Bildirim
Thief 2014 Yükleme Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Çözüm;
Link -
Ücretini karşılıyorsanız neden olmasın? Bu şekilde link göndererek bir şeyleri çözmüş olmuyorsunuz. Karşıdakinin durumunu düşünüp empati yapmanız gerekiyor. Yalnız yaşayarak üniversite okuyorum. Kredi parasıyla zor geçiniyorum. 100TL verip oyun alacak durumum yok. Sanırım sizin var. -
Öğrenci olmak bahane değil bende ogrenciyim bu oyunu oynamak istiyorum ama yeterli param yok diye alamadim torrente de saldirmadim bir müddet bekleyip güzel indirim olduğunda alip oynamayi düşünüyorum ve ayrica öğrenci olup baskalariyla ev tutmak yerine tek basina yasadiginiza göre durumunuzun o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yurtta kalıyorum, evim falan yok. Maddi durum tartışmak saçma olur. Korsan kullanmakta sorun görmedim ve kullanıyorum. Arkadaş o şekilde cevap atmak zorunda değil. -
quote:
Orijinalden alıntı: N0M3rCy
Yurtta kalıyorum, evim falan yok. Maddi durum tartışmak saçma olur. Korsan kullanmakta sorun görmedim ve kullanıyorum. Arkadaş o şekilde cevap atmak zorunda değil.
Burada korsan içeriğe destekte bulunmak yasaktır, o yüzden size kurallar dahilinde çözümü gösterdim. Beğenmiyorsanız warez forumlarına gidersiniz.
Bende üniversite okuyorum, 100 TL'yi şak diye nakit çıkarıp verin diye kafanıza silah dayayan yok, taksitle alırsınız olmadı indirime girmesini beklersiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X