sıvı soğutma düşünüyorum ama henüz karar veremedim yaa aslında bide onu yapsam sanırım başka bişe kalmicak benimde içim rahat edicek
quote:
Orjinalden alıntı: Cakal53
Evet arkadasım kasan hos olmus yani en azından ben burdayım bakın diyoMerak etdigim bisi vare ben fleourasan mavi kullanıcam fanlarımda fakat en son resimde en asagıda yarısı kırmızı yarısı yesil olan bölüm var orayı pek anlamadım ne dir acaba??
Birde kullandıgın fosforlu kalemlerin markasını yazarsan sevinirim cunku zamanında bende boyadım 2 gun sonra cıktı üstelik faber Castel olmasına ragmen
öncelikle yorumun için saolyarısı kırmızı yarısı yesil olan yer güney köprüsünün pasif soğutucusu neyle boyadın die sorarsan markasına bakmadım valla kadıköyden aldım herhangi bi fosforlu kalem.ama dediğin gibi bazn akma falan yapıyo onun içinde kalemin içindeki boyayı bi kaba akıtıp biraz kıvamının sertleşmesini bekliyebilirsin ama uraş gerektirio işte
quote:
Orjinalden alıntı: mgeccem
quote:
Evet arkadasım kasan hos olmus yani en azından ben burdayım bakın diyoMerak etdigim bisi vare ben fleourasan mavi kullanıcam fanlarımda fakat en son resimde en asagıda yarısı kırmızı yarısı yesil olan bölüm var orayı pek anlamadım ne dir acaba??
Birde kullandıgın fosforlu kalemlerin markasını yazarsan sevinirim cunku zamanında bende boyadım 2 gun sonra cıktı üstelik faber Castel olmasına ragmen
öncelikle yorumun için saolyarısı kırmızı yarısı yesil olan yer güney köprüsünün pasif soğutucusu neyle boyadın die sorarsan markasına bakmadım valla kadıköyden aldım herhangi bi fosforlu kalem.ama dediğin gibi bazn akma falan yapıyo onun içinde kalemin içindeki boyayı bi kaba akıtıp biraz kıvamının sertleşmesini bekliyebilirsin ama uraş gerektirio işte
Saol arkadasım tesekkür ederim fakat ben güney köprüsünü sormadım orda hani en son resimde en asagıda sanki kablo gibi bisi var o nedir onu merak ettim
quote:
quote:
quote:
Saol arkadasım tesekkür ederim fakat ben güney köprüsünü sormadım orda hani en son resimde en asagıda sanki kablo gibi bisi var o nedir onu merak ettim
sorry ben yannış anlamışım ya o serum hortumuydu bi zamanlar üstünü flasterle kapladım sonra kalemle boyadım öle güzel bi görüntü kattı
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
hocam kasan cok guzel gercekten Bende Armor kullaniyorum.. Ama ben bu kadar janjanli renkli sevmiyorum. Bence gerek yok kablolarin veya bilesenlerin bu kadar parlamasina...
Eger sivi sogutmaya gecmeyi dusunuyosan?
elimde boyle bisi var. PSU nun yanindaki 92mm lik fan yuvasina takiliyo. Bi kismi da Plexi den gorunuyo.
Ben kendim kullanmak icin almistim. Ama nasip olmadi.
Eger geciceksen sivi sogutmaya Satabilirim sana
ya hocam su soğutma düşünüyorum ve çok istiyorum ama ne alıcam hiç bilmiorum ya hangisi ucuz ve iyidir .. yanni fiyat performans olarak hangisi iyi bi tavsiyen varmıdır ? TT Big Water 735 nasıl, ne kdr ve nerden bulabilir ??
arkadaşlar eski resimleri silmek zorunda kaldım çok oldular çünkü .. yeni resmler en başta
ya hocam su soğutma düşünüyorum ve çok istiyorum ama ne alıcam hiç bilmiorum ya hangisi ucuz ve iyidir .. yanni fiyat performans olarak hangisi iyi bi tavsiyen varmıdır ? TT Big Water 735 nasıl, ne kdr ve nerden bulabilir ??
sivi sogutma olarak BW735 leri tavsiye etmiyorum. Kaliteli degiller cunku. En guzeli kendin toplamak. Biraz butce ayirip.
Ben oyle yapicaktim iste. Aldim depoyu. Kaldi oyle sonra. Yani iyi ayarlamak gerekiyo gelirleri giderleri. Saglam biyerden baslarsan gerisi gelir zaten
komple turuncu daha da şık olurdu diye düşünüyorum.. elinize sağlık
uv duyarlı mavi güzel oluyomuş açıkcası benim pci kapakları uv sarı renkti bundan bulabilirsem zımparalar bununla boyarım neydi bu boyanın markası
eyvallah albatros valla işte gözüme çarpan herşeyi boyuyorum
quote:
quote:
sivi sogutma olarak BW735 leri tavsiye etmiyorum. Kaliteli degiller cunku. En guzeli kendin toplamak. Biraz butce ayirip.
Ben oyle yapicaktim iste. Aldim depoyu. Kaldi oyle sonra. Yani iyi ayarlamak gerekiyo gelirleri giderleri. Saglam biyerden baslarsan gerisi gelir zaten
abi neden kiimse TT yi önermio ya zaten karar verdim amerikadan getirticem felaket ucuz bide çeşit çok.. bakalm parçalarım inşallah gelir burda paylaşırım
quote:
Orjinalden alıntı: hzrcn
komple turuncu daha da şık olurdu diye düşünüyorum.. elinize sağlık
vla turuncu UV ışıkta çok hoş duruyo ama ne bilim birazda farklı renk olsun istedim yaw ama yorumun için saol :)
quote:
Orjinalden alıntı: SiYaHıMSı
uv duyarlı mavi güzel oluyomuş açıkcası benim pci kapakları uv sarı renkti bundan bulabilirsem zımparalar bununla boyarım neydi bu boyanın markası
boyanın markası mavi olanın AKÇALI turuncularında CASATI ,, casatinin biraz daha çok renk ve ton seçeneği var..
quote:
quote:
quote:
abi neden kiimse TT yi önermio ya zaten karar verdim amerikadan getirticem felaket ucuz bide çeşit çok.. bakalm parçalarım inşallah gelir burda paylaşırım
hocam kalitesiz aletler. Pompasi blogu radyatoru hepsi sorunlu...
Ya bu ne zahmetli iş yaa ççok uraşmak lazım bununla sıkıntısıda çok bu sıvı işinin..
çok güzel olmuş disk gibi görünüyo ellerine sağlık
Güzel çok uyumlu olmuş özellikle k.köprüsünün boyası süper olmuş
quote:
Orjinalden alıntı: WeNoM
çok güzel olmuş disk gibi görünüyo ellerine sağlık
dostum yorumun için saoll seninde ellerine sağlıkk
quote:
Orjinalden alıntı: webaslan
Güzel çok uyumlu olmuş özellikle k.köprüsünün boyası süper olmuş
saolasın dostum valla boyicak başka bişey bulamadım o ytüzden elime gelen parçayı boyuyorum