Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (90. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Clisto

Bu mod oyunun orjinal halini değiştiriyor mu ? Yoksa HD mod gibi birşey mi acaba

Yanlis hatirlamiyorsam kullanilmayan bir dil (atiyorum Çekçe) uzerine bu yamayi yapistirmistik, yani orjinalini oyle degistirmis oluyor. Ama oyunun mekanikleri, isleyisi, senaryo vs onlara hic dokunulmadi, yani oyun degismedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Söylemekte uygun görüyorum.

Yeni başlayacaklar özellikle şu modla beraber oynasınlar

http://www.nexusmods.com/witcher/mods/669/?

Söz konusu modla türkçe yama kesinlikle sorun çıkartmıyor. Herkese iyi oyunlar^^

Dibine Not: Söylemeden geçmek ayıp olur. Bu paketi hazırlayan arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürler. Elinize zihninize sağlık diyorum.

Bu mod ne işe yarıyor hocam?

• muhammed4567 M kullanıcısına yanıt
    @muhammed4567
    İnternetten oyunun eski bir sürümünü indirenlerde genelde bu tür sıkıntı oluyor. Bu nedenle oyununuzun yamayla uyumlu olup olmadığını kontrol edin. Tüm bilgiler ilk mesajda ve kurulum sırasındaki bilgilendirmede yer alıyor.

@Clisto
    Mod olayına gelirsek; Rise of the Wihite Wolf arayüzde itemlerde npc kaplamalarında ve gökyüzünde iyileştirmeler yapıyor, kapsamlı bir HD mod gibi değil. Dil satırlarına müdahalesi olmadığı için Türkçe yamayla da uyumlu.
  • Bu mod arkadaşlar genelde menü arayüzü craft ekranı, item, kılıç ve armor dokularını, ve karakter doku kalitesi, çevre doku kalitesi, yeni sinematikler ekleyen bir mod. Bu yüzden zaten üstteki arkadaşımızda söylemiş türkçe yamayla çakışmaz gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heliosaga -- 3 Haziran 2016; 15:03:04 >
  • arkadaşlar merhaba belki yeri burası değil ama ben netten oyunu indirip dvd1, dvd2 ve crack kurulumlarını yaptım fakat oyun açılırken dll hatası veriyor onları yükledim bu sefer başka bir hata veriyor. sistemim windows 10, uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırıyorum olmuyor. çözümü bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hed-pe

arkadaşlar merhaba belki yeri burası değil ama ben netten oyunu indirip dvd1, dvd2 ve crack kurulumlarını yaptım fakat oyun açılırken dll hatası veriyor onları yükledim bu sefer başka bir hata veriyor. sistemim windows 10, uyumluluk modunda yönetici olarak çalıştırıyorum olmuyor. çözümü bilen var mı?

Hiç uğraşma korsan oyunla . 23 Haziran'da Yaz indirimleri var steamde . 2,40 civarına alabilirsin ilk oyunu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phazeX -- 18 Haziran 2016; 18:32:15 >
  • Peki türkçe yama yapabilir miyim steam dan aldığım oyuna?

• hed-pe kullanıcısına yanıt
    Evet, zaten o surumle uyumlu

• elinize sağlık dostlar
  • Forumdan bir alıntı çeviride hata var Shaniye yardım ederken kariılaşıyoruz ;

Shani için düzenlenecek partiye katılmadan üç tane şarap almamız gerekiyor. Bu görevde journal'i açınca "Vişne Likörü" olarak geçen bir içki, oyunda tüm satıcılarda ve envaterinizde "Kiraz Likörü" olarak geçiyor. Ben de farklı bir içki sandığım için bayağı bir aradım bu likörü. Düzeltilirse görevde takılması muhtemel arkadaşlar için iyi olur.

Ben çok aradım 30 dakikamı harcadı...

• Storm Raider kullanıcısına yanıt
    Bu hatayı düzelttik, ancak yeni sürüm oyun son kez oynanıp bitirildikten sonra yayımlanacak. Başka bir çalışmaya yoğunlaştığım için şimdilik askıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 1 Temmuz 2016; 23:08:12 >
  • yamayı kurmaya çalısırken hata alıyorum = Checksum mismatch.The installation is corrupt or has been tampered with.ıf you downloaded this file from the internet, try downloading it again. bundan sonra tamama tıklayınca da
    Couldn't read TOC.Aborting. diyor acil yardım
  • Antivirüsün dosyayı virüs olarak algılamış ve yarım indirmiş. Güvenlik programını devre dışı bırakıp yeniden eksiksiz bir şekilde indirin ve tekrar deneyin.
  • biliyorum smartscreen ve defenderi kapattım , öyle indirdim zaten yoksa yamayı açmıyodu bile ... yamayı indirirken 44mb gösteriyo 14/44 oluyo sonra yamayı 14mbye çekiyo 14/14 diyo yani 14 mbını indiriyo
  • TOC hatası alıyorsanız arşiv eksik inmiş demektir, farklı bir tarayıcı deneyin öyleyse. ya da başka güvenlik varsa kapatın. Bu hatanın başka açıklaması yok.
  • oyun çıkalı uzun süre geçtiği halde hala oynayan insanlar var ve sizin sayenizde hikaye ve içeriği daha rahat anlıyoruz.Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum
  • Hocam selamun aleyküm oyunu steamdan aldım indirdim. Sizin yamanızıda indirip yönetici olarak çalıştırarak kurdum oyunu oynarken herşey sıkıntısız altyazıalr felan türkçe ama bazı bölge adları ve tüm görevlerin açıklamaları ingilizce onu nasıl düzeltebilirim? yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Düzelttim Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için nasıl yaptığımı anlatayım. İlk yamayı kurup yeni oyun dediğimde kayıtlı dosya eksik veya yok hatası veriyordu bu yüzden ingilizce olarak başladım sonradan türkçeye çevirdim oyunu. ve sonra yarı türkçe olarak oynamaya başladım az önce ise yeni oyun deyip başladığımda %100 türkçeydi. Yama için teşekkür ederim hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KinqEdward -- 17 Temmuz 2016; 20:53:21 >
  • KinqEdward K kullanıcısına yanıt
    yamayı yeniden kurun, kurulum sırasında sistemi meşgul edecek her şeyi kapatın ve oyuna yeni kayıtla sıfırdan başlayın.
  • Oyunu yeni aldım. Sizin sayenizde türkçe oynayacağım. Allah razı olsun.
  • Hocam yama mükemmel olmuş elinize sağlık ama 4. bölüme geçişte sürekli kayıtlı oyunuz bozuk veya kayıp diye hata veriyor çözümü nedir yardımcı olur musunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakop -- 29 Temmuz 2016; 20:56:30 >
  • 
Sayfa: önceki 8889909192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.