Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (93. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UnicornKnight

öncelikle vakit ayırıp böyle bir çalışma için göstermiş olduğunuz özveri ve emeğiniz için sizlere minnetimi ve teşekkürlerimi sunmak isterim. biraz ilgisizlikten dolayı sitem etmişsiniz, ancak 2011 yılında başladığınız bu çeviri serüvenini çok iyi duyurmadığınız kanısındayım, zira Türkçe çevirileri -özellikle de gönüllü gruplarca yapılanlar- için deyim yerindeyse tırım tırım periyodik bir şekilde web üzerinde aramalar yapan biri olduğum halde bir arkadaşım bahsetmemiş olsaydı bu çeviriden (ki ikinci oyunun sonradan resmileşen bir fan çevirisi, üçüncü oyununsa biri harikulade bir fan çevirisi öbürüyse "öeeeh işte" tadında bir resmi* çevirisi oluşuna karşın birinci oyunun çevirisine kimsenin niyetlenmiyor olduğunu düşünerek üzülüyordum) hiç haberim olmayacaktı.

ben sizlere tekrar tekrar çokça teşekkür ediyorum, bu vesileyle kendilerine CD Project Red tarafından ziyadesiyle haksızlık yapıldığını düşündüğüm diğer çeviri ekibine de (üçüncü oyunu çeviren arkadaşlarımız) buradan bir defa daha teşekkür etmek istiyorum.

güncelleme: oyun motoruyla yapılmış ara videolar başladığında videoların görüntülenmesi yerine düz bir görsel imaj üzerinde altyazı akışı devam ediyor, bu altyazı sürecinde karşılaşılan sorunların etrafından dolaşmak için bilinçli yapılmış bir şey mi yoksa ben kurulum esnasında bir şeyleri yanlış/hatalı mı yaptım?

ikinci güncelleme: sanırım bu yamayla değil bizzat oyunun kendisiyle, daha doğrusu 21:9 monitörlerin çözünürlükleriyle oyun motorunun uyumsuzluğundan kaynaklanan bir sorunmuş. çözümüne gelecek olursak (pencere modunda ve maksimum 1920'ye 1080 çözünürlükte oynamak zorunda kalmayı saymazsak), maalesef -şu an için- bir çözümü yok gibi görünüyor.

İşin aslı, yardım ve talep istesen bile çoğu editör, oyun sitesi geri çeviriyor ya da seni "kaale" almıyor. Biz de yaşadık. İnan bana, yaşadık. Resmen "rıza minnet" ile haber yaptırabildik yamayı ki onu da oyunun büyüklüğe atfen yaptı çoğu site. Kocaman çeviri projesi adam akıllı bir oyun dergisinde bir cümle bile değer görmedi ki bahsi geçen dergiler, kuruluşlar resmi çeviri için şimdi sayfalarca methiye düzen yazılar, incelemeler falanlar filanlar yapacak. O incelemelerde "dehşet çeviri, muhteşem çeviri" diye geçecek olan çevirinin aslında gönüllü birkaç öğrencinin yaptığı çeviriden daha kötü olduğunu hiçbiri dillendirecek cesareti kendinde bulamayacak. NTV'den bir witcher hayranı program arasına 3-4 saniyelik olsa da yerleştirdi ki kimse kendisi, ona büyük teşekkürler gösteriyorum buradan.

Her neyse, değil witcher 3, witcher 1 gibi değerli bir oyunun bile çeviri projesi olabildiğince yayılmalı, haberi yapılmalı ve hatta insanları bu oyunu oynamaya teşvik etmeli. Ama ne yazık ki durum böyle değil. Çoğu oyun dünyasının önde gelen insanları yağcı, yancı insanlarda oluşuyor. Dün rıza minnet ile haber yapan çoğu sitenin resmi çeviri için "röportajlar" bile düzenlediğini hatta bu röportajlarda adeta "yok" sayıldığımızı görüyoruz.

