Şimdi Ara

thermal macun uygulamasıda sonuçsuz yardımmmmm lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eski işlemcim celeron 2.44 tü daja verimli olur diye p4 2.66 siparişi verdim... eski işlemcimle oynadığım hiçbir oyunu oynayamıom artık...öyleki artık ikisindede aynı sorun var oyunlara girdiğimde birkaç saniye sürmüyoki ekran kararıyo ve herşey gidiyor.. yada reset atıyor... 2-3 defa format attım ama deişiklik sürdü.. sonra thermal macun kullan dediler onuda yaptım ama hiçbirşey değişmedi ve bu canımı sıkıyor.. oyun oynamasam bile nete girmek için bile açasım gelmiyor...masaüstü işlemleri çok güsel fakat oyun oynayamıyorummm...sadece eski haline dönmesini istiyorum artıkk.... işlemcimin sıcaklığı 35-40 arası... .bios güncellemsi ve thermal macun uygulamasınıda 2 gün önce tekrar yaptım ama eski işlemcimle oynadıgım hiçbir ama hiçbirini oynayamıyommm... acaba sorun ekran kartımın aşırı ısınmasından kaynaklanabilirmi çünki elimi 4 saniye tutamıyom üstünde.. arkadaşlar lütfennn yardımmmmmmmmmm

thermal macun uygulamasıda sonuçsuz yardımmmmm lütfen

• ekran kartın ne?
  • x1650 pro (256mb)atı
  • güç kaynağınızdan olabilir işlemciniz lga 775 ise muhtemelen precott çekirdekli bir p4 e sahipsiniz ki ateşli olması ile bilinir.

1.psu nuz kaç vat sanılanın aksine bazen psun yetersizliği nedeni ile sistem reset atabilir.
    2.kasa içi havalandırmanız nasıl pc kapalı bir bölmedemi(malım ülkemizde pc kasaları masa latlarının tzolu bölglerinde veya bilgisyara masası denilen yalıtkan sunta mdf den mamul alt bölmelerde.Bu durumda sağdan soldan
    5-10 cm arkadan en az 15 cm boşluk olmalı
    3.Fanı tam otutmuyorsunuz intel favlar biarz narindir oturması ustalık ister
  • macunu çok kalın sürmüş olabilirsin çok ince olması lazım onun fanı da iyi tak olmassa arkadaşın dediği gibi kasanın yanları boş kalsın psu'yu da değiştirebilirsin düşükse bir de kasanın içine ekstradan fan takabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Suprémacy -- 21 Ocak 2009; 11:33:42 >
  • işlemciyi çıkar. İşlemci ve fanı kağıt mendil ile iyice temizle. Sonra işlemcini üzerine en fazla çiğ mercimek kadar termal macun sür ve onu işlemcini üzerine yay. Termal macunun ince sürülmesi önemli. Boşta 40-45 derece olması normal yükte 75-80 e yaklaşmasın yeter. p4ler biraz eskidir. Yeni nesil işlemcilerden biraz daha fazla ısınır ama yüksek sıcaklıklarda da çalışablirler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.