Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Thermalright Tl-c12c-s Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket Satın Al 8 Mart 2024 22:58 1 1 Thermalright Tl-c12c-s Argb Kasa Fanı Siyah Üçlü Paket 2-3 Gün önce İnventus'tan alındı 750 lira kargo dahil ödedim.. Thermalriht işlemci soğutucumun fanını değiştirip içlerinden sadece birini kullandım argb olsun diye işlemcide kullandığımı da kutuya koydum..Yani kutuda 2 hiç kullanılmamış argb fan ve bir tane argbsiz gri fan var ( o da 1 aylık daha)Üçü beraber 450 lira..İzmir içi elden alabilirsiniz..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 450 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İzmir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Nzxt H7 Elite 2023 Üst Seviye 140mm 4 Fanlı Kasa Sadece İzmir İçi Efsane Sony NWZ-S639F 16 Gb Radyolu Sitede Tek Çok Temiz MSI Mag B760 Tomahawk Wi-Fi Intel LGA1700 DDR5 Thermalright TL-C12C CPU Fanı (Termal Macun Hediyeli)