Şimdi Ara

Ticaret ve pazar için oyuna tekrar başlamak yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen yaz steam ko da tren koxperların sattığı toplu chitin setleri alıp pahalıya pazar kurarak güzel gb kasmıştım yazın sonunda da nakite çevirip oyunu bırakmıştım :D . Oyunun şuan güncel durumu nedir? pazar ,ticaret ne durumda? oyunda char kasmayı şuanlık düşünmüyorum sadece ticaret yapacağım olur da güzel gb kasarsam ileride charı dizebilmek adına kasabilirim belki.Sizce başlamalı mıyım tekrardan değer mi? Başlarsam ticaretin en yoğun oldugu server hangisi? Steam den mi oynayayım yine yoksa normal sitesinden indireyim?Oyuna hakim birileri kısaca özetlerse durumu çok sevinirim.Az biraz araştırma yaptım sanırım şuan pazar berbat durumdaymış drop rate ler felan düştüğü için kimse item kasamıyormuş ve çok fazla ks ci varmış.Benim oyun için fazla vaktim yok sabahtan buy açıp akşam da yatarken sell açmayı düşünüyorum.

• Eskiden şu kadar gb ile nasıl pazar yapılır , pazar için hangi server konularına anında cevap gelirdi belli ki pazarda rekabet çok ve yeni oyuncu pek istenmiyor. Bugün steam ko yu da USKO yu da indirdim ikisini de denedim . USKO için konuşuyorum bildiginiz firma sizi söğüşlüyor , oyuna girmeyeli server kapasiteleri azaltılmış ve hangi servera tıklasam 50-100 kişi arası sıra bekletiyor şaka gibi . Bilerek azaltmışlar işte siz premium çekin felan diye . Premiumlular için sıra daha hızlı ilerliyor diye okudum ne kadar doğru bilmiyorum.Ama işin komiği premiumlu bile oyuna anında erişim sağlayamıyor . Herneyse bekledim sırayı girdim bir de ne göreyim pazar açmak için sms aktivasyonu istiyor ve bunun için de sizden 5n points istiyor. Ve ne hikmetse oyunun sitesinde free n points kısmında Comming Soon yazıyor .Eminim yıllardır comming soon yazıyordur . Daha resmi sitelerine Coming soon doğru şekilde yazmayı becerememişler . Oyuna girene kadar canım çıktı sürekli dc yedim bilmemle . Yani kısacası o 5 puan için seve seve sizden 400 cash çekmenizi istiyorlar. Yani oyun iyice sizi söğüşleme moduna girmiş. Şu oyuna bir de para verip oynayanlara çok şaşarım . Afedersiniz oyunu yayınlayan firma içine etmiş oyunun . Kısacası paran yoksa defol git diyor bu oyundan pazar için bile dolambaçlı bir yol izlemiş sms aktivastonu 5n puanı istiyor aah şurda free npoints yazıyor diye tıklıyorsun tak Coming Soon yazıyor . Geriye tek seçenek 400 cash çekmek kalıyor . Böyle F2P oyun olmaz . Bu kadar kullanıcı kaynetmesinin de nedeni bu , oyunu her yaştan insan oynuyordu kredi kartı olanı var olmayanı var hiç para yatırmak istemeyeni var bilmemle . Steamko da başladım ben de ,oyuna giriş usko ya göre çok daha kolay saçma sapan dc yeme olayları yaşamadım hiç .ve cypher pazar da canlı görünüyordu.

