![]() < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Thodex'in arkasından bakın kim çıktı

-
-
Allah Allah hiç de alakaları yoktu. İftira olabilir mi acaba?
-
bunları yapanlar daha neler neler yapar diye aklımın sınırlarını zorluyorum. çok kötü çokkkkk
-
Ben çıkmıyım da
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mondajjjjjjj yalannnnnnn ifdiraaaaaa amariga avrupaaaaaa
-
Tarih yazılıyor resmen. Yazık Türkiye'ye.
-
Yalan onlar inanma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlkszhacker -- 10 Haziran 2021; 22:31:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: kmlkszhacker
Yalan onlar inanmaDış güçler?
-
Onlarda yalan inanma
Pardon evet dıj gucler
quote:
Orijinalden alıntı: Sadece Ölüler GörürAllah Allah hiç de alakaları yoktu. İftira olabilir mi acaba?
fotoşop o fotoşop
-
quote:
Orijinalden alıntı: Redeemertrfotoşop o fotoşop
Alıntıları GösterYine fetönün oyununa gelmişim. Resmin orjinalini gönderdi akapeli arkadaşlar.
-
Arkadaşlar sadece thodex mi ? BİST hisselerinde de birço hissede vurgun yapıldığını spk ve devletin sessiz kaldığını herkes biliyor. Bu bir tesadüf olamaz. Bence paribu ve btcturk ede güvenmeyin. En sağlıklısı yatırımınızı Binance de yapın.
-
Dış minnaklar mi diyorsun şimdi?
Hırsız, terörist dedikleri herkes ile kol kola resimleri olanlar araştırılmalı. Evet evet kılışdardan bahsediyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AntlionArkadaşlar sadece thodex mi ? BİST hisselerinde de birço hissede vurgun yapıldığını spk ve devletin sessiz kaldığını herkes biliyor. Bu bir tesadüf olamaz. Bence paribu ve btcturk ede güvenmeyin. En sağlıklısı yatırımınızı Binance de yapın.
+1 ayda yılda bir tr borsaları USDT filan aktarırken kullanırım o arada bile neler olabileceği aklıma gelince irkiliyorum. Memleketin heryeri rezalet, her yeri namussuz. Balığın kokmaya başladığı yer ne güzel saraydır.
Bundna daha yeni mu haberiniz oldu.. günaydın efendim günaydın
Siz çitflik bankın falan sıradan bir dolandırıcı ile olacağını mı sanıyorsunuz? Çiftlik banktan da neler çıkar neler de eski konu
-
Popçu yeğeni değil mi o? Hani kiralık spor otomobiliyle caka satan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tırtlar vadisinde sıradan bir gün.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Yine fetönün oyununa gelmişim. Resmin orjinalini gönderdi akapeli arkadaşlar. ![]() |
Allah Allah hiç de alakaları yoktu. İftira olabilir mi acaba? ![]() |
Mondajjjjjjj yalannnnnnn ifdiraaaaaa amariga avrupaaaaaa |
Tarih yazılıyor resmen. Yazık Türkiye'ye. |
Siz çitflik bankın falan sıradan bir dolandırıcı ile olacağını mı sanıyorsunuz? Çiftlik banktan da neler çıkar neler de eski konu |
Onlarda yalan inanma
Pardon evet dıj gucler |
Popçu yeğeni değil mi o? Hani kiralık spor otomobiliyle caka satan.
|
Arkadaşlar sadece thodex mi ? BİST hisselerinde de birço hissede vurgun yapıldığını spk ve devletin sessiz kaldığını herkes biliyor. Bu bir tesadüf olamaz. Bence paribu ve btcturk ede güvenmeyin. En sağlıklısı yatırımınızı Binance de yapın. |
bunları yapanlar daha neler neler yapar diye aklımın sınırlarını zorluyorum. çok kötü çokkkkk |
Benzer içerikler
- izol aşireti tehlikeli mi
- atık su bedeli nedir
- ömer aktaşöz yorumlar
- barzani"nin türkiye"deki şirketleri
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- kaliforniyum nedir
- honor magic 7 lite
- 2025 model arabalar
- devletin ücretsiz yazılım kursu
- en çok satan elektrikli arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X