Arkadaşlar geçen gün ticaretbudur.com dan indirimli olarak 82 ytl ye philips 9@9f telefon sipariş verdim tel bugun elime gecti fakat üst model olan 9@9g göndermişler memnun oldum fakat yanlışlıkla mı gönderdiler diye firmaya telefon açtım ve şu cevabı aldım : 9@9f modelleri hatalı olduğu için üretici firma bu telefonları geri cekmiş. ticbud.yetkilileri güvenimizin zedelenmemesi içinde üst model olan 9@9g modelini [hepsiburada.comda 279 ytl] göndermişler. yıllardır duyulmuş internet sitelerinden alışveriş yapıyorum fakat böyle bi örnek davranşla karşılaşmamıştım.burdan tekrar ticaretbudur.com satıcılarına teşekkür ediyorum.siteyle ilgili endişesi olanlara umarım yardımcı olmuşumdur.
helal olsunnn...
quote:
Orijinalden alıntı: y.e.c.
helal olsunnn...
Hakkaten takdir edilecek bir davranış.
quote:
Orijinalden alıntı: Noxco
Hakkaten takdir edilecek bir davranış.
Alıntıları Göster
Tebrikler, telefonumabak.
quote:
Orijinalden alıntı: heartless
Tebrikler, telefonumabak.
Alıntıları Göster
gercek se ne mutlu!
quote:
Orijinalden alıntı: KADOM
gