Şimdi Ara

Thermaltake Tt eSPORTS Dracco Signatur 236 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bu ne Allah affetsin
  • Bu kulaklık sürekli 2-3 ayda bir belirip tekrar kayboluyor nedense

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam harbi bu ne
  • Hepsiburada bile 900 den inmemiş İtopya 902'ye satıyor.

Thermaltake Tt eSPORTS Dracco Signatur 236 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suskun3457 -- 18 Aralık 2019; 2:41:5 >

• 10 liralık çin üretimine etiket takılmış gibi.
  • Zenci kulaklıgı degil mi bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 10Hz-22000Hz arası frekans değerlerini destekleyen özetle son derece sıradan bir ses kalitesine sahip bir kulaklık. Adında profesyonel müzik kulaklığı dendiğine aldanmayın sakın. Gerçek müzik kulaklıkları Hi-Res Audio özelliğine sahiptir, örnek vermek açısından söylüyorum bu tür bir Hi-Res audio kulaklığın desteklediği frekans aralığı 7Hz - 40000Hz gibi bişeydir.
  • 2 ay önce 189 TL'den satıyorlardı. Araştırdığım kadarıyla, kullananlar ses kalitesinden baya memnunlar. Ama şekli ve tipi...
  • Harbi bu nedir ya Yakuza kulaklığı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***@rmour***

2 ay önce 189 TL'den satıyorlardı. Araştırdığım kadarıyla, kullananlar ses kalitesinden baya memnunlar. Ama şekli ve tipi...
    HB den 2 tane aldım gaza gelip,

Müzik fane değil baslar tizler bence yerinde ama çok sert ve kısa sürede kulaklarımı acıtıyor.
    Bence deymez aliexpressden aldığım bluaudio t4 mü ney bundan daha iyi daha hafif birde kablosuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Müzik fane değil baslar tizler bence yerinde ama çok sert ve kısa sürede kulaklarımı acıtıyor.
    Bence deymez aliexpressden aldığım bluaudio t4 mü ney bundan daha iyi daha hafif birde kablosuz.

Alıntıları Göster
    Ben de şeklinden dolayı ve mikrofonu olmadığı için almamıştım. Dediğinize göre iyi yapmışım.
  • Bitiremediler bunu. 3 ayda bir piyasa fiyatına çekip çekip satmaya çalışıyorlar. Piyasa fiyatını hak eder mi o başka konu. Yoksa 900 liralık bir ürün değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kulaklığın amacı dışarıdayken müzik vs dinlemek;bunu takıp sokağa çıkılır mı emin değilim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3g3nt

Alıntıları Göster
    Hocam kulak pedlerine çorabın bilek kısmına gelen kısım varya orayı uygun kesip geçirin şahane oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.