|
Bildirim
Başına da Elif Can Yetim geçsin.
|
arkadaşım thy teknikten yeni emekli oldu. içerdeki rezillikleri anlat anlat bitiremedi. liyakatsizlik paçalardan akıyormuş yani.
|
kartal imam hatipten sonra eyüp imam hatiplilere de yönetim kurulu işi çıktı elhamdülillah |
Yeni bir yandaş kapısı daha.
|
mevcut THY zaten torpil ile çalışıyor, bazı teknik pozisyonlar dışında tüm işe alımlar torpil ile (pilotları falan demiyorum, onlar farklı). aşırı zarar eden bir firma ve zararı da devlete, yani vergilerimize yansıtılıyor. siz bu haberi: "devlet yeni bir kurum kurmaya karar vermiş" gibi anlayın.
yeni firmaya alınacak teknik çalışanlar torpille alınacak olmasalar vergilerle işlemesi çok sıkıntı olmaz ama muhtemelen yeni firma da torpil merkezi, zarar eden, ama oy getiren bir yer olabilir (oy getirmesi iki yönlü, birincisi: biz iş yapıyoruz vatan hainleri çekemiyo diye reklam yapılıp boomer'lar gaza getirilir, ikincisi de torpilli alınanların ailelerinden falan oy kapılır) |
Selam ve dua ile... :D
|
Kadrolar dolduysa demek... |
Mesajlara bak. Sanırsın ki düşman ülkenin milli hava yolu ile ilgili bir haber paylaşılmış. İktidar düşmanları anında klavye başına geçip mesaiye başlamışlar. |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
milyarlar zararda ( 4 milyar üstü)olan bir kurum nasıl yapacak bu işi. daha yeni personelin maaslarını % 50 indirime gitti.. |
Kadrolar dolduysa demek... |
kartal imam hatipten sonra eyüp imam hatiplilere de yönetim kurulu işi çıktı elhamdülillah |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
inşAllah |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |