Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (91. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Save alirken hata vermis belli ki, bir onceki saveden devam et.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakop kullanıcısına yanıt
    Oyun farkında olmadan güncellenmiş olabilir, bizim düzenlediğimiz modüller çakışma yapıyordur. Yamayı tekrar kurun, biraz daha önceki kayıttan başlayın. arkadaşın dediği gibi save dosyası da bozuk olabilir.
  • harunman kullanıcısına yanıt
    The witcher 3'ün çıkışı 1 ve 2'nin değerini iyice arttırdı hikaye bakımından, bir de dediğin gibi türkçe yaması da olunca değeri biliniyor ve hala oynanıyor.
  • Forumda gezerken bu konuya denk geldim. Çok fena duygulandım lan.
  • Witcher 3 bitirdikten sonra tekrar başa döneceğim 1 ve 2'yi bitireceğim. Fanboy olduk çıktık.
  • Arkadaşlar oyundan çık dedikten sonra bilgisayar kitleniyor ve siyah ekranda kalıyor. Güç tuşuna basmak zorunda kalıyorum. Problem ne olabilir daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LaCroixLime -- 11 Ağustos 2016; 11:47:31 >
  • Teşekkürler!İngilizce bilmeme rağmen RPG oyunlarında bazen zorlanabiliyorum.Kütüphanemde Witcher duruyordu öyle boş boş hiç indirmemiştim şimdi ise indirmeye başladım.Bir çevirmenler ne mübarek insanlarız be dostum!
  • Oyunu cevirdiginiz icin tesekkurler Turkiye de boyle degerli bir oyunun kiymeti biliniyorsa inanin bu sizin gibi insanlar sayesindedor.

Bu arada zamaninda bu oyunu ne oldugunu bilmeden alip yarim yamalak ingilizcrmle oynamistim sonrafa efsane oldu cikti. Burde Turkce oynayacagim.

Tekrar tesekkurler emeginiz icin.

• Oyunu cevirdiginiz icin tesekkurler Turkiye de boyle degerli bir oyunun kiymeti biliniyorsa inanin bu sizin gibi insanlar sayesindedor.

Bu arada zamaninda bu oyunu ne oldugunu bilmeden alip yarim yamalak ingilizcrmle oynamistim sonrafa efsane oldu cikti. Burde Turkce oynayacagim.

Tekrar tesekkurler emeginiz icin.

• En son sürümde açılır değilmi (evet daha yeni oynayacağım)
  • aragorn2332 kullanıcısına yanıt
    Konunun ilk mesajındaki açıklamaları okuyun, maddeler halinde sıralandı.
  • Şuanda oyunda açılmıyor oynaya tıklıyorum oyun açılmıyor
  • aragorn2332 kullanıcısına yanıt
    yamayı hangi oyuna kurdunuz? bazı arkadaşlar 3.oyuna kurmaya çalışıyorlar. oyunun orjinal gog veya steam güncel sürüm olmasına dikkat edin, w1 enhanced edition özellikle...
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    ön belleği kontrol ettim 700 kblik dosya indirdikten sonra çalıştı teşekür ederim
  • 2 ve 3 'ü Defalarca Kez Bitirdim..
    Lakin ne aciki..
    1.Oyunu Hic Bitiremedim..
    Kalede Birakiyorum hep..
    Ama O kılıc sallama Stili beni delirtiyor.. oyundan sogutuyor..
    Bana yardimci olun gaz verin pohpohlayin.. su oyuna Başlamak ve bitirmek istiyorum :(((
  • Dinamiklere değil hikayeye odaklan bunun başka yolu yok.

