Şimdi Ara

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]] YENİ RESİMMM EKLENDİİ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: emmoo14

Yaw baba sen bana yazmıştın uw pasif soğutucuları felanda boya diye tam boyucaktım ki arkadaşlar bişi dedi vazgeçtim anakart garanti dışı felan kalır diye korktum yaw para veremem bir daha anakarta felan para kalmadı bu mod ne biçim bişi şey yaw üstüme başıma almadım kasaya sıwadım o kadar parayı

yok be abii ne garantisi yaa pasif soğutucu dediğin nedirki at kaynar suya büütn boyayı çıkartsın
  • dostum farkettımde senın ımzandakı pc ozellıklerı bu pcnde yok o kadar fazla ram goremedım ve oyle bı ekran kartıda yok pcde :S bunları ılerdemı yapıcaksın acaba merakımı mazur gor :S
  • quote:

Orjinalden alıntı: aM2_

dostum farkettımde senın ımzandakı pc ozellıklerı bu pcnde yok o kadar fazla ram goremedım ve oyle bı ekran kartıda yok pcde :S bunları ılerdemı yapıcaksın acaba merakımı mazur gor :S

yarın yeni resimlerini koyarım imzayı güncelledim ama görmemiş gibi ekran kartı aldım ram leri çıkardım diye buraya yazma gereği duymadım, palavra atmayıda düşünmedim hiç ama çok merak ediosan sana resim yollaıyabilirm
  • full kasayı boyadım arkadaşlar
  • eskileri silip yeni resim attım beyler
  • EN son THERMALTAKE yazısını UV boyadım belki TT kullanan arkadaşlara fikir olurr diye paylaşmak istedim

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]]  YENİ RESİMMM EKLENDİİ
  • klavyenizin marka ve modeli nedir acaba çok merak ettim çok güsel olmuş
  • Microsoft Wireless Comfort Keyboard 1.6 dizel
    quote:

Orjinalden alıntı: wayerlatsou

klavyenizin marka ve modeli nedir acaba çok merak ettim çok güsel olmuş
  • ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ THERMALTAKE GİBİ Bİ KASAYA MOD YAPAN HERKEZİ TEBRİK EDİYORUM DEVAMINI BEKLİYORUZ
  • valla insan bi başladımı gözü görmüyoo Stacker yada TT alayını yapiosun yorumun için saol

quote:

Orjinalden alıntı: FRAGE.PKCN

ELLERİNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL OLMUŞ THERMALTAKE GİBİ Bİ KASAYA MOD YAPAN HERKEZİ TEBRİK EDİYORUM DEVAMINI BEKLİYORUZ

• elinize sağlık mükemmel olmuş
  • eyvallahh dostum saoll
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.