Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen sene kurmuştum ama laptop çok kötüydü oynayamamıştım temizleyince ilk Mafia 2 sonra bunu kurdum. Tek cümle ile özetlersem. Bu oyun gerçekten efsane. 328 saat Skyrim oynayacağıma bunu oynasaydım keşke.

Benim bi sıkıntım var. Steam cloud eşitleme yaparken baya bir bekliyorum. Abartısız 5 dk bekliyorum. Steam kullananlar sizde de bu sorun var mı? Aynı şey Skyrim için de oluyordu. ://

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zomboy.

Geçen sene kurmuştum ama laptop çok kötüydü oynayamamıştım temizleyince ilk Mafia 2 sonra bunu kurdum. Tek cümle ile özetlersem. Bu oyun gerçekten efsane. 328 saat Skyrim oynayacağıma bunu oynasaydım keşke.

Benim bi sıkıntım var. Steam cloud eşitleme yaparken baya bir bekliyorum. Abartısız 5 dk bekliyorum. Steam kullananlar sizde de bu sorun var mı? Aynı şey Skyrim için de oluyordu. ://

eşitlemenin uzun sürmesinin nedeni savelerin boyutundan kaynaklanıyor. her bir save 16-24 mb arası değişiyor. 3 save alsan 40mb falan upload ediyordur. aynı şey skyrim için de geçerli. onda da 10mb oluyor saveler.
  • Banzai! kullanıcısına yanıt
    O zaman oto kayıtları da kapasam iyi olur. Birde ister akk olsun ister olmasın her türlü beş dk bekliyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam eşitlemesini(cloud) kapatın. lazım olduğunda kayıtlarınızı siler güncel kayıtlarınızı bırakır onları yüklersiniz bulut sürücüsüne. lazım olmadıkça kullanmıyorum ben steam cloud'u, mevcut internetle sıkıntı oluyor. bazı oyunlarda devasa boyutlara ulaşıyor çünkü save dosyaları.
  • quote:

O zaman oto kayıtları da kapasam iyi olur. Birde ister akk olsun ister olmasın her türlü beş dk bekliyorum.

akk upload hızını etkilemiyor diye biliyorum. en azından bende öyle.
  • quote:

Geçen sene kurmuştum ama laptop çok kötüydü oynayamamıştım temizleyince ilk Mafia 2 sonra bunu kurdum. Tek cümle ile özetlersem. Bu oyun gerçekten efsane. 328 saat Skyrim oynayacağıma bunu oynasaydım keşke.

Skyrim'de de o eşitleme olayı büyük sıkıntı pc yi kapatıcam eşitlemesini bekliyorum. Skyrim'e şimdi öyle demeyelim oda çok güzel. Witcher'da güzel , Fallout'da güzel diyelim.

• Ya üstteki arkadaş yazmış uploadmış bütün mesele o zaman normal ya. 0.60 mbit olunca bu da saniyede 60 kb oluyor galiba.
  • quote:

Ya üstteki arkadaş yazmış uploadmış bütün mesele o zaman normal ya. 0.60 mbit olunca bu da saniyede 60 kb oluyor galiba.

1 mbit saniyede 1 mb upload ediyorsa 0.60 , 60 kb mi upload ediyor

• 1 mbit saniyede 100 kb 0.99 mbit saniyede 99 kb 98-97-96... 0.60 - 60 kb değil mi?
  • quote:

1 mbit saniyede 100 kb 0.99 mbit saniyede 99 kb 98-97-96... 0.60 - 60 kb değil mi?

1 mb 100 kb mi
  • Tee en başından beri yanlış yazıyormuşum...

1mbit derken 1mb bahsetmiyordum. 1mbps bundan bahsediyordum. 1mbps= 100 kb değil mi ben mi yanlış biliyorum? 16 mbps hızım var saniyede 1.6 mb indiriyorum. Upload hızım 0.60 mbps bu da 60 kb etmiyor mu?
  • Witcher 1 i günümüz grafikleri ile görmek isterdim :) blood vine dlc sinden sonra süper olurdu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Zaten su an bile iyi ki grafikleri? Bir fizikler biraz siritiyor o kadar. Yoksa detaylar tonlamalar hep yerinde.

(Bu mesaj ikiyi bile kaldirmayan bilgisayardan atilmistir)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam arkadaşlar, bende yamayı indirdim kurdum. kurarken yönetici olarak olarak çalıştırdım. ancak oyun içi hala ingilizce, yalnızca oyunu başlatırken çıkan ekran türkçe, yardımcı olabilir misiniz
  • Yamayı kaldırın yeniden kurun. Kurulum sırasında sizi yönlendiren maddeleri dikkatlice okuyun. Hatta konunun ilk mesajını inceleyin. İlgili tüm detaylar yazıldı. Bir hata yapmadığınız takdirde oyun sorunsuzca Türkçe olacaktır. Oyun güncel sürüm olmalı ayrıca.
  • tşklr, güncel olup olmadığını nasıl öğreneblirim
  • GOG veya Steam gibi dijital platform üzerinden indirdiyseniz dosyaları kontrol ettirip oyunu güncelleyebilirsiniz. Bu tür hesaplara kayıtlı olmayan oyunun sürümünden emin değilseniz v1.5 (oyun arayüzünde 1.4.5'li bir şey görünmesi lazım hatırladığım kadarıyla) resmi yamasını indirip elle güncelleyebilirsiniz.
  • Bendeki Enhanced Edition değilmiş. ondan olmuyor galiba. tşklr
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    selamın aleyküm herkese hocam çok iyi bir çalışma olmuş ellerinize sağlık ben biraz kıt kafalıyımda kaç yıl önce olmuş ben yeni farkettim ve oyunu kurdum vs yamayı kurdum fakat oyunun giriş kısmı türkçe ana menüsü ingilizce ve diyaloglarda bunun bi çözümü varmıdır acaba şimdiden teşşekkürler saol
  • aligzlgn A kullanıcısına yanıt
    Oyun Enhanced Edition ise konuyu ve yamayı kurarken çıkan açıklamaları oku. Enhanced Edition'dan eski bir sürüme kurduysan onun nasıl Türkçeleştirildiğini bilmiyorum, yama güncel sürüme göre hazırlandı.
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.