Yaw baba sen bana yazmıştın uw pasif soğutucuları felanda boya diye tam boyucaktım ki arkadaşlar bişi dedi vazgeçtim anakart garanti dışı felan kalır diye korktum yaw para veremem bir daha anakarta felan para kalmadı bu mod ne biçim bişi şey yaw üstüme başıma almadım kasaya sıwadım o kadar parayı
yok be abii ne garantisi yaa pasif soğutucu dediğin nedirki at kaynar suya büütn boyayı çıkartsın
dostum farkettımde senın ımzandakı pc ozellıklerı bu pcnde yok o kadar fazla ram goremedım ve oyle bı ekran kartıda yok pcde :S bunları ılerdemı yapıcaksın acaba merakımı mazur gor :S
quote:
Orjinalden alıntı: aM2_
dostum farkettımde senın ımzandakı pc ozellıklerı bu pcnde yok o kadar fazla ram goremedım ve oyle bı ekran kartıda yok pcde :S bunları ılerdemı yapıcaksın acaba merakımı mazur gor :S
yarın yeni resimlerini koyarım imzayı güncelledim ama görmemiş gibi ekran kartı aldım ram leri çıkardım diye buraya yazma gereği duymadım, palavra atmayıda düşünmedim hiç ama çok merak ediosan sana resim yollaıyabilirm
full kasayı boyadım arkadaşlar
eskileri silip yeni resim attım beyler
EN son THERMALTAKE yazısını UV boyadım belki TT kullanan arkadaşlara fikir olurr diye paylaşmak istedim
klavyenizin marka ve modeli nedir acaba çok merak ettim çok güsel olmuş
Microsoft Wireless Comfort Keyboard 1.6 dizel
quote:
Orjinalden alıntı: wayerlatsou
klavyenizin marka ve modeli nedir acaba çok merak ettim çok güsel olmuş
ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ THERMALTAKE GİBİ Bİ KASAYA MOD YAPAN HERKEZİ TEBRİK EDİYORUM DEVAMINI BEKLİYORUZ
valla insan bi başladımı gözü görmüyoo Stacker yada TT alayını yapiosun yorumun için saol
quote:
Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN
ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ THERMALTAKE GİBİ Bİ KASAYA MOD YAPAN HERKEZİ TEBRİK EDİYORUM DEVAMINI BEKLİYORUZ
elinize sağlık mükemmel olmuş
eyvallahh dostum saoll
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme