Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (88. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    abi crackın üzerine sağ tıkladım ayrıntılar dedim dosya sürümü 1.0.0.1103 yazıyor güncel crack varsa linki verebilirmisin rica etsem bide oyuna şöyle bi bakiyim dedim adama vuramıyorum sanki ya ah uh sesler çıkarıyor ama öylece duruyor gibi nedendir acaba
  • Yama çok güzel olmuş. Özellikle 2. bölümde ilanlarda bir tane gulyabanili bir ilan beni baya güldürdü.
  • aligzlgn A kullanıcısına yanıt
    Steamdan indirimli al bunlarla uğraşma, 2-3tl birşey zaten. oyunun güncel enhanced edition v1.5 sürümüne yükselmiş olması gerek. Resmi sitesinde bu güncellemeler var oradan indir ve yükle. Oyunda DRM yani Kopya koruması yok. crackle falan uğraşma. Yok ben alamam güncelleme ile de uğraşmam dersen mesaj at steam aile paylaşımıyla kendi oyunumu paylaşayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zomboy.

Yama çok güzel olmuş. Özellikle 2. bölümde ilanlarda bir tane gulyabanili bir ilan beni baya güldürdü.

Bak abi, sen bir de bazı esprilerimi sildirmiştin, insanlar ne güzel eğleniyormuş
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    abi çok makbule geçer son dediğin kafama yattı ama steamla ilgili hiç bilgim yok biraz araştırdım galiba pc ye programını indiriyomuşsun ve şuan indiriyorum bnde sora napıcam sana nasıl ulaşıcam ordan :/
    valla abi daha ilk görevi bitiremedim ingilizce olduğu için tabiri caizse cahil kalmışız hiç bi bok anlamadım güzel bi oyun insanın oynayası kalmıyor ama tr olmiyinca
    Steam indirimlerinde bir tost parası kadar fiyatı düşük oluyor. O kadar da alamıyorum diyemezsiniz herhalde değil mi?
  • @aligzlgn
    Özelden yaz ilgileneceğim arkadaşım...

@pelerinli
    Bkz: The Witcher 3 Türkçe Dil Paketi. İki espiri yaptılar diye adamları yerden yere vuranlar oldu, güvenme sen millete.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 14 Mayıs 2016; 21:22:35 >
  • abi yokluğumuzu yüzümüze vurma allah aşkına hayatımızda tostmu almışız, biz sabah 5 de kalkıp somuncuya koşup bayat ekmek alan adamlarız
    abi forumdan pm atamıyorum rütbem yok diye heralde sosyal medya hesaplarından mesaj attım sana
    Neyse şimdi polemiğe girmeyin. Yoksa bilgisayarın var oyunun yok vs diye sürer gider. Her neyse 2 mesaj gelmiş özelden birini cevapladım.
  • Oyunu az önce bitirdim hem oyunun kendisi hemde büyük bir emekle hazırlanmış olan çevirisinden çok etkilendim. Cd projet te teşekkür etsem haberleri olmaz ama buradan çeviri ekibine yaptıkları zor ve zahmetli işi için çok teşekkür edebilirim. İyi ki varsınız.
  • Üff yeni gördüm. 2008 de bitirmiştim ilk oyunu bir daha oynamamıştım.
    Türkçe ile oynamak şahane olur, teşekkürler!
  • Teşekkürler
  • Yalnız çeviride bir yerde hata var yemin ediyorum 2 saat aradım o eşyayı sonra dedim belki çeviride hata vardır...

Görevde vişne liköründen bahsediyor ama oyunda öyle bir şey yok. Vişne likör ile ilgili görevi gördüğünüzde alacağınız eşya kiraz likörü olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zomboy.

Yalnız çeviride bir yerde hata var yemin ediyorum 2 saat aradım o eşyayı sonra dedim belki çeviride hata vardır...

Görevde vişne liköründen bahsediyor ama oyunda öyle bir şey yok. Vişne likör ile ilgili görevi gördüğünüzde alacağınız eşya kiraz likörü olsun.

O ayrim bizim dilimizde var, karisiklik o yuzden dogmus. Ingilizce ikisi de cherry olarak geciyor.

Zaten kucuklukten beri visne hangisi kiraz hangisi karistiririm, o hatayi ben yapmis olabilirim da ver gitsin yani, verdigin de anlamaz zaten icerken hangisi kiraz hangisi visne

• Farklılığı giderdim dostum. Artık bir sonraki yamaya nasip olur, tabii indirip oynayan olursa
  • Oyun steamde çok uygun fiyata satılmaktadır.Aldım ve en kısa zamanda yapmış olduğunuz Türkçe yama ile oynayacağım.Emeğinize sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeviL's

Oyun steamde çok uygun fiyata satılmaktadır.Aldım ve en kısa zamanda yapmış olduğunuz Türkçe yama ile oynayacağım.Emeğinize sağlık

Kesinlikle oynaman gerekiyor :) sakın eski diye falan sıkılmaca yapma. Bu oyunun atmosferi bambaşkaydı :)

• Oyunun steam fiyati gercekten su an cok ucuz.Almayi dusunen arkadaslar varsa kacirmasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8687888990
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.