Şimdi Ara

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama (94. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.496
Cevap
78
Favori
304.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
192 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiçbirini oynamadım daha. 1'den başlıyorum da sarmıyor ya diyalogları geçi geçiveriyorum :D kanalizasyondaki canavarı öldürdükten sonra gittiğimiz köydeyim daha çok da ilerleyemedim. Benlik bir oyun değil bu da almışız zamanında işte :)

Yama için çok teşekkürler büyük emek var. Sağ olun.
  • Eğer hikaye arıyorsan başyapıttır kendisi. Zorla oynuyorsan üstün körü oyna 1'i ama 2 ve 3. Oyunu tadına vara vara bir film izler gibi oynarsan vazgeçilmezin olur witcher serisi. Sonra da kendini internette witcher evreni hakkında makaleler okur şekilde bulursun çekiyor namussuz insanı içine girdap misali. 😊 Arkaplanda cok derin bir hikayesi var ve karakterleri saymıyorum bile. Oyunu oynamadığın icin cok sanslısın. İyı bir şekilde değerlendir elindeki fırsatı.

Ne yazdım be arkadaş 😆😆

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DGNzr -- 11 Ekim 2016; 14:11:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onceki save (kayit)lari yuklemeyi dene. Ama burasi yama konusu, oyun konusu degil

• pelerinli kullanıcısına yanıt
    Bu sıkıntı yama kurulduktan sonra oluyor modüller farklı olduğu için. Yani yamayı ilgilendiriyor.

Sorunuz özel kanalla cevaplandı.
  • Türkçe Yama'yı kaldırıp tekrar kurun hocam.

• gamerasi kullanıcısına yanıt
    Böyle güzel geri dönümler hoş oluyor :)
  • IraArel kullanıcısına yanıt
    :)
  • Arkadaşlar merhaba. Birşey soracağım. Ben Witcher 1'de oyunun neredeyse sonlarına gelmiştim. Fakat PC'ye format atmak zorunda kaldım. Oyuna başlamadan önce Steam Cloud'u aktifleştirmiştim. Witcher 1'i tekrar indirsem save dosyam geri gelir mi acaba?

• Eger oyunun da steam cloudu varsa ve aktiflestirdiysen gelir

• Cloud aktifleştirmek pek akıl karı değil, sürekli otokayıt alıyor oyun ve bir belge 12-24mb arasında değişiyor, orada 3-5 gb dosya birikiyor. oyunu kapatınca onu upload etmesi mesele, ayrıca oyun ağırlaşıyor ve çöküyor. ara ara oradaki savelerin güncel olanını ya da işinize yarayanları saklayıp gerisini silin.
  • Çevirinizi kullanarak oyunu bitirdim ve çok büyük keyif aldım. Emeği geçenlere çok teşekkür ederim.
  • The Witcher ile ilgili ama oyunla ilgili olmayan bir haberim var. The Witcher serisinin ilk kitabı "Son Dilek (The Last Wish)" çok yakında Pegasus Yayınları tarafından Türkçe olarak piyasaya sunulacak.

http://kayiprihtim.com/haberler/edebiyat/ve-the-witcher-serisi-sonunda-turkce/

The Witcher: Enhanced Edition Türkçe Yama

• Oyunu halen bitirmedim ama sayenizde artı keyif alıyorum. Zaten güzel olan diyaloglar olabilecek en iyi çeviriyle daha da eğlenceli hale gelmiş. Emeğiniz için çok teşekkürler, hakkını verip harika bir iş çıkarmanız mutluluk verici.
  • oyunu bugün bitirdim 30 saat sürdü.yamayı yapan arkadaşların ellerine sağlık . oyun efsaneydi heleki sonunda çalan müzik
  • yamada sıkıntı var galiba yada bende w10 kullanıyorum yamayı kaldırınca oyuna girebiliyorum, yama kuruluyken başlatılıyor diyor oyun sonra bir tepki vermiyor hatada çıkmıyor. steamdan daha yeni yükledim, yamayı kurunca giremiyorum.

edit: sorun çözüldü tekrar yükledim yamayı düzeldi nasıl oldu anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frobisher -- 20 Kasım 2016; 0:46:20 >
  • 60 saat sonunda bitirdim oyunu. Hiç bir detayı kaçırmamaya çalıştım. Uzun yıllar sonra bu kadar vakit ayırdığım tek oyun oldu.

Süreyi bu kadar uzatmış olmamın sebebi bu güzel çeviri.

Çeviriyi yapan ve katkısı olan herkese ve oyunu ciklet parasına oyuncuyla buluşturan yapımcılarına teşekkür etmesem ayıp olurdu

• Bunca zaman sonra bile böyle makul yorumların gelmesine cidden mutlu oluyorum. Yaparken eserimizden şüphe duyuyorduk, çünkü ilk deneyimimizdi ve uğraşımız ucu açık şekilde yürüyordu. En nihayetinde bir oyun çevirisi söz konusuydu ve birbirinden kopuk puzzle parçalarını birleştirmek gibiydi. Buna rağmen aradan 2 yıl geçse de şahsi olarak yamanın gelişimi için hala çalışıyorum ve daha da olgun bir proje koyma gayretindeyim. Teknik ayrıntılardan dolayı ne kadar uğraşsam da kusursuz olmayacak belki ama bu yorumları dikkate almamak hiç olmaz. 2 yıl önce kim oynar acaba diyorduk. Artık bir hedef kitlemizde var ve emeğimiz buna değiyor. Ne de olsa The Witcher 3 gibi şaheser ve onu hakkıyla yaşamamızı sağlayan dostlarımız var. Ekip arkadaşlarımla tamamladığımız bu eser sayesinde belki 10 yıl sonra bile keyif alarak oynayacağız. Teşekkürler hepinize...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarapathiaN -- 21 Kasım 2016; 1:16:54 >
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Bende zamanında sizin yamanız ile oynamıştım,gerçekten çok teşekkürler.Karşılık beklemeksizin, böyle meşakkatli bir işi yılmadan,sıkılmadan yaptığınız için, sizi tebrik ediyorum.Bu arada böyle güzel bir oyunu, halen oynamayan varsa, şiddetle tavsiye ediyorum arkadaşlar,pişman olmayacaksınız.
  • KarapathiaN kullanıcısına yanıt
    Abi belki on sene sonra oynarız dedin ya, hatırlarsın ben o zamanlar bilgisayarı güncelleştirmekten bahsediyordum. Hala yapamadım; en son para birikmeye başladı ama dolar yüzünden ...
    Witcher 1'e tekrar başlayacağım sırf devam edemeyeceğimde 2 ve 3'e hevesim kursağımda kalacak diye başlayamıyorum Hakikaten 10 sene sonra oynayacağım galiba

• Steamden ilk aldığım oyundu Witcher 1 ve 2 neredeyse 3 sene olacak fakat oynamak bugüne kısmetmiş. Bu akşam bu epik oyuna başlayacağım. Yaptığınız bu güzel çeviri için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.