Sakalımız yoktu bizim bile anlayacağın. Witcher 3 ise W1'e göre daha popüler bir oyun olarak çıktığı için ilgi gördü ve daha çok haberi yapıldı. W1 ise ne yazık ki döneminde de o kadar popüler değildi. Elbette W1 çevirisini de en az kendi çevirimiz kadar değerli görüyorum. Hatta bizzat karapat abiyle çok yakın bir muhabbetimiz var,, onu da tanırım çok iyi biri. Ama işte bu sakal mevzusu sebebiyle biz şükrediyoruz bile halimize.

En azından bu yamanın Google'dan bulunma şansı var. Bizim o şansımızı da öldürdüler. Değil orjinal sadece, korsan GOTY indirenler bile çat diye Türkçe oynayacak. Bu daha da acıklı bir durumdur işte. Kimse googlaa artık "w3 türkçe yama" diye arama yapmayacak, gerek duymayacak. Çoğunun haberi bile olmayacak ve yavaş yavaş tarihin tozlu sayfalarına karışacak. İşin bizim açımızdan kötü olanı bu. İşte, ne oldum değil ne olacağım demeli insan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 7 Eylül 2016; 22:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: T_Ice

quote:

Orijinalden alıntı: UnicornKnight

öncelikle vakit ayırıp böyle bir çalışma için göstermiş olduğunuz özveri ve emeğiniz için sizlere minnetimi ve teşekkürlerimi sunmak isterim. biraz ilgisizlikten dolayı sitem etmişsiniz, ancak 2011 yılında başladığınız bu çeviri serüvenini çok iyi duyurmadığınız kanısındayım, zira Türkçe çevirileri -özellikle de gönüllü gruplarca yapılanlar- için deyim yerindeyse tırım tırım periyodik bir şekilde web üzerinde aramalar yapan biri olduğum halde bir arkadaşım bahsetmemiş olsaydı bu çeviriden (ki ikinci oyunun sonradan resmileşen bir fan çevirisi, üçüncü oyununsa biri harikulade bir fan çevirisi öbürüyse "öeeeh işte" tadında bir resmi* çevirisi oluşuna karşın birinci oyunun çevirisine kimsenin niyetlenmiyor olduğunu düşünerek üzülüyordum) hiç haberim olmayacaktı.

ben sizlere tekrar tekrar çokça teşekkür ediyorum, bu vesileyle kendilerine CD Project Red tarafından ziyadesiyle haksızlık yapıldığını düşündüğüm diğer çeviri ekibine de (üçüncü oyunu çeviren arkadaşlarımız) buradan bir defa daha teşekkür etmek istiyorum.

güncelleme: oyun motoruyla yapılmış ara videolar başladığında videoların görüntülenmesi yerine düz bir görsel imaj üzerinde altyazı akışı devam ediyor, bu altyazı sürecinde karşılaşılan sorunların etrafından dolaşmak için bilinçli yapılmış bir şey mi yoksa ben kurulum esnasında bir şeyleri yanlış/hatalı mı yaptım?

ikinci güncelleme: sanırım bu yamayla değil bizzat oyunun kendisiyle, daha doğrusu 21:9 monitörlerin çözünürlükleriyle oyun motorunun uyumsuzluğundan kaynaklanan bir sorunmuş. çözümüne gelecek olursak (pencere modunda ve maksimum 1920'ye 1080 çözünürlükte oynamak zorunda kalmayı saymazsak), maalesef -şu an için- bir çözümü yok gibi görünüyor.

İşin aslı, yardım ve talep istesen bile çoğu editör, oyun sitesi geri çeviriyor ya da seni "kaale" almıyor. Biz de yaşadık. İnan bana, yaşadık. Resmen "rıza minnet" ile haber yaptırabildik yamayı ki onu da oyunun büyüklüğe atfen yaptı çoğu site. Kocaman çeviri projesi adam akıllı bir oyun dergisinde bir cümle bile değer görmedi ki bahsi geçen dergiler, kuruluşlar resmi çeviri için şimdi sayfalarca methiye düzen yazılar, incelemeler falanlar filanlar yapacak. O incelemelerde "dehşet çeviri, muhteşem çeviri" diye geçecek olan çevirinin aslında gönüllü birkaç öğrencinin yaptığı çeviriden daha kötü olduğunu hiçbiri dillendirecek cesareti kendinde bulamayacak. NTV'den bir witcher hayranı program arasına 3-4 saniyelik olsa da yerleştirdi ki kimse kendisi, ona büyük teşekkürler gösteriyorum buradan.

