Bildirim
Thomas Tuchel için kampanya başlatamaz mıyız?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
50 bin adam çıkmıyordu İstanbul'dan? gidin biz bu adamı istemiyoruz deyin. Yönetim de eşşek değil ya, Tudor ile yolları ayırır.
Ama sen 50 kişi gidip ana bacı söversen, bi bok olmaz.
Böyle medya üzerinden de bi işe yarasa Sneijder'i kovmazlardı. -
tuchel de bekliyordu galatasaray çağırsa da koşa koşa gitsem diye. -
Yabancı hoca resmen intihar olur.Mancinilerden Prandellilerden diliniz az yanmadı gittiniz bi de Rikerinkle Tudoru getirdiniz.Bana kalırsa Okan Buruk denense size daha faydalı olur,Hamza hoca gibi hava yakalarsa şampiyon olabilir -
Ligi tanıyan bir yabancı getirin, en iyi tercih
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tuchel blanc falan gelmez bu ortamda ama Riza çalımbay kesinlikle bu takimi ucurur
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
tuchel de bekliyordu galatasaray çağırsa da koşa koşa gitsem diye.
İyi para verirsen neden gelmesin. Adam Dortmund'dan kovulduktan sonra dibi gördü zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
Tuchel blanc falan gelmez bu ortamda ama Riza çalımbay kesinlikle bu takimi ucurur
Rıza çalımbay uçurur. Beşiktaşı geçmek için tüm yollara başvuracaktır.
Hep teknik direktörler suçlu bu taraftar - yönetim kafasıyla hiçbir yere vaamaz türk futbolu.
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Joker.
Ligi tanıyan bir yabancı getirin, en iyi tercih
Vitor Pereira olabilir hocam.
Terim varken baskasi yalan
Yoksa bu yonetim varken bir cacik olmaz
Terim gelirse bunlari futboldan men eder tek yetki ister
Dursun da isine bakar
Hem.kendi kurtulur hem gs
Dursunun tek sansi terim
quote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz
quote:
Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
tuchel de bekliyordu galatasaray çağırsa da koşa koşa gitsem diye.
İyi para verirsen neden gelmesin. Adam Dortmund'dan kovulduktan sonra dibi gördü zaten.
Adam Dortmund gibi sistemli takımda sabredilmedi, Galatasaray gibi neyin ne olduğu belli olmayan takımlarda nasıl sabredilsin ?
Tuchel ile 1 yılda başarı yakaladın yakaladın yoksa kimse tutamaz, burası Türkiye ve Galatasaray öyle 5 yıllık sözleşme ve arkasından sistem strateji yapmasını bekleyeceğin td için şans tanınmaz... -
dursun döneminde aydın a yeni kontrat yaptırılmaması harici taraftarın istediği bir mevzu olmadı -
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
dursun döneminde aydın a yeni kontrat yaptırılmaması harici taraftarın istediği bir mevzu olmadı
Sabri semih ?
quote:
Orijinalden alıntı: Machan
quote:
Orijinalden alıntı: WINTER IS COMING
dursun döneminde aydın a yeni kontrat yaptırılmaması harici taraftarın istediği bir mevzu olmadı
Sabri semih ?
taraftara sorsalar sabri ile 2 kere kontrat uzatılmazdı, semih 2m teklif edildiği için satıldı -
Bakın geçmişte G.Saray bu başarısızlığın 3/1 yaşasa daha beter protestolar vs oluyordu. Lafı nereye getiriyorum? Demek ki G.Saray'ın bu durumuna taşın altına elini sokacak adam yok. Olsa idi, her gün paralı, sucuk ekmek tayfasına para yedirtip, protesto ettirirdi. Şu an taraftarın umurunda değil takım. Demek ki neymiş, kimse keyfini bozup protesto etmezmiş. 50-100 kişi hariç.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X