< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zorbey046 -- 25 Ağustos 2020; 13:56:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
This Land is My Land türkçe yama istek
-
-
-
Umarım bir arkadaş yardımcı olur güzel oyun gerçekten -
dil dosyalarını aradımda bulamadım yardımcı olurmusunuz -
Pm attım kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: unknownelement
dil dosyalarını aradımda bulamadım yardımcı olurmusunuz -
oyun zaten çevrildi dostlar dosyaya buradan ulaşabilirsiniz şuanlık beta aşamasında düzenlemeler ve hatalar hala giderilmeye çalışılıyor.
-
Bilgi için teşekkürler arkadaşlara font noktasında küçük bir uyarı yaptım ellerine sağlık.quote:
Orijinalden alıntı: amiralfare
oyun zaten çevrildi dostlarhttp://nicoarsiv.com/?p=581 dosyaya buradan ulaşabilirsiniz şuanlık beta aşamasında düzenlemeler ve hatalar hala giderilmeye çalışılıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinize sağlık çok güzel bir haber oyun tam sürüme geçince ve arada güncelleme alınca kontroller olacak mıquote:
Orijinalden alıntı: amiralfare
oyun zaten çevrildi dostlarhttp://nicoarsiv.com/?p=581 dosyaya buradan ulaşabilirsiniz şuanlık beta aşamasında düzenlemeler ve hatalar hala giderilmeye çalışılıyor. -
Evet dostum elimizden geldikçe çevirmeye ve güncellemeleri devam ettirmeye çalışacağız. -
Türkçe yama neden kaldırılmış acaba. Nicotine bey youtubedan vidyo yayınlamıştı ordanda kalkmış.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: freeman1930Her oyunun altından sen çıkıyosun kardeşim. 😁
Alıntıları GösterHayatta unutulan değil iz bıragan ol aga 😅
Yeni keşfettim son derece ayrıntılı ve gerçekçi görünüyor. İstek listesine ekledim. Şu an erken erişimde olduğu için ilerde bir ihtimal Türkçe geleblir diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: sinnerclownHayatta unutulan değil iz bıragan ol aga 😅
Alıntıları GösterHaliniz bu ise şeklimiz bu diyorsun yani. İyimiş başgan 😁😁
Bu erken erisim oyunlarindaki kol gibi fiyatlar bitiriyor beni. Yahu ne zaman tam surume gececegin belli degilken nedir bu fiyatlar. Millet olarak zaten survival takiliyoruz, bu sekilde pazara giremiyorlar adamlar.
Kırk yılın başı bir Türkçe Yama indirip oyun satın alayım dedim, tam heveslendim birisi lnik atmış, fakat ölü. Kimse yok. Rica etsem birisi bunu bana upload edip iletebilir mi?
-
-
https://s4.dosya.tc/server12/685f4t/This_land_is_my_land.rar.html burdan indirebilirsin
-
Şifre koyunca ne oluyor. Rahatlatıyor mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: byflashŞifre koyunca ne oluyor. Rahatlatıyor mu?
Bu arkadaş benim yayımladığım yamayı direk bağlantı adresinden paylaşmış ses etmedim biri bunu sorar diye.Sitede bunu neden yaptığımı açıkladım eğer site bağlantısını koysaydı görebilirdiniz ayrıca her yamada şifre yok sadece bütün işlemlerini kendi yaptığım bazı yamalarda var ortak çalışmalarda yok.Sitede 30 aşkın yama var.Umarım açıklayıcı olmuştur.
Benzer içerikler
- dredge türkçe yama
- horizon zero dawn remastered türkçe yama
- mafia 1 türkçe yama
- jurassic world evolution 2 türkçe yama
- mortal kombat 11 türkçe yama
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X