili hiçbir fikrim yok, tipik olarak yaptığımız gibi yamayı kaldır ve oyunun kurulu olduğu dizindeki backup klasörünün içindekileri oyunun kurulu olduğu dizini kopyala yeniden. Oyunun orjinalse steam'a ya da Gog arayüzüne dosya doğrulatması yaptır. Her şey eskisi gibi olsun. Tabi hata yamadan kaynaklanıyorsa. Oyunun orjinal değilse üzgünüm yardımcı olamıyoruz. Backup klasöründekileri oyuna yeniden attıktan sonra zaten oyun eski haline dönmüş oluyor, çünkü yamayla yapılan tüm değişiklikler o kadar.
  • vay arkadaş steamden 3 oyunuda aldım ilk oyunu 2-3 gb beklerken 17 gb çıktı :D şimdi indiriyorum yama için şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheClassica

Herkese merhaba. Yamayı indirip kurmak için açmaya çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum "Couldn't read TOC. Aborting" hatası alıyorum. antini kapatıp denedim, tekrar indirip denedim (Belki hatalı inmiştir diye). Ama sorun değişmedi. Başka bir yolu var mı bu sorunu gidermenin ? Ya da bana bir arkadaş yamanın içindeki dosyalarını rar ve ya zip'te yollaya bilirmi ?

Oyun korsan mı

• TheClassica kullanıcısına yanıt
    yönetici olarak çalıştırmayı dene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Herkese merhaba. Yamayı indirip kurmak için açmaya çalıştığımda böyle bir sorunla karşılaşıyorum "Couldn't read TOC. Aborting" hatası alıyorum. antini kapatıp denedim, tekrar indirip denedim (Belki hatalı inmiştir diye). Ama sorun değişmedi. Başka bir yolu var mı bu sorunu gidermenin ? Ya da bana bir arkadaş yamanın içindeki dosyalarını rar ve ya zip'te yollaya bilirmi ?

Oyun korsan mı

yok crysis

• Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    bendede aynı hata çıkıyor ve oyun orjinal (yani bende orjinal)
  • hocam bendede aynı hata çıkıyor yönetici olarak çalıştırmayı deneyincede birden windows gezgini donuyor (oyun orjinal)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

quote:

Orijinalden alıntı: Gwynbleidd.

quote:

Oyun korsan mı

yok crysis

Biri yapar Diye beklemedeydim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Ocak 2016; 16:39:07 >

valla temennimiz güzelim oyunu kurduk herşeyi yaptık bu hata önümüze engel çıktı bende araştırıyorum çözümü varmı diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraykor

bendede aynı hata çıkıyor ve oyun orjinal (yani bende orjinal)

Bende şimdi deneme amaçlı türkçe yamayı silip tekrar yükledim. Hiç bir sıkıntı olmadı. Kaldığım yerden devam ediyorum. Korsan olmadığına emin misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Ocak 2016; 16:58:02 >
    Gözünüzü seveyim hocam burda korsan oyuncu damgası yemek istemiyorum valla billa korsan değil :D :D
    ama yinede sıkıntı büyük ihtimal windows 10 olduğundandır çünkü witcher 2 yide bir ara kurduğumda 0xc00007b hatası almıştım herhalde biraz eski oyunlar windows 10 a uyumlu değil (artık aklıma başka çözüm gelmiyor) :D :D
  • Kraykor kullanıcısına yanıt
    Hesabın senin olduğuna emin misin ? Herhangi bir görsel olmasın ?

şaka bir yana yönetici olarak çalıştırıp yüklemeyi dene. Oda olmuyorsa, kasayı yan yatır.

şaka bir yana yardımcı olamayacağım malesef.

Edit : Bende windows 10 kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 2 Ocak 2016; 17:02:18 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.