Bu saatten sonra bu oyuna ehehe cz yapacam ardream yapacam diye başlayan bir de üstüne oyuna para yatıran adamın aklına şaşarım ,zaten okuduguma göre cz ve ardream de adam bile yokmuş herkes pazarda millet para kazanma derdinde :D oyun zaten ticarethaneye dönmüş . Ve kapanması yakın gibi duruyor.USKO bir süre yeni server açarak habire oyalacak sizi yeniden pre çekeceksiniz serverda fazla item basılmamış oldugundan firma düzenli gelir elde edecek sonra yenisi gelecek , eski serverlardan da oyuncular yeni serverlarda aktıkça eski serverlardan bir kaçı birleşecek. Bu bi döngü böylece firma sürekli para kazanacak. firma eminim yeni açılan serverlara editli item de sokup piyasayla oynuyordur şaka gibi . USKO nun bu halini gördüğüm an direkt denetim masası programlar uninstall .Cypher da da kazanabildiğim kadar kazanıp nakite çevireceğim her ay . Oynama fikri aklımda vardı son hali gördükten sonra bu oyun oynanmaz dedim hesabına kayıtlı telefon numaranı değiştirmek için bile para istiyorlar siz de bu oyunu ciddiye alıp ardream yapacam cz yapacam diye oynuyorsunuz kusura bakmayın da mustahak size :D .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu arada merak edenler için SteamKo sizden saçma sapan sms aktivastonu veya bunu bahane ederek üstü kapalı şekilde pazar yapmak istiyorsan 400 cash almalısın gibi bir zorunlu duruma sokmuyor .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün size aslında cevap vermiştim nedense gitmemiş:) bende rosetta da pazar yapıyorum suan. Eskisi gibidir diye girdim ben de başta oyuna ama hiç tadı yok tamamen para

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmiteWessonS

Dün size aslında cevap vermiştim nedense gitmemiş:) bende rosetta da pazar yapıyorum suan. Eskisi gibidir diye girdim ben de başta oyuna ama hiç tadı yok tamamen para
    Cevap için saolun hocam pazar ne durumda acaba hızlı dönüyor mu yoksa durgun mu?
  • Pazar suan eskiye göre durgun ama steam e göre daha hareketli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eğer açacaksınız pazar kurmayı alın 400 cash 5 cash harcayin gerisine pus itemi alıp satın (genie,pre pot vs.) onları da gb olarak satın paranızı geri alırsınız :)

• quote:

Pazar suan eskiye göre durgun ama steam e göre daha hareketli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca eğer açacaksınız pazar kurmayı alın 400 cash 5 cash harcayin gerisine pus itemi alıp satın (genie,pre pot vs.) onları da gb olarak satın paranızı geri alırsınız :)
    Hocam ben Steam ko dayım dediğiniz gibi pazar baya durgun , para bile kasılmaz bu pazarda yani zor eskiden pazarlar insan kaynardı.Oyun sona doğru yaklaşıyor belli ki , pahalı itemlerle kar rahat kar edilir şuan uyduruk item alan eden pek yok.Uğraşıyorum birşeyler yapmaya 0 dan ama 5m oldu daha düşük seviye itemlere rağbet olmadıgı için 0 dan zor oluyor biraz.10-20m olunca item basmaya yönelicem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    İtem basma kumar masası gibidir her zaman kasa kazanır hocam

Ben bırakmak için gün sayıyorum şuan

• quote:

İtem basma kumar masası gibidir her zaman kasa kazanır hocam

Ben bırakmak için gün sayıyorum şuan
    Ozaman risk yapmayıp normal ticarete devam :D eğer karlı ise siz niye bırakmayı düşünüyorsunuz hocam?
  • American Psycho kullanıcısına yanıt
    Sana tavsiyem uskoya gelmen hocam pazar daha hareketli destan manes rosetta da bir bakın derim pazara. Dediğim gibi aldığın cash le pustan item çek sat o parayla ister pazar yap ister gb olarak sat cash e verdiğin parayı geri almış olursun. Manes ve destan aşırı hareketli gibi ben rosetta dayım burası da hareketli.

Bırakmayı isteme sebebim hiç bir şey eski tadı vermiyor. Tek pc ile pazar da aşırı sıkıcı oluyor. Uzun süreler alıyor.

• ben 400 cash çekip sms aktif edince sonsuza kadar pazardan item alabilip satabilicem mi yoksa bi daha bişeler isteyecek mi benden? sadece 400 cash alınca çözülüyo mu bu pazar merchant kuramamak sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cakmugu

ben 400 cash çekip sms aktif edince sonsuza kadar pazardan item alabilip satabilicem mi yoksa bi daha bişeler isteyecek mi benden? sadece 400 cash alınca çözülüyo mu bu pazar merchant kuramamak sorunu
    evet başka bir şey yapmana gerek yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.