Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
305.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerinde olmak isterdim. Biz kaç kere bitirdik anlatamam, sen şimdi o zevki yeni yeni tadacaksın off, çok güzel bir oyun.
  • Witcher serisinin tamamını biraz önce satın aldım. tavsiyeler üzerine 1. oyundan başlayacağım. yamayı çıkaran arkadaşlara teşekkür etmek istedim.
  • 2. defa bitirmek için başlamıştım oyuna. Hem zorda başlamam hemde oyunu yarıladıktan sonra bazı görevlerin npc lerinin bulunamaması ve ana görevin ilerlememesi yüzünden bıraktım. Ne güzel bitirmeyi düşünüyordum yarıda kaldı güzelim oyun. Yaevin ile buluşacaktım sanırım görev yeri göstermiyordu. Hayırlısı artık witcher 2 ye başlarım tekrar bitiririm :)
  • E youtubdan falan bakaydın =)

Bende zorda bir kaç kez bitirmiştim ama türkçe kitabı çıktıktan sonra birde onun bahanesine oynayacağım.
  • Gwynbleidd. kullanıcısına yanıt
    Üşendim araştırmaya birde yazdığım hatalar ve zorda başlamamdan ötürü hafiften sıkılmıştım. 2. defa bitirmek başka zamana kaldı anlayacağın. Türkçe kitabını bende duydum çıkarsa alırız.
  • Oyuna başladım ama kılıcı amele gibi savuruyor. düşmana vurup vurmadığımı anlamıyorum. 30-40 deneyişin ardından düşman yere düşüyor ama ben vurdum mu vurmadım mı hiçbirşey anlamadım. oyunun mekanikleri mi kötü ben de mi sorun var?
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Bir müddet zorlada olsa oyna. 1-2 saat sonra alışıyorsun
  • Y Ddraig Goch kullanıcısına yanıt
    Harala gürele dalma, ilk dövüşünde açıklıyor sana taktiği. İlk bastın, barzo gibi vurdu, sonra combo için fare simgesinin alevli olmasını bekleyeceksin. Bir de başta keko gibi ama ilerldikçe iyileşiyor bayağı dövüşler comboların artmasıyla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlos1111

Steamden ilk aldığım oyundu Witcher 1 ve 2 neredeyse 3 sene olacak fakat oynamak bugüne kısmetmiş. Bu akşam bu epik oyuna başlayacağım. Yaptığınız bu güzel çeviri için teşekkür ederim.

Witcher 2 ve skyrim legendary

O zamanlar steam dolardı,30 dolar vermiştim bu iki oyuna.Tabi doların 2 tl olduğu güzel günlerdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taa 2 sene önce başlayıp yarım bırakmıştım. yine sizin yamanızla zamanım varken başlayayım dedim ama minimum gereksinim sıkıntı oldu, onu aştım bu sefer kaplamalar çöp oldu küçük bi modla onu da aştım dedim, bu sefer 3 kere mavi ekran verdi laptop. Kart mı yandı diye gta 5 açtım yarım saat oynadım tekrar witcher 1 tekrar mavi ekran, hep de ilk ya da 2.sinematikte oluyor. Hayırdır inşallah
    Çözüm bilen varsa söylesin, önceden böyle değildi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • farukk44 kullanıcısına yanıt
    İşletim sistemi veya sürücülerle ilgili bir sıkıntı olabilir. bu hataları bazı oyuncular alıyor büyük çoğunluk almıyor. Steam'dan oyunu kontrol ettirip yamayı tekrar kurmayı dene veya bir ara format attıktan sonra denersin. Arada belgelerimde bulunan save klasörünü boşaltmayı ihmal etme. oyun oradaki aşırı birikme yüzünden çökme sorunları yaşıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

İşletim sistemi veya sürücülerle ilgili bir sıkıntı olabilir. bu hataları bazı oyuncular alıyor büyük çoğunluk almıyor. Steam'dan oyunu kontrol ettirip yamayı tekrar kurmayı dene veya bir ara format attıktan sonra denersin. Arada belgelerimde bulunan save klasörünü boşaltmayı ihmal etme. oyun oradaki aşırı birikme yüzünden çökme sorunları yaşıyor.