2005-2006 yılında geliştirilmeye başlanan ve 2008'de tamamlanan bir oyun ancak bu kadar iyi olur. Bir fuarda sürpriz bir karşılaşma neticesinde dönemin en iyi motorlarından biriyle (Bioware yapımı) çalışma fırsatı buldular ve bugünlere böyle geldiler, aslında çıkış olarak daha kötü bir oyun bekliyordu bizleri. Skilleri açtıkça göze hoş gelen dinamiklerle karşılaşacaksın. Hem muadillerine bakıyorum onlara nazaran gayet iyi iş çıkarmışlar, özgünler ve hareketler estetik açıdan fena değil. Sadece günümüz oyunları gibi mausa saydırmıyoruz o kadar. Dönemine göre bakıldığında, hatta bugünkü oyunlarla kıyasla mekanlar ve grafikler çok da kötü değil, keyifle izlediğim hayran kaldığım bölümler var. Dediğim gibi, sen The Witcher'ı efsaneleştiren hikayeye odaklan, gerisini boşver.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Dinamiklere değil hikayeye odaklan bunun başka yolu yok.

2005-2006 yılında geliştirilmeye başlanan ve 2008'de tamamlanan bir oyun ancak bu kadar iyi olur. Bir fuarda sürpriz bir karşılaşma neticesinde dönemin en iyi motorlarından biriyle (Bioware yapımı) çalışma fırsatı buldular ve bugünlere böyle geldiler, aslında çıkış olarak daha kötü bir oyun bekliyordu bizleri. Skilleri açtıkça göze hoş gelen dinamiklerle karşılaşacaksın. Hem muadillerine bakıyorum onlara nazaran gayet iyi iş çıkarmışlar, özgünler ve hareketler estetik açıdan fena değil. Sadece günümüz oyunları gibi mausa saydırmıyoruz o kadar. Dönemine göre bakıldığında, hatta bugünkü oyunlarla kıyasla mekanlar ve grafikler çok da kötü değil, keyifle izlediğim hayran kaldığım bölümler var. Dediğim gibi, sen The Witcher'ı efsaneleştiren hikayeye odaklan, gerisini boşver.

Ya Beni Bagişlayin.. Senin Bu Oyuna Verdigim Emege Gercekten Saygim Sonsuz..
    Ve Sana Söz Veriyorum An itibariyle Oyunu Kuruyor ve Bitirecegim : )
    Burada Pm atarim arada.. :) Şimdiden Cok Teşekkür ederiz...
    Grafik olarak Yada Bi Yama patch Olarak Önerecegin birşey varsa alabilirim teşekkürler..

• Ben teşekkür ederim.

Üzerinde en kapsamlı çalışılmış mod Rise of the White Wolf var. Arayüzü bayağı bir elden geçiriyor, ayrıca Türkçe yama ile çakışmıyor, tavsiye ederim. Bunun dışında yapımcı ekip vaktinde bir hikaye editörü yayımlamıştı, hayran yapımı bazı hikayeler var belki onları deneyebilirsin. Bu arada iyice gaz almak istersen oyunun ana konusuna git, ilk 4-5 sayfayı oku. Piyasada bilinmeyen bir oyun hakkında efsane yorumlar ve heyecanlı bir bekleyiş var, o dönem için bayağı yenilikler sunduğunu ve insanlarda hayranlık uyandırdığını göreceksin. Her oyun zamanında güzel...
  • Kesinlikle haklısınız o baştaki kale bölümü yeni nesil oyunucuyu sıkıyor özellikle o Tıkla ve Saldır oyun stili başta adamı deli etse de şunu söyleyebilirim ki alıştıktan sonra bu oyunun ne kadar geniş ve bi o kadar dolu olduğunu göreceksiniz. Ben oyun sıralamasını kronolojik bitirdim. Şunu çok rahat söyleyebilirim ki 1. oyun 2. oyundan kat ve kat daha güzel olmakla birlikte item sistemi 3. oyunu aratmıyor ve yan görevler ve konu bakımından oldukça dolgun bir oyun. Tıkla ve Saldır oyun stiline alıştıktan sonra oyun ayrı bir zevk veriyor. Yani kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim
  • 1. oyun bence en iyi W oyunu, evet konroller için alışmak zaman istiyor ama alışınca keyifle oynanıyor. W2 bence serinin en vasatı.
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.