Her neyse, değil witcher 3, witcher 1 gibi değerli bir oyunun bile çeviri projesi olabildiğince yayılmalı, haberi yapılmalı ve hatta insanları bu oyunu oynamaya teşvik etmeli. Ama ne yazık ki durum böyle değil. Çoğu oyun dünyasının önde gelen insanları yağcı, yancı insanlarda oluşuyor. Dün rıza minnet ile haber yapan çoğu sitenin resmi çeviri için "röportajlar" bile düzenlediğini hatta bu röportajlarda adeta "yok" sayıldığımızı görüyoruz.

Sakalımız yoktu bizim bile anlayacağın. Witcher 3 ise W1'e göre daha popüler bir oyun olarak çıktığı için ilgi gördü ve daha çok haberi yapıldı. W1 ise ne yazık ki döneminde de o kadar popüler değildi. Elbette W1 çevirisini de en az kendi çevirimiz kadar değerli görüyorum. Hatta bizzat karapat abiyle çok yakın bir muhabbetimiz var,, onu da tanırım çok iyi biri. Ama işte bu sakal mevzusu sebebiyle biz şükrediyoruz bile halimize.

En azından bu yamanın Google'dan bulunma şansı var. Bizim o şansımızı da öldürdüler. Değil orjinal sadece, korsan GOTY indirenler bile çat diye Türkçe oynayacak. Bu daha da acıklı bir durumdur işte. Kimse googlaa artık "w3 türkçe yama" diye arama yapmayacak, gerek duymayacak. Çoğunun haberi bile olmayacak ve yavaş yavaş tarihin tozlu sayfalarına karışacak. İşin bizim açımızdan kötü olanı bu. İşte, ne oldum değil ne olacağım demeli insan

doğru diyosun :((

her şeyden ders alıp önümüze bakmak lazım. insanlara hizmet olsun diye aylarca didin, sonucu bu olsun. iyilikten maraz doğar demişler, boşa dememişler. saf iyilik de bir işe yaramıyor demek ki. kötü olma yeter ^_^

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gerek wicher 1 ve gerekse wicher 3 oyununu çeviren arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Bu seriyi birinci oyunundan satın alıp oynamaya karar verdim. Sizlerin çevirileri sayesinde. Benim gibi İngilizcesi yetersiz olan birine bu oyunları sevdirdiniz. Gerçekten bu emeklerin hakkı ödenmez. Wicher 3 ü de bu forumdaki çeviren arkadaşların yamasıyla oynıcam ve CD project e mail atıcam.

• Evet yamanız unutulup gidecek ama O kadar kişi oyunu siz türkçe yama çıkardınız diye aldı. Sizin sayenizde oyuna türkçe dil desteği eklendi. Sizin sayenizde oyunu bir sürü kişi saatlerce oynadı. Bu kadar karamsar düşünmeyi bırakıp güzel iş başardık diye düşünmeniz lazım.

@KarapathiaN
    Oyunu tekrar kurdum daha öncede sizin yamanızla oynayıp bitirmiştim şimdi tekrar bitireceğim. Kurarken ve kurduktan sonra bir sorunla karşılaşmadım. Yamada emeği geçen herkese teşekkürler.

Dövüş dinamikleri, grafikler özetle her şey kötü sonuçta 10 senelik oyun ama diyaloglar, hikaye mükemmel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Evet yamanız unutulup gidecek ama O kadar kişi oyunu siz türkçe yama çıkardınız diye aldı. Sizin sayenizde oyuna türkçe dil desteği eklendi. Sizin sayenizde oyunu bir sürü kişi saatlerce oynadı. Bu kadar karamsar düşünmeyi bırakıp güzel iş başardık diye düşünmeniz lazım.

