Şimdi Ara

Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam 4.2 ghz den sonra stabil çalışma sağlayamadım (. O c konusunda çok tecrübem yok.
  • Arkadaşlar i7 4770K için Türkiye'de bulabileceğim iyi bir soğutucu önerebilirmisiniz şuanda konuşmakta olduğunuz soğutucu kesinlikle hava soğutmanın en iyilerinden fakat 1 tane Tr sitesinde bulabilmiş değilim birde çok aşırı kaba bir şey istemiyorum Venomous tam sınırda benim için

Vatan bilgisayar'da en iyi şu soğutucu var Venomous yanında nasıl bilmiyorum

http://www.vatanbilgisayar.com/So%C4%9Futma%20Sistemleri/thermaltake-cl-p0607-nic-c4-lga77511501155115613662011-&-am2am2+am3am3+fm1-islemci-sogutucu/productdetails.aspx?I_ID=67678

• Nasıl bulamıyorsunuz, anlayamadım ? Geçen yorumlara göz atmadınız sanırım.

Soğutucu; teknobiyotikte mevcut.

LİNK :http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-venomous-rt-sb-e-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html
  • Sipariş verdik bakalım. Xigmatek Gaia'dan sonra nasıl bir performans verecek..
  • pohuman kullanıcısına yanıt
    Aradaki farkları yazarsınız geldiğinde.
  • Şüpheniz olmasın..
  • Bu soğutucuyu almaya karar verdim ama 2 fanı nasıl takabiliriz buna ve ne önerirsiniz.
  • astek1983 kullanıcısına yanıt
    2. fana gerek yok. Tek fana göre çok az fark oluyor arada. İlk sayfadaki 2. mesajımda verdiğim soğutucu inceleme linkinde detaylar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

2. fana gerek yok. Tek fana göre çok az fark oluyor arada. İlk sayfadaki 2. mesajımda verdiğim soğutucu inceleme linkinde detaylar var.

Öyleyse şöyle sorayım bumu h100i mi? İşlmecim 4770k ve stok fanla bf3 denemelerimde 85 derece civarını gördüm. Overclock yaparsam bu soğutucu yeterli gelirmi?
  • 4770, 3770'in yeni versiyonu. Önceki sayfada 3770'ine bu soğutucunun muadili olan Ultra 120'yi aldırdığım arkadaş çok memnun. Mesajlarını okuyabilirsin. Niki: Lion_Army

H100i'nin değerleri biraz daha iyi tabii ki ama aradaki 2.5-3 kat fiyat farkına değecek bir fark yok ortada. Artı olarak H100i'nin kasa içinde kaplayacağı yer, bu soğutucudan da fazla olacak. Ben de kullandım bundan. Son derece memnundum. Sistemle birlikte sattım. Ben bu soğutucuyu zamanında çok aradım. Zar-zor sahibinden üzerinde Kars'tan birinde bulup aldım. Lion_Army de Ultra 120'yi aldıktan kısa bir süre sonra bu soğutucu tekrar geldi Türkiye'ye. Şu an tekrar sistem toplayacak olsam hiç düşünmeden yine bunu alırdım.

H100 ve Venomous-x kıyaslaması da olması lazım o verdiğim linkte.
  • Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Linkteki incelemelerede baktım kararım netleşti bu soğutucuyu alıyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: astek1983

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Öyleyse şöyle sorayım bumu h100i mi? İşlmecim 4770k ve stok fanla bf3 denemelerimde 85 derece civarını gördüm. Overclock yaparsam bu soğutucu yeterli gelirmi?

H100i forumdan bi arkadaşın kasasında yerşnde gördüm.. Şu an benim işlemci boşta 38 derece filan h100i de gerçi arkadaşın işlemcisi 2600 k idi ama boşta 35 derecydi var gerisini sen dğşün ayrıca o soğutucu aşırı pahalı gerek yok o paraya ve sesliydi de... ben işlemcimş 4.4 de 1.3 gibi anakartın gereksiz yere haybeden verdiği o voltaj olmasına rağmen bile 60-65 arası bi derece gördüm...ve tek fanla...voltajı düşürsem daha az alacağım dereceyi kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Venomous vs. Gaia

Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş  Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş  Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş  Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş

Venomous [Boşta] ------------------ Gaia [Boşta]
     Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş  Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş

Venomous [Yükte] ------------------ Gaia [Yükte]
     Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş  Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş

Gaia kış aylarında 75 dereceyi geçmiyordu ama şu sıcak günlerde 75 dereceyi geçtiği için işlemcinin hızı düşüyor ve dolayısıyla çektiği güçte düşüyor. Tahminen 85 derecelere çıkardı diye düşünüyorum.. Venomous ortalama 15 derece daha iyi performans veriyor..

Ayrıca Gaia 1 dakikalık testte 75'i geçiyor..

Gaia'da kullanılan macun MX-4

Venomous'ta kullanılan macun Liquid Ultra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pohuman -- 11 Temmuz 2013; 0:46:58 >

• Beğendiniz sanırım soğutucuyu ?
  • 2 farklı tek blok soğutucu arasındaki 15˚C büyük fark gerçekten. Üstelikte 5 GHz'de. Tekrar hayırlı olsun.
  • Venomous'u çok beğendim. En fazla 10 derece diyordum ama beklentimin daha da üstünde çıktı. Tabanı tamamen bakır ve alüminyum yaprakları Gaia'dan neredeyse 2 kat daha kalın. Sağlamlık hissini gayet iyi veriyor. Gaia'yı da ekran kartına montajlamayı deneyeceğim bakalım.
  • Eyvallah. İşlemci 5GHz'yi geçse daha da gidecem ama yemiyor. Pes etmek yok..
  • merhaba arkadaşlar bu aralar bende işlemci soğutucusu alacağımda , bana önerilen 2 adet soğutucu vardı birisi thermalright macho , diğeri venomous x rt .

macho yu pek gözüm yemedi almaya bağayı büyük kaba ve ram slotunun 1 adetini kapatıyor 400R yan kapağın üstünde fan varsa kapak kapanmıyormuş falan filan :)

o yüzden venomous u tercih ediyorum büyük ihtimal ile onu alacağım. şöyle diyim normalde stok fan ile boştayken 55+65- dereceyi yükte iken 78 + 85 - dereceyi gördüm açıkcası

( oyunlar : bf3 , cod 2-4 , hitman absolution , crysis 3 ) test ettiğim oyunlar. bu arada işlemcim ise intel core i5 3570K 3.4 ( turbo 3.8 )

sizce bu venomous u alırsam kaç yük altında ve boşta iken kaç derece olur bilgilendirebilirmisiniz ?

---- sistem imzadaki gibidir ----
  • Gerekli bilgileri özelden yazdım zaten.

Burada da şunu belirteyim, Thermalright macho ile venomous kafa kafayadır, hatta; venomous daha iyidir.Hemde; macho' dan 1.5 kat daha küçüktür.Bunlarıda; hesaba katınca gerçekten işini tam anlamıyla yerine getiren soğutuculardan birisidir.Ama; yukarıdaki yazılarımda da görebilirsiniz; venomous x-rt' de de ram slotlarından bir tanesi, yüksek soğutucu ramler için iptal olur.Düşük soğutuculu (low profile) ram takmanız gerekir, eğer 4 slotta da ram kullanacaksanız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 17 Temmuz 2013; 2:22:06 >
  • Valla ramlerim , gskill ripjavxs 4x2 8 gb sanirim low olmuyor ?

k.bakmayin low profil derken ? pek bilgim yokda low high .p

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.