Şimdi Ara

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]] YENİ RESİMMM EKLENDİİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: murat.cim

pci yuvaları için marker hee süper fikir yaratıcılığınıa hayranım

peki kalıcı oluo mu yani kuruyunca çıkmıo dimi

Saol murtcim , yok abi taş gibi duruyo valla daha çıkmadıı
  • cok hoş olmuş eline emeğine sağlık pcı yuvalarını fosforlu kalemle boyamak kimin aklına gelirdiki
    bravo valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrencelcius

cok hoş olmuş eline emeğine sağlık pcı yuvalarını fosforlu kalemle boyamak kimin aklına gelirdiki
    bravo valla

sağolasın seninde eline sağlık yorumun için. abi bi başlayınca insanın gözü kararıyo :D bnmde aklıma gelmezdi günün birinde onları fosforlu kalemle boyicağm ama oluyo işte
  • mavider güzel yakışmış hani
  • quote:

Orjinalden alıntı: mlado

mavider güzel yakışmış hani

saol dostum
  • güzel çalışma ellerine sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastchaos

güzel çalışma ellerine sağlık

saol dostum eksik olma
  • hocam chıp set sogutucusunu sokup takmak sorun oluomu..?kolay cıkıomu yada takarken yenıden macun falan surmek gerekıomu..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruxxx -- 18 Şubat 2008; 19:19:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: faruxxx

hocam chıp set sogutucusunu sokup takmak sorun oluomu..?kolay cıkıomu yada takarken yenıden macun falan surmek gerekıomu..?

aslında gerekirde benim elimde macun olmadığı için sürmedim ama bi zararınıda görmedim zaten çok ısı olmuyo .. denemeye değer
  • Ben bisey sorucam bu fani boyama hakkinda biraz daha ayrintili bilgi verebilirmisin.

Mesela oncesinde temizlemek veya bu astarlama mevzusu tam oturuyomu boya. Kolay bir ismi dikkat edilmesi gereken noktalar neler?

Fani nasil sokuyosun tam olarak cpu fanini icinden ve arkasini boyuyomusun kurumasi icin kac saat bekliyosun gibi yasadigin problemleri ve surecleri adim adim soyleyebilirsen cok sevinirim bende yapicam. ve cok guzel olmus ellerine saglik :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: datox

Ben bisey sorucam bu fani boyama hakkinda biraz daha ayrintili bilgi verebilirmisin.

Mesela oncesinde temizlemek veya bu astarlama mevzusu tam oturuyomu boya. Kolay bir ismi dikkat edilmesi gereken noktalar neler?

Fani nasil sokuyosun tam olarak cpu fanini icinden ve arkasini boyuyomusun kurumasi icin kac saat bekliyosun gibi yasadigin problemleri ve surecleri adim adim soyleyebilirsen cok sevinirim bende yapicam. ve cok guzel olmus ellerine saglik :)

Hocam öncelikle temizlik şart yani pürüzsüz bi boya ve görünüm istiyosan yap sadece suyla yada ıslak mendille yaprakları silsen olur.

Fanı sökme kısmına gelince öncelikle CPU fanı ve diğerleri aynı mantıkla sökülüyo fanların arka tarafındaki etiketi kaldırdıktan sonra onun altında yuvarlak küçük kauçuk bi kapak gibi bişey var onuda kaldırdığın zaman 5. resmimde gördüğün gibi bi çubuk çıkıcak karşına o çubuğun ucunda ( kauçuk kapağn altında ) küçük bi pim görüceksin fanı tutsun diye takılmış onu karga burun yada çakı yardımıyla çıkardıktan snra fan tamamiyle sökülür.

Fanın arka tarafını yada iiçni boyamak gereksiz bence çünkü hiçbişekilde gözükmüyo ( CPU fanından bahsediyorum ) ama kasa fanlarının arkasını boyıyabilirsin terch senin.Kuruma aşamasıda boyadan boyaya farkediyo ama fanlar maximum 10-20 dk arasında kuruyo ama metal yüzey boyarsan yaklaşık 40-60 dk arası

En son olarakta boyadığın fanlar kuruduktan sonra üstlerine sprey cila atmak hem parlak durur hemde boyayı koruyup ömrünü uzatırsın geri kalanı senin hayal gücüne bağlı şmdiden kolay gelsin.Resimlerini görmek isteriz

