|
Ticaret savaşında Çin’den ABD’ye misilleme geldi
-
-
Bişi olmaz. Böyle durumlar alternatiflerin bulunmasının önünü açar.
Zamanla alternatifin maliyetide azalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ya siz aranızdaki ticaret işini tam durdursanız da dünya bir rahatlasa.
-
Biti kanlaninca isine gucune bakmak yerine beslendigi batililara kafa tutmayan tek dogu ulkesi gormedim.
Bunlarin icin de nispeten yedigi kaba az scn ulus hintliler sanirim..
amerikancı gelmiş yine bızmış :))))
10 yıla çin yakalayacak zaten :D Sadece patent muhabbetini aşamıyor. mor lazeri büken lens teçi japonlara pardon amerikanın diğer köle devleti japonya'ya ait. bu yüzden sorun çıkıyor. çin kopayalabilir ama dışarıya satamaz. büyük yaptırım yerler.
-
Habere dair tüm detay şu satırlarda ;
"Çin, bu minerallerin ihracatına geçen yıl zaten bazı sınırlamalar getirmişti. Yeni karar ise bu sınırlamaları güçlendiriyor. Çin gümrük verilerine göre, bir yıl önce bu mineraller için sırasıyla dördüncü ve beşinci en büyük pazar olmasına rağmen, bu yıl Ekim ayına kadar Çin'den ABD'ye işlenmiş ve işlenmemiş germanyum ya da galyum sevkiyatı yapılmadı."
Sizin anlayacağınız Çin'de artık karar alıyorum bak diyor :)))
-
aklıma,
çine gönderdiğimiz ticaret treni geldi...
nerede acaba...
-
Uygurlara cine uyum saglamalari ve fazla cikintilik yapmamalari icin çin komunist partisinin yerel yoneticileri tarafindan basilan brosürleri teslim edip döndü.
Saka değil..
Uluslararası ticarette kimse kimseyi tamamen engelleyemez. Ben bu işle uğraşıyorum. Çinden bir fabrikadan ürün alacaktım. Çin havacılık firmasının alt bir firmasıymış ki gıda firmasıydı. Dolar transferi biliyorsunuz abd üzerinden gerçekleşiyor. Abd'de ki aracı bankalar - alayı yahudi- komisyon kesiyor çine gönderiyor. Bizim para standart chartered bankasından döndü. Yaptırım listesinde para gönderemeyiz. Masrafı kestiler geri iade ettiler:)
Neyse biz ne yaptık. Çinden tüccar bir firmaya şu fabrikadan bana şu ürünü al araya komisyonunu ekle bize sat dedik. Tüccar firmaya para sorunsuz gitti. Biraz fazla ödedik ama aldık neticede.
Velhasıl global ticarette tamamen engel koymak artık çok zor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevfel -- 3 Aralık 2024; 18:49:40 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yaa senmisin huawei'yi yasaklayan işte gün olur devran döner karşı tarafta yaptırım uygular.
-
Çin dünyanın fabrikası. Çin kendi kendine yeten nadir ülkelerden. Amerika Çine muhtaç. Trump bunun farkında değil. Koyun birbirinize yaptırım bizim işimize gelir.
-
İlla kendilerine düşman yaratmaya çalışıyorlar
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Doğrudur dediğinizde germanyum için mecbur başka bir ülke girecek o zaman.
Mesela bizde bir firma alacak gelecek sonra ABD’ye ithal edecek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İyi ya çinle falan uğraşsınlar bizle de uğraşmaya vakitleri kalmaz belki
-
Güç budur... Ham madden varsa ve işleyebiliyorsan güçlüsündür. Bizde ise sadece hava gazı. Yok şöyle güçlüyüz yok böyle kıskanıyorlar bizi...
-
Değerli mineraller bizde kesin vardır bizimkiler seve seve hemen gönderirler çok sevdikleri ABD ye...
Tüm dünyada teknoloji ve ekonomi savaşı verilirken Ortadoğu,Türkiye,Afganistan, Filistin,....Ukrayna gibi yerlerde gereksiz insan ölümleri,terör, devlet terörü yaşanıyor.Bu savaşlar ilkellik ve gelişmemişliğin akılsızlığın vücut bulmuş halı.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bişi olmaz. Böyle durumlar alternatiflerin bulunmasının önünü açar.
Zamanla alternatifin maliyetide azalır. |
amerikancı gelmiş yine bızmış :)))) 10 yıla çin yakalayacak zaten :D Sadece patent muhabbetini aşamıyor. mor lazeri büken lens teçi japonlara pardon amerikanın diğer köle devleti japonya'ya ait. bu yüzden sorun çıkıyor. çin kopayalabilir ama dışarıya satamaz. büyük yaptırım yerler. |
Uluslararası ticarette kimse kimseyi tamamen engelleyemez. Ben bu işle uğraşıyorum. Çinden bir fabrikadan ürün alacaktım. Çin havacılık firmasının alt bir firmasıymış ki gıda firmasıydı. Dolar transferi biliyorsunuz abd üzerinden gerçekleşiyor. Abd'de ki aracı bankalar - alayı yahudi- komisyon kesiyor çine gönderiyor. Bizim para standart chartered bankasından döndü. Yaptırım listesinde para gönderemeyiz. Masrafı kestiler geri iade ettiler:)
Neyse biz ne yaptık. Çinden tüccar bir firmaya şu fabrikadan bana şu ürünü al araya komisyonunu ekle bize sat dedik. Tüccar firmaya para sorunsuz gitti. Biraz fazla ödedik ama aldık neticede. Velhasıl global ticarette tamamen engel koymak artık çok zor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X