Valla hocam iyi yazmışsınız ama internette de benzer şeyler var format hariç dediklerinizi yaptım. Hatta mavi ekran için ekran kartı driver sorunudur diyorlar ama aynı laptopu aynı ekran kartını gta 5 te denedim cod mw 3 açtım banamısın demedi. Tahminimce kayıt defterinde witcher 1 ile ilgili birkaç şeyle oynamıştım, ondan olabilir gibi ama nasıl düzeltirim bilmiyorum. Zaten şu an tek mavi ekran witcher da oluyor. Abdestsiz mi başladık anlamadım ki

Şu oyunda olmayan bir şey diğerinde olmayacak diye bir olay yok driverler oyun ve donanım arasında köprü konumunda neticede, illa bir alıp veremediği vardır. Sistemsel bir arıza olmasa ve sadece oyunda kusur olsa biz de oynayamazdık. Oyun ve sistem bileşenlerinin eksiksiz ve özgün bir şekilde yapılandırılması şart. bu yüzden driver ve sistem güncellemelerini yapmakta fayda var. Bazen yeni bir driverle çalışan sistemi bozuyorlar o ayrı. Mesela nvidia bir driver çıkarmıştı Mirror's Edge 1 oynanmıyordu, eski bir drivere dönmek durumda kalıyorduk bayağı önceden, ama diğer oyunlar sorunsuz oynanıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KarapathiaN

Şu oyunda olmayan bir şey diğerinde olmayacak diye bir olay yok driverler oyun ve donanım arasında köprü konumunda neticede, illa bir alıp veremediği vardır. Sistemsel bir arıza olmasa ve sadece oyunda kusur olsa biz de oynayamazdık. Oyun ve sistem bileşenlerinin eksiksiz ve özgün bir şekilde yapılandırılması şart. bu yüzden driver ve sistem güncellemelerini yapmakta fayda var. Bazen yeni bir driverle çalışan sistemi bozuyorlar o ayrı. Mesela nvidia bir driver çıkarmıştı Mirror's Edge 1 oynanmıyordu, eski bir drivere dönmek durumda kalıyorduk bayağı önceden, ama diğer oyunlar sorunsuz oynanıyordu.

valla abi yaptım ama nasıl oldu anlamadım
    hep oyunların olduğu sürücü e ye kurardım. sildim aynı yedekten bu sefer c sürücüsüne kurdum. türkçe yama da oldu, texture modu da oldu. garip, herşey aynı sadece kurudğum yeri değiştirdim. türkçe türkçe devam edecem inşallah. 2 yıl önceden söylemişimdir ama tekrardan elinize sağlık

İlk kurulumda diske yüklenmeyen ya da bozuk yüklenen içerikler olabilir. Zaten sorunlu ve eski bir oyun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: baddogan35

Birinci Oyunun Türkçe yaması olsaydı düşünmeden başlardım. Birinci oyunu atlayıp ikinci oyuna geçmek istemiyorum yoksa oynamayı çok istediğim oyun serilerinden bir tanesidir kendisi.

Hocam ilk oyun çevriliyor şu anda haberin olsun.Aynı başlıkta konusu var,bulabilirsin

Bu arada ben de seriye yeni başladım sayılır,şu an 2.oyundayım ve ilk oyunu bu yamayla bitirdim.Yazdım sanıyordum daha önce ama yazmamışım,çok başarılı bir çalışma olmuş.Emeğinize sağlık
  • Konusunu ilk açıldığından beridir takip ediyorum zaten. Yinede teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 13 Aralık 2016; 10:28:14 >
  • Öncelikle emeği geçen herkesin eline koluna sağlık
    ben oyunu steam üzerinden oynuyorum ve yamayı kurdum her şey güzel fakat tek görevler ingilizce bu hatayı nasıl çözebilirim acaba
  • goodvaporwave G kullanıcısına yanıt
    Yamayı yeniden kurun ve oyuna yeni bir başlangıç yapın. Kaldığınız yerden devam ederseniz çevrilen kısımların bir bölümü mevcut save dosyalarınıza işlenmez, bu ayrıntıyı göz önünde bulundurun. Bazı satırlar oyun dosyalarından değil kayıt dosyalarından okunuyor.
  • yamayı kurdum ama oyun hiç açılmıyor sebebi ne olabilir ?
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.