@KarapathiaN
    Oyunu tekrar kurdum daha öncede sizin yamanızla oynayıp bitirmiştim şimdi tekrar bitireceğim. Kurarken ve kurduktan sonra bir sorunla karşılaşmadım. Yamada emeği geçen herkese teşekkürler.

Dövüş dinamikleri, grafikler özetle her şey kötü sonuçta 10 senelik oyun ama diyaloglar, hikaye mükemmel.

emeği sen ver, yoğurdu sen yap kaymağını başkası yesin ama karamsar olma? güzel iş başardık ama işi bizim başardığımızı biz hariç çok az kişi biliyor, ohoo 3 gün göbek atayım dur çok sevindirici.

oysa ki tek yapmanız gereken "evet emeğiniz unutulacak" demek yerine "biz sizin yamanızla oynayacağız ve tavsiye edeceğiz" demekti. güya bize çok minnettardı herkes, görüyoruz o minnettarlığı. kalkıp "kim size oyunu çevirin dedi, her şeyi göze almanız gerekirdi" falan diyenler de oldu. "gizlilik var gizlilik" diye bu kepazeliği aklayanlar da oldu. sayıları da gayet fazlaydı. vay arkadaş bir insan iyilik yaptığına bu kadar pişman edilir mi?

gene de çok kötü olmadı. bundan sonra sırf insanlara hizmet olsun diye bedavaya iş yapmam. "iyilikten maraz doğar" lafını da uygulamalı olarak öğrendim. zaten daha önceden bildiğim şakşakçılık, güce tapma ve "işim görülsün de ne olursa olsun"culuk ekollerinin bu ülkede ne kadar kök saldığını bir kez daha görmüş oldum. aldığım dersler oldu.

en güzel tarafı da meselenin kısa zamanda gerçekten de unutulacak olması. zaten canım sıkkın en azından abuk subuk yazılar yazılmaz unutulunca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 9 Eylül 2016; 6:52:21 >

• tzakhi T kullanıcısına yanıt
    Kaymağı 23 studios yedi afiyetle gömdüler mideye. Karamsar olmamak elde değil ama bu kadarda kötü düşünmeyin. Yamayı kimin yaptığını insanlar önemsemiyorki oyunların yaması varsa giriyorlar konuya hemen linki bulup indirip sayfayı kapatıyorlar.

Emeğiniz oyuna yeni başlayanlar tarafından bırak unutmayı hiç bilinmeyecek bile. Ama bunca zamandır konuya o kadar mesaj atanlar sizi unutmayacak.

Hayat böyle herkes herkesin arkasından iş çeviriyor okulda iş hayatında durum böyle. 23 studios da bu fırsatı tepmemiş.

Çok fazla bağış gelmezdi belki ama bağışları kabul etmeniz lazımdı. Başka siteler basit oyunları çevirip donate bar açıyorlar siz böyle büyük bir oyunu çevirdiniz.

Önceki yorumumda da dediğim gibi ben yamanızla 100 saat witcher oynadım. Emeklerinizin tam karşılığını alamadınız belki ama kısmende olsa karşılığını aldınız. İşin içine 23 studios girmese tabikide çok daha iyi olurdu ama olan oldu bu yüzden 23 studios ve cd projekte düşmanlık besleyip sadece sizin yamanızı ile oynayacaklarını söyleyen bir sürü kişi var. Çevirirkenki amacınız bu değilmiydi zaten herkesin oyunu anlamasını sağlamak bunu başardınız sizin sayenizde oyun konsolda bile türkçe oldu keşke sizin çeviriniz olsaymış ama kısmet değilmiş

Mobilden bu kadar uzun yazı yazmayıda sevmem becerememde kopuk kopuk dikkatsiz yazarım kusura bakmazsın artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 9 Eylül 2016; 7:37:43 >

