Şimdi Ara

Thermalright Venomous RT Türkiye'ye gelmiş (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
3
Favori
3.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Elimdeki xigmatek dark knight ı satıp venomous almayı düşünüyorum sizce değermi buna ? Dark knight la fx 8350 yi 4.6 ya çıkarıyorum lakin yüksüz 45 derece, prime 95 in ikinci dakikasında 75 e vuruyor ısı değerleri. Muhtemelen eylül ekim gibi 4.8 civarı kullanmayı düşünüyorum malum hava sıcaklığının etkiside çok büyük. Birde macun tavsiye edebilirseniz çok sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 14 Ağustos 2013; 0:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geltuzat kullanıcısına yanıt
    Elinizde bir soğutucu varken bilemiyorum doğru bir seçim olur mu ? Ama iyi bir fiyata satarsanız, tabiki değecektir.Sıcaklıklarınız FX serisine göre yüksek, ama prime 95 testinide bence pek kale almayın, günlük kullanım ve oyunlardaki dereceler önemli olan.
  • Metro last light ve skyrim de overclock suz max 58 derece goruyorum ama kasadan 4 adet fan çıkarttım gürültü yaptığı için. Onların anakarta ve işlemciye 5-8 derece etkisi oluyordu. Kasa olarak corsair 400r kullanıyorum. İşlemciyi 4.6 ya çektiğim sırada bütün fanlar takılıydı ve oyun sonrası değerler 60-63 derece civarı oluyordu. Yani venomous bana kaliteli bi termal macunla beraber 4.8 ghz de ekstradan 5 - 10 derece arası fark sağlarmı merak ediyorum. Zira işlemciyi baya zorlayacam ve 4.6 üstünü dark knight la atlatabileceğimi pek sanmıyorum. Bu yüzden d14 yada venomous almak istiyorum. Fiyatı dolayısıyla venomous feci kışkırtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Geltuzat -- 14 Ağustos 2013; 1:14:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bu sıralar soğutucu bakıyorum... Bu venomous x ile ultra 120 aynı performansta dedikten sonra,ultra 120 ile venomous x rt aynı bloğa sahip, performansları aynı diyorsunuz... Dolayısıyla venemous x ile venemous x rt aynı performansa sahip iki blok olmuş oluyor...Alıntıladığım mesajda ise venemoux x i listeden çıkardığınızı söylüyorsunuz sıcaklık ve ses değerlerinden dolayı....Eee o zaman venemous x rt de ısı ve ses problemli olmuş olmuyor mu? Forum ikinci elinde true black ve ultra 120 var kafam karıştı şimdi :))
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Bende Venomous bulamayınca Ultra 120 aldım. Sen de Ultra 120 alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bende Venomous bulamayınca Ultra 120 aldım. Sen de Ultra 120 alabilirsin.

Bir ilan açayım o zaman....forumdaki rev.a imiş...Yalnız bunların sıfırı yok galiba...
  • vollkan59 kullanıcısına yanıt
    Bütçe sorunun yoksa Noctua NH-U12S alabilirsin. Çift kule performansı veren ender soğutuculardan biri ama fiyatı da öyle tabi.

Ekleme: İkinci elde varmış bi tane. Bunu kaçırma bence. Satış linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 26 Nisan 2014; 18:11:29 >
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Yok hocam 2. elde var şuan gördüm onu ama fiyatı bizi aşar... Ben ikinci el temiz birşeyler 70-80 tl ye almak istiyorum...OC ile işim yok şuan...Seesiz olsun ileride az OC yapacaksam sorun çıkarmasın yeter...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.