Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Thermalright Assassin King 120 Se İşlemci Soğutucusu Satın Al 2 Aralık 2024 15:43 1 1 Thermalright Assassin King 120 Se İşlemci Soğutucusu Ürün sıfır ayarında cok az kullanıldı kendi orjinal fanını ses yapıyor diye kullanmamıştım..Onun yerine aerocool astra serisi sessiz argb fan takmıştım cok şık duruyor kasada.. Gayet güzel soğutması var.Pazarlık takas düşünmüyorum 700 lira istiyorum..Fanı merak edenler bu.Aerocool Astro12F PWM 12cm 68.4 CFM ARGB Led Kasa Fanı (AE-CFASTR12F) | TeknobiyotikSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 700 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Efsane Sony Nwz-A816 4GB Mp3 Çalar Walkman Uygun Fiyat Seagate Skyhawk ST6000VX009 3.5 6 Tb 2 Aylık Sıfır Gibi Düştü Dip Fiyat! ASUS RTX 4060 DUAL OC 7 Aylık Vatan Bilgisayar Faturalı Sıfır Gibi.. Noctua NF-P12 redux-1300 PWM Sessiz Fan Sıfır Kutusunda