• estağfurullah ne kusuru :)

bak asıl sinirlendiğim noktaya değinmişsin. bırak parayı, 2 satır yazı yazarak bile destek olmuyor millet. hatta köstek oluyor. para falan hiçbir zaman önemli olmadı ki parasında değiliz işin. bağış mağış boş iş zaten, parasında olsam bile bağış almazdım.

he, zaten karamsar oluyoruz da ne oluyor? hayatı kendime zindan etmiş değilim ben, sadece bilgisayar başında kendimi saatlerce paraladığım zamanlar aklıma gelince canım sıkılıyor o kadar. ama asıl canımı sıkan geçen saatler değil, saatlerimi verdiğim kişilerin nankörlüğü. öyle olmayanlar da var tabii ama genel olarak durum ortada. o kadar verdiğim emeğin karşılığı paralel çeviri durumuna düşmek oldu. ben olumlu hiçbir taraf göremiyorum. ps4'e gelmiş olabilir, ben de ps4 kullanıcısıyım bilgisayarım çok eski w3 açmıyor. ama ben girip de başkasının çevirisiyle oynayamam mesela. kendi çevirimi ps4 te görme hayallerim vardı. kendi çevirimle 1 kez bile oynayamadım daha. bundan sonra da oynamam herhalde. evet ps4 kullanıcıları için iyi oldu, ben hariç. herkes w3'ü kazandı, ben kaybettim.

oyuncu penceresinden iyi oldu, bizim penceremizden felaket. en azından üzülmemizi çok görmese bazıları. onu çok gören de oluyor. oyun türkçe gelmiş işte neyine üzülüyormuşuz (!). yav neyse burası w1 konusu kapat gitsin usta. aklıma geldikçe tepem atıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzakhi -- 9 Eylül 2016; 8:38:22 >

• Boşa gitmiş bir çalışmam mı görmek istiyorsunuz arkadaşlar buyrun konuya göz atın. Ondan sonra deyin ki boş yere uğraşmışız;

https://forum.donanimhaber.com/m_94694378/tm.htm

Bu projede 2 yıllık emek var. Nasıl çalışıldığını, aslında nasıl çalıştığımı yanınızdaki arkadaşa sorun(Burak), ki artık zaten tecrübelisiniz az çok tahmin edersiniz...

Bu kadar büyük ölçekli bir işi karşılık beklemeden yapmak ömrünüzden çalmaktır, enayiliktir zaten. Hobi olarak yaparsın kendini geliştirmek için yaparsın da ona göre parça seçer kendi yağında kavrulursun, ki işin esası gönüllülükse bu kadarını zaten beklememek lazım en başta, ama bu kadar zamanı harcıyor efor sarfediyorsan bir karşılık beklemek mübahtır. Lakin 11 ay o projeyle yatıp kalkan insanlar var, çamur atsan bile izi kalır, siz bir iz bıraktınız. Şimdi böyle söylüyorlar diye gücenip duygusallığa vurmayın, gelmiş geçmiş en çok gıpta edilen projelerden biri oldu, peşin peşin konuşanlar sizi satanlar değil aslında başından beri projeye inancı olmayanlardır daha çok, ki zaten bilirsiniz bu süreç hep sancılı geçer hiç işin sonunu getirecek güven aşılanmaz insanlara, %90 yarı yolda bırakılır, bırakın insanlar yorumunu atsın. Yaşandı bitti bu da bir tecrübedir, sonu hayal ettiğiniz gibi olmasa da illaki faydasını göreceksiniz. Hiçbir şey sizi kesmiyorsa oyun sayenizde ülkemizde bir kitleye ulaşmış, sevilmiş, resmi Türkçe olmuş, varsın gayretiniz resmiyete dökülmesin. Yüzbinler olmasa da bu süreci başından beri bilen onbinler var, yarın öbür gün hangi işe atlasanız destekleneceksiniz, kimse bu sefer acaba demeyecek, bu adam varsa biter aga diyecektir, belki bir kapı açacaktır. Şimdi beklenen olmadı diye olmayacak diye de bir şey yok, nasip olur da bir güzide iş daha ortaya koymak isterseniz tabii.

