Şimdi Ara

Thief 2014 Yükleme Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Dün DVDciden Thief oyununu aldım. Aşağıdaki resimde olduğu gibi pencerede next bölümünün gözükmeme sorunu var. Oradaki bilgisayarda çıkarken benim bilgisayarımda aşağı taraf boş duruyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilgisi olan var mı?

Thief 2014 Yükleme Sorunu

• Çözüm;

Link
  • Assassin2016 kullanıcısına yanıt
    Ücretini karşılıyorsanız neden olmasın? Bu şekilde link göndererek bir şeyleri çözmüş olmuyorsunuz. Karşıdakinin durumunu düşünüp empati yapmanız gerekiyor. Yalnız yaşayarak üniversite okuyorum. Kredi parasıyla zor geçiniyorum. 100TL verip oyun alacak durumum yok. Sanırım sizin var.
  • Öğrenci olmak bahane değil bende ogrenciyim bu oyunu oynamak istiyorum ama yeterli param yok diye alamadim torrente de saldirmadim bir müddet bekleyip güzel indirim olduğunda alip oynamayi düşünüyorum ve ayrica öğrenci olup baskalariyla ev tutmak yerine tek basina yasadiginiza göre durumunuzun o kadar kötü olduğunu düşünmüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar_k S kullanıcısına yanıt
    Yurtta kalıyorum, evim falan yok. Maddi durum tartışmak saçma olur. Korsan kullanmakta sorun görmedim ve kullanıyorum. Arkadaş o şekilde cevap atmak zorunda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0M3rCy

Yurtta kalıyorum, evim falan yok. Maddi durum tartışmak saçma olur. Korsan kullanmakta sorun görmedim ve kullanıyorum. Arkadaş o şekilde cevap atmak zorunda değil.

Burada korsan içeriğe destekte bulunmak yasaktır, o yüzden size kurallar dahilinde çözümü gösterdim. Beğenmiyorsanız warez forumlarına gidersiniz.

Bende üniversite okuyorum, 100 TL'yi şak diye nakit çıkarıp verin diye kafanıza silah dayayan yok, taksitle alırsınız olmadı indirime girmesini beklersiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.