Şimdi Ara

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]] YENİ RESİMMM EKLENDİİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce P5B board kullanıodum daha sonra onu değiştirdiğim için kasada fazla UV li yer kalmadı bende komple kasayı boyıyım dedim

[[[ THERMALTAKE ARMOR ((( UV ))) MOD ]]]  YENİ RESİMMM EKLENDİİ

Bu resmi " hocam imzandaki parçalar bilgisayarında yok hayalindeki parçalarmı ?? " die soran arkadaş için koyuyorum

Arkadaşlar son olaraktan bu mod için 2 tane daha UV neon daha iiimi olur yoksa bunlar yeterlimi onu sorucam ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgeccem -- 27 Mart 2008; 1:53:32 >

• Çok hoş olmuş,ellerinize sağlık.PCI yuvalarını neyle boyadınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Çok hoş olmuş,ellerinize sağlık.PCI yuvalarını neyle boyadınız?
    PCI yuvalarını bildiğimiz fosforlu marker kalemlerle boyadım, istersen kalemin ucuyla istersen kalemin içindeki süngerdeki boyayı bi tabağa yada bardağa akıtıp onlada boyuyabilirsin ama içine kaçırmamaya dikkat et :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgeccem -- 10 Ocak 2008; 2:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgeccem

PCI yuvalarını bildiğimiz fosforlu marker kalemlerle boyadım, istersen kalemin ucuyla istersen kalemin içindeki süngerdeki boyayı bi tabağa yada bardağa akıtıp onlada boyuyabilirsin ama içine kaçırmamaya dikkat et :)

Alıntıları Göster
    cok guzel olmus eline saglık ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLmeLek

cok guzel olmus eline saglık ;)

Alıntıları Göster
    Saolasın dostum kendimce bişiler yaptım işte daha devam edicem inşallah aklıma yeni bişeler gelince.
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mgeccem

valla çok ii düşünmüşün ya marker kalem olayını, tuttum ben bunu valla uygulayacam(:...çok hoş olmuş..güle güle kullan...

• quote:

Orijinalden alıntı: ygt_godfather

quote:

Orjinalden alıntı: mgeccem

valla çok ii düşünmüşün ya marker kalem olayını, tuttum ben bunu valla uygulayacam(:...çok hoş olmuş..güle güle kullan...

Alıntıları Göster
    Valla ben bu kdr iiyi sonuç vericeğini tahmin etmiodum ama nası olsa beğenmezsem silebilme şansım vardıı bi baktım mükemmel duruo UV neonla kalsın dedim aklıma bişler daha gelrse yapcam şimdi boya arıorum :) sende yap mutlaka ;)

• quote:

Valla ben bu kdr iiyi sonuç vericeğini tahmin etmiodum ama nası olsa beğenmezsem silebilme şansım vardıı bi baktım mükemmel duruo UV neonla kalsın dedim aklıma bişler daha gelrse yapcam şimdi boya arıorum :) sende yap mutlaka ;)

Alıntıları Göster
    çok süper çalışma olmuş başarılarını devamını diliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata326

çok süper çalışma olmuş başarılarını devamını diliyorum

Alıntıları Göster
    tesekkürler dostum valla anakarttaki bütün kondansatörleri boyamaya başladım yakında yeni resim eklerim ama maalesef biraz zaman alan bi iş bide çok zor kürdan gibi şeylerle uraşıorum yaptığımda eklerim resmleri :)

• quote:

tesekkürler dostum valla anakarttaki bütün kondansatörleri boyamaya başladım yakında yeni resim eklerim ama maalesef biraz zaman alan bi iş bide çok zor kürdan gibi şeylerle uraşıorum yaptığımda eklerim resmleri :)

Alıntıları Göster
    çok güzel olmuş özelliklede pcı yuvaları harika duruyo bunları boyamak çokmu zor yav bende boyuycamda sonra güme gitmeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

çok güzel olmuş özelliklede pcı yuvaları harika duruyo bunları boyamak çokmu zor yav bende boyuycamda sonra güme gitmeyim

Alıntıları Göster
    Güzel çalışma arkadaşım arkadaşların belirttiği gibi PCI yuvaları çok hoş olmuş. Eline emeğine sağlık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stif

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Stif

valla aslında zor diil yani kalemle çok rahat boyarsın ama kalemi çok bastırıpra mürekkebi içeri akıtmaman lazım :) ama güme gitmessin yaw korkma :) zaten
    ilk boyayı sürünce çılgına dönüyosun şimdi ben kondansatörleri falan boyuyorum resim kyucam yakında bitince

• quote:

Orijinalden alıntı: Albatros83

Güzel çalışma arkadaşım arkadaşların belirttiği gibi PCI yuvaları çok hoş olmuş. Eline emeğine sağlık.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Albatros83

saolasın albatros yorumun için teşekkürler
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Albatros83

saolasın albatros yorumun için teşekkürler

Alıntıları Göster
    PCI yuvarlı güzel Dvm bekleriz

• quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Alıntıları Göster
    wişşş aneeyy o ne yaw . süper olmuş eline sağlık . helede o PCİ ve sata ve kuzey köprüsünü boyama fikri süper ya . Benimde canım çekti valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BuGrAx

Yorumun icin saol BuGrAx.. Devami olarak btn kablolari ve ekstradan 2 UV isik alcm yni resm eklicem

• quote:

Orijinalden alıntı: T.A.T.U

wişşş aneeyy o ne yaw . süper olmuş eline sağlık . helede o PCİ ve sata ve kuzey köprüsünü boyama fikri süper ya . Benimde canım çekti valla

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: powersystemultimated

saolasın dostumm o senin güzelliğin vala cesaret edip başla hemen gerisi kendiliğinden gelioo

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: powersystemultimated

saolasın dostumm o senin güzelliğin vala cesaret edip başla hemen gerisi kendiliğinden gelioo

Alıntıları Göster
    aga nettin yaw,süper olmuş,helal olsun çok sağlam iş çıkarmışsın,dewamını bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

aga nettin yaw,süper olmuş,helal olsun çok sağlam iş çıkarmışsın,dewamını bekliyoruz

Alıntıları Göster
    yaw ben bide o IDE kablosunu merak ettim sıwı soğutma gibi duruo yhaw
    nerden bulurum onu

• quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

nerden bulurum onu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

nerden bulurum onu

BODYGUARDS bu ürünü ve başkalarını http://www.firebal.net adresinden bulabilirsin.çok kaliteli ve güzel ürünler var kargolama ve ilgi çok iyi tavsiye ederim ama su soğtmanın yerini tutmaz tbi ;) ama bi tek o kaldı onada geçicem inşallah Bu arada yorumun için saolll

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgeccem -- 13 Ocak 2008; 2:01:34 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.