Yapılan yanlışı vicdanı olan, muhakemesi olan herkes onaylıyor. Ama hayat böyle, kuralları böyle; bu dünyada yaşıyoruz başka bir dünya yok, bazı şeyleri kabullenmek gerek. Duygusallığı bir kenara bırakın artık. Kazandıklarınıza bakın; şöhret değilsiniz ama makul bir çevre, insan kazandınız, Türkçe'niz gelişti, İngilizce öğrendiniz, bir işin parçası olmayı, grup çalışmasını, onlarla iletişim kurmayı ve size ters gelse bile bunu sürdürmeyi deneyimlediniz, bunların işinize yaramaması imkansız. Yok ille de kaybım kaybım deniyorsa buyrun linki attım, kaybın ne demek olduğunu daha iyi anlayın.

Her neyse bu derin konuya yerinden devam edelim dediğiniz gibi, konumuza kaldığı yerden devam edelim biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 10 Eylül 2016; 10:17:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Boşa gitmiş bir çalışmam mı görmek istiyorsunuz arkadaşlar buyrun konuya göz atın. Ondan sonra deyin ki boş yere uğraşmışız;

https://forum.donanimhaber.com/m_94694378/tm.htm

Bu projede 2 yıllık emek var. Nasıl çalışıldığını, aslında nasıl çalıştığımı yanınızdaki arkadaşa sorun(Burak), ki artık zaten tecrübelisiniz az çok tahmin edersiniz...

Bu kadar büyük ölçekli bir işi karşılık beklemeden yapmak ömrünüzden çalmaktır, enayiliktir zaten. Hobi olarak yaparsın kendini geliştirmek için yaparsın da ona göre parça seçer kendi yağında kavrulursun, ki işin esası gönüllülükse bu kadarını zaten beklememek lazım en başta, ama bu kadar zamanı harcıyor efor sarfediyorsan bir karşılık beklemek mübahtır. Lakin 11 ay o projeyle yatıp kalkan insanlar var, çamur atsan bile izi kalır, siz bir iz bıraktınız. Şimdi böyle söylüyorlar diye gücenip duygusallığa vurmayın, gelmiş geçmiş en çok gıpta edilen projelerden biri oldu, peşin peşin konuşanlar sizi satanlar değil aslında başından beri projeye inancı olmayanlardır daha çok, ki zaten bilirsiniz bu süreç hep sancılı geçer hiç işin sonunu getirecek güven aşılanmaz insanlara, %90 yarı yolda bırakılır, bırakın insanlar yorumunu atsın. Yaşandı bitti bu da bir tecrübedir, sonu hayal ettiğiniz gibi olmasa da illaki faydasını göreceksiniz. Hiçbir şey sizi kesmiyorsa oyun sayenizde ülkemizde bir kitleye ulaşmış, sevilmiş, resmi Türkçe olmuş, varsın gayretiniz resmiyete dökülmesin. Yüzbinler olmasa da bu süreci başından beri bilen onbinler var, yarın öbür gün hangi işe atlasanız destekleneceksiniz, kimse bu sefer acaba demeyecek, bu adam varsa biter aga diyecektir, belki bir kapı açacaktır. Şimdi beklenen olmadı diye olmayacak diye de bir şey yok, nasip olur da bir güzide iş daha ortaya koymak isterseniz tabii.

Yapılan yanlışı vicdanı olan, muhakemesi olan herkes onaylıyor. Ama hayat böyle, kuralları böyle; bu dünyada yaşıyoruz başka bir dünya yok, bazı şeyleri kabullenmek gerek. Duygusallığı bir kenara bırakın artık. Kazandıklarınıza bakın; şöhret değilsiniz ama makul bir çevre, insan kazandınız, Türkçe'niz gelişti, İngilizce öğrendiniz, bir işin parçası olmayı, grup çalışmasını, onlarla iletişim kurmayı ve size ters gelse bile bunu sürdürmeyi deneyimlediniz, bunların işinize yaramaması imkansız. Yok ille de kaybım kaybım deniyorsa buyrun linki attım, kaybın ne demek olduğunu daha iyi anlayın.