• tamam emek varr eyvallahh daaa. o işlemci fanınıı ne güsell kırmızı parlıyoo onu boyamasaydın keşke. güle güle kullan sen beyendiysen sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: crackeronline

tamam emek varr eyvallahh daaa. o işlemci fanınıı ne güsell kırmızı parlıyoo onu boyamasaydın keşke. güle güle kullan sen beyendiysen sorun yok

eyvallah yorumun için saol hocam
  • hocam gerçektende kasa baya güzel olmuş gerçi sanırım son yorumlarla resimlerin alakası yok gibi bazı resimleri eklememişsin ilk konuya derlerken ama yinede çok güzel gözüküyo :) peki hocam benim merak ettiğim bende bu akçalı mavi boya kullanıcam da bununla hangi uv neon iyi gidiyo revoltec inkini mi kullandın hocam verebilirmisin modelini çok sevinirim valla :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: XeNoMoRpH

hocam gerçektende kasa baya güzel olmuş gerçi sanırım son yorumlarla resimlerin alakası yok gibi bazı resimleri eklememişsin ilk konuya derlerken ama yinede çok güzel gözüküyo :) peki hocam benim merak ettiğim bende bu akçalı mavi boya kullanıcam da bununla hangi uv neon iyi gidiyo revoltec inkini mi kullandın hocam verebilirmisin modelini çok sevinirim valla :D

saol dostum yorumun için evet ilk başlardaki resimlerden silmek zorunda kaldım 20-25 tane oldu açılması zor oluodu akçalı mavi boya kullanırken dikkatli ol zor kuruyo.. bendeki UV ler Revoltec, modelini bilmiorum ama BU UV lerden bendekiler

• quote:

Orjinalden alıntı: mgeccem

quote:

hocam gerçektende kasa baya güzel olmuş gerçi sanırım son yorumlarla resimlerin alakası yok gibi bazı resimleri eklememişsin ilk konuya derlerken ama yinede çok güzel gözüküyo :) peki hocam benim merak ettiğim bende bu akçalı mavi boya kullanıcam da bununla hangi uv neon iyi gidiyo revoltec inkini mi kullandın hocam verebilirmisin modelini çok sevinirim valla :D

saol dostum yorumun için evet ilk başlardaki resimlerden silmek zorunda kaldım 20-25 tane oldu açılması zor oluodu akçalı mavi boya kullanırken dikkatli ol zor kuruyo.. bendeki UV ler Revoltec, modelini bilmiorum ama BU UV lerden bendekiler

teşekkürler burada çoğu arkadaşa örnek oldun boyama konusunda bende onlardan biriyim :) kendimce bişeyler yapmaya çalışıcam bende sayende.bizlerle paylaştığın için saol

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mgeccem

quote:

teşekkürler burada çoğu arkadaşa örnek oldun boyama konusunda bende onlardan biriyim :) kendimce bişeyler yapmaya çalışıcam bende sayende.bizlerle paylaştığın için saol

yardımcı olabildiysem nu mutlu bana seninde resimlerini görmek isteriz

• hocam modifiyem bitti gerçi psu nun 4pinlik çıkışları az olduğu için çoğu istediğim şeyi yapamadım ama yinede güzel oldu.Kamera bulabilirsem en kısa zamanda bende ekliyicem yada en kötü tel ile çekicem bu arada akçalının bulamadım mavi sini bende mecburi fawori nin kini aldım ve hiç memnun kalmadım senin boyadıklarınla alakası bile yok 4-5 kat attım boya anca işte parlamaya başladı ben faworiyi tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XeNoMoRpH -- 27 Şubat 2008; 14:27:21 >
  • quote:

hocam modifiyem bitti gerçi psu nun 4pinlik çıkışları az olduğu için çoğu istediğim şeyi yapamadım ama yinede güzel oldu.Kamera bulabilirsem en kısa zamanda bende ekliyicem yada en kötü tel ile çekicem bu arada akçalının bulamadım mavi sini bende mecburi fawori nin kini aldım ve hiç memnun kalmadım senin boyadıklarınla alakası bile yok 4-5 kat attım boya anca işte parlamaya başladı ben faworiyi tavsiye etmiyorum arkadaşlar.

evet abi kullanıcağın boya çok önemli bazılar ya tutmuyo yada kuruması çok uzun zaman alıyo insanın canını sıkıyo
    boyaya bi seferde biraz daha fazla para vererek iyisini almak şart bence

• Yaw baba sen bana yazmıştın uw pasif soğutucuları felanda boya diye tam boyucaktım ki arkadaşlar bişi dedi vazgeçtim anakart garanti dışı felan kalır diye korktum yaw para veremem bir daha anakarta felan para kalmadı bu mod ne biçim bişi şey yaw üstüme başıma almadım kasaya sıwadım o kadar parayı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.