Şimdi Ara

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]] YENİ RESİMMM EKLENDİİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar mod uma şu parçaları ekleyerek devam etsem nasıl olur bi yorumunuuzu alıyım dedim ?

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]]  YENİ RESİMMM EKLENDİİ

Kırmızı ışıklı kasa ayağı pek belirgin olmaz ama sonuçta mod

UV duyarlı lazer led

size bunları alıymmı arkadaşlar daha güzel bi görünüm kazanabilirmiyim ??

• PCI yuvaları süper olmuş ellerine sağlık
  • sağolasın ünal
  • güsel şeyler ortaya çıkarmak için güselce çalışmak gerekir ve sen bu güsel çalışmayı yapmışsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgeccem

quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Stif

çok güzel olmuş özelliklede pcı yuvaları harika duruyo bunları boyamak çokmu zor yav bende boyuycamda sonra güme gitmeyim

valla aslında zor diil yani kalemle çok rahat boyarsın ama kalemi çok bastırıpra mürekkebi içeri akıtmaman lazım :) ama güme gitmessin yaw korkma :) zaten
    ilk boyayı sürünce çılgına dönüyosun şimdi ben kondansatörleri falan boyuyorum resim kyucam yakında bitince

peki kullandığın kalemin markası nedir onuda söylermisin?

• quote:

quote:

quote:

çok güzel olmuş özelliklede pcı yuvaları harika duruyo bunları boyamak çokmu zor yav bende boyuycamda sonra güme gitmeyim

valla aslında zor diil yani kalemle çok rahat boyarsın ama kalemi çok bastırıpra mürekkebi içeri akıtmaman lazım :) ama güme gitmessin yaw korkma :) zaten
    ilk boyayı sürünce çılgına dönüyosun şimdi ben kondansatörleri falan boyuyorum resim kyucam yakında bitince

Mr.Stif kalemin markası hiç önemli değil.bende ilk kalem almaya gittiğimde UV ışığa duyarlı kalem die aradım herkez uzaylı gibi baktı bana
    meğersem bütün fosforlu kalemler oluyomuş tanesi 2 milyon olanlardan kullanabilirsin.. kolay gelee

• quote:

Orjinalden alıntı: ata326

güsel şeyler ortaya çıkarmak için güselce çalışmak gerekir ve sen bu güsel çalışmayı yapmışsın

yorumun için çok teşekkür ata326
  • quote:

Arkadaşlar mod uma şu parçaları ekleyerek devam etsem nasıl olur bi yorumunuuzu alıyım dedim ?

Kırmızı ışıklı kasa ayağı pek belirgin olmaz ama sonuçta mod

UV duyarlı lazer led

sizce bu parçalarla daha güzel bi görünüm kazanabilirmiyim arkadaşlar??

• sadece o borulardaki ışık nasıl oluo baska hiç yok sadece borularda renk war o işte nasıl oluo.. ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: K@dİ®

sadece o borulardaki ışık nasıl oluo baska hiç yok sadece borularda renk war o işte nasıl oluo.. ??

boru dediğin heralde ide kablosu o kablo UV ışığa duyarlı malzemeyle kaplı o yüzden UV ışık alınca bi tek o ve onun gibi parçalar parlar.. UV normal neon gibi ışıl ışıl yapan bi ışık diildir..
  • resmleri bu sayfadan sildim en başa koydm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgeccem -- 17 Ocak 2008; 3:09:07 >
  • yanlız güzel hoş da o kondansatörler korozyona uğramasın sonra?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Mr.Stif kalemin markası hiç önemli değil.bende ilk kalem almaya gittiğimde UV ışığa duyarlı kalem die aradım herkez uzaylı gibi baktı bana
    meğersem bütün fosforlu kalemler oluyomuş tanesi 2 milyon olanlardan kullanabilirsin.. kolay gelee

geçen gün aynı şey benim başımada geldi adama uv ışığa duyarlı fosforlu kalem varmı dedim adamdan aldığım yanıt "one ya ?" bende normal fosforlu kalem aldım kasa fanını boyayarak deneyim dedim hiç bişi olmadı

• kasan gayet hoş hocam güle güle kullan
  • quote:

Orjinalden alıntı: SpecturA

yanlız güzel hoş da o kondansatörler korozyona uğramasın sonra?

hocam valla bayadır öleler sadece üst kısımları boyalı komple diil uzun zamandır bişe olmadı başka kişilerlede görüştüm bi zararı olmaz dediler olursada artık bilemicem
  • quote:

geçen gün aynı şey benim başımada geldi adama uv ışığa duyarlı fosforlu kalem varmı dedim adamdan aldığım yanıt "one ya ?" bende normal fosforlu kalem aldım kasa fanını boyayarak deneyim dedim hiç bişi olmadı

stiff hiçbişe olmadı derken ? yani parlamadımı ? UV ışığın varsa parlamaması imkansız yaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0Mæ®

kasan gayet hoş hocam güle güle kullan

saol dostumm yorumun için
  • Bide Sıvı Soğutma 10 numara olur...
  • Evet arkadasım kasan hos olmus yani en azından ben burdayım bakın diyoMerak etdigim bisi vare ben fleourasan mavi kullanıcam fanlarımda fakat
    en son resimde en asagıda yarısı kırmızı yarısı yesil olan bölüm var orayı pek anlamadım ne dir acaba??

Birde kullandıgın fosforlu kalemlerin markasını yazarsan sevinirim cunku zamanında bende boyadım 2 gun sonra cıktı üstelik faber Castel olmasına ragmen
  • hocam kasan cok guzel gercekten
    Bende Armor kullaniyorum..
    Ama ben bu kadar janjanli renkli sevmiyorum.
    Bence gerek yok kablolarin veya bilesenlerin bu kadar parlamasina...

Eger sivi sogutmaya gecmeyi dusunuyosan?

elimde boyle bisi var.
    PSU nun yanindaki 92mm lik fan yuvasina takiliyo.
    Bi kismi da Plexi den gorunuyo.

Ben kendim kullanmak icin almistim.
    Ama nasip olmadi.

Eger geciceksen sivi sogutmaya
    Satabilirim sana

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.