Her neyse bu derin konuya yerinden devam edelim dediğiniz gibi, konumuza kaldığı yerden devam edelim biz.

Geçmiş olsun hocam :( Senin de bu işlerden elini eteğini çekmene şaşmamalı.

• Arkadaşlar, flintstone nereden bulabilirim, ormanda ateş yakıp meditasyon yapmak istiyorum, fakat ateş yok diyor.
  • unrealhead U kullanıcısına yanıt
    cesetlerde, gardıroplarda, satıcılarda... sık sık karşına çıkar. igni büyüsünü öğrenirsen taşa gerek kalmaz.
  • Geralt baya hırçınlaşıyor çok hoşuma gitti
    [spoiler=1905991443]
    Tazı ile dövüşte baya zorlandım bir stun atıyor canımın yarısını götürüyor 15-20. denemede anca öldürebildim. Kontroller bazen inanılmaz sinir bozucu oluyor ama olsun diyaloglar hikaye mükemmel :) Birde çok ciddi envanter sıkıntısı yaşıyorum witcher 3'teki gibi her şeyi alamıyoruz.
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=761668037
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=761667765[/spoiler]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 11 Eylül 2016; 18:43:45 >

• Teşekkürler, sorun çıkmadı, elinize sağlık.
  • Ellerinize sağlık hocam hemen indirip kuracağım. Witcher oyununu aldığım günden beri (31/12/2012) bir kez bile oynamamışım şimdi oynayacağım inşallah sonuna da varacağım :)

Düzenleme: Off abi oyun acayip eski ya :D girişteki video pek çaktırmıyor ama oyun baya half life gibi bir şey gibi geldi ilk başta gözüme :D 2007 de çıkmış bir oyun için acayip feci. 2011'de Witcher 2 ile baya bi toparlamışlar ortalığı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoaringLion -- 9 Ekim 2016; 3:31:48 >
  • Cevdet Caner CAN - [pelerinli]
    Barış BALTACI - [VII_outLaw]
    Cemil TÜRE - [cemilture]
    Volkan SÜRME - [IraArel]
    Burak SEY - [Grimm]
    Ozan TESTİ - [Banzai!]
    Eren SEVGİ - [Nightmist]
    Cafer YARDİBİ - [bladeGny]
    Ömür KANTAR - [KarapathiaN]

Ellerinize sağlık. Böylesine bir emek için ne desem bilemedim. Oynadıkça, bu özenli çalışmanın tanıklığına şahit olmak ayrı bir hayranlık uyandırdı. Tekrar teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamerasi -- 9 Ekim 2016; 20:44:42 >
  • RoaringLion kullanıcısına yanıt
    Witcher serisini mi oynamadın yoksa sadece 1. Oyunu mu? Eğer hicbirini oynamadıysan şanslısın buyuk bir macera seni bekliyor.

• Hayatımda oynadığım en iyi oyunlardan biri. Hikayesi, müzikleri, karakterler vs... çok güzel gerçekten

• Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Şu oyunu hic oynamamış olmak isterdim. Witcher evreni hakkında hicbir sey bilmeden en baştan başlamak isterdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

Şu oyunu hic oynamamış olmak isterdim. Witcher evreni hakkında hicbir sey bilmeden en baştan başlamak isterdim.

Mass effect serisi içinde öyle benim için. 3. oyunu daha iyi olabilirdi ama olsun. Çok güzel oyunlar oynadık geçtiğimiz yıllarda
  • Dürüstİnsan kullanıcısına yanıt
    Birinci Oyunun Türkçe yaması olsaydı düşünmeden başlardım. Birinci oyunu atlayıp ikinci oyuna geçmek istemiyorum yoksa oynamayı çok istediğim oyun serilerinden bir tanesidir kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 10 Ekim 2016; 15:28:46 >
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.