Şimdi Ara

Them and us. Yerelleştirme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar " Them and us " oyunun yapımcısı ile görüşüyorum. Konuştuklarımızı uzun uzadıya anlatmama gerek yok.
    Özetle oyuna yerelleştirme yapabileceklerini fakat bunun oyunun satışına bağlı olduğunu yazdılar. Bende bunun üzerine dosyalarını gönderirseniz yerelleştirmeyi ücretsiz olarak sizin için hazırlarım dedim. Sizden ricam en azından bu oyunu istek listenize atmanızdır. Oyun tam sürüm olarak çıktığı zaman. Dosyalarını bana gönderebileceklerini söylediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freeman1930 -- 27 Temmuz 2020; 16:16:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İstek listeme ekliyorum başkan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinnerclown

İstek listeme ekliyorum başkan.
    Sağ ol başkan. Adamsın.

• Yine antin kuntin bir oyunu bulmuş başkan. Hikaye tabanlı oyunlarda erken erişimi bir türlü anlamıyorum, anlamayacağım da.. Ekledik bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Yine antin kuntin bir oyunu bulmuş başkan. Hikaye tabanlı oyunlarda erken erişimi bir türlü anlamıyorum, anlamayacağım da.. Ekledik bakalım.
    Antin kuntinler candır. Aaa kalitede bu tarz oyunlar malesef çıkmıyor artık. Birtek re serisi ile Evil Within kaldı elimizde.
    Erken erişimin sebebi. Küçük bütceli firmaların oyunu devam edebilmesi için önemlidir kardeşim. Maddi destek almak için erken erişime açarlar genellikle. Zaten aaa kalitedeki bir oyunda ben hiç görmedim erken erişim.

• freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Öyle diyorsun da adamlar 2 yıl olacak erken erişime çıkaralı başkan. Bence paralarla Maldivlerde sahilde martini yuvarlıyorlar.
    Evil Within dedin, yarama tuz bastın, adam üçüncü oyun yerine garip bir FPS oyun yapıyor ya başkan, gelde deli olma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FORZAFATHER

Öyle diyorsun da adamlar 2 yıl olacak erken erişime çıkaralı başkan. Bence paralarla Maldivlerde sahilde martini yuvarlıyorlar.
    Evil Within dedin, yarama tuz bastın, adam üçüncü oyun yerine garip bir FPS oyun yapıyor ya başkan, gelde deli olma.
    Shinji den bahsediyorsan 2. Oyunda yapımcı koltuğunda o yoktu zaten. Sedece ismini kullandılar daha çok satsın diye.
    Evil within 3 önümüzdeki senenin başlarında veya e3 duyurulur kesin diye tahmin ediyorum.
    Sen koskoca shinji mikami ol. Ondan sonra git salak salak oyunlar üzerinde çalış. Bu adamları anlamak gerçekden zor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • freeman1930 kullanıcısına yanıt
    Beni bağlamaz şahsen başkan, şirket onun değil mi dursun başında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.