Şimdi Ara

THL EKRAN DEĞİŞİMİ BAĞLANTI MANDALI SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler çinden aldığım telefonun ekranı kırıldı thl t6 pro modelli bende ekran ve dokunmatik panel siparişi verdim geldi ve kendim takayım derken ekran bağlantı soketindeki sıkıştırma mandalını kırdım.
    Çok küçük bir parça artık tırnağımla sıkıştırdığımda görüntü geliyor basınç kalkdığında ise gidiyor telefoncular hiç ilgilenmiyor bu modellerle ancak samsung ve iphone gibi telefonlara bakıyorlar. Ben bu parçayı nasıl temin edebilirim yoksa komple bağlantı giriş yeri mi değişmesi gerekiyor ne önerirsiniz.
    100 liralık masraf yaptık ama durum böyle foto;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat25617 -- 9 Mayıs 2016; 11:39:58 >

• yardım edecek kimse yok mu bi öneride bulunun
  • benim t6 pronun dokunmatikte kırıldı, ya sen bana ver ya ben sana bi işe yarasın bari
  • kardeş dokunmatik panel yada lcd ekranı bişey deilki yenisini al tak yalnız yazdığım gibi ben takmaya çalışırken anakartındaki bağlanti mandalını kırdım şimdi ne yapacağımı bilmiyorum boş boş duruyor evde eğer uğraşmicaksan bana gönder belki bağlantı mandalını buna takabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vedat25617 -- 15 Mart 2016; 18:57:43 >
  • Ataç gibi bir şey ile tutturma şansı yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    aradan baya bi zaman geçti ama kardeş fotusunu yükledim gördüğün gibi kırılan tırnaklar bantta çok küçük parça olduğu için ataçla olmaz
  • konu günceldir çözüm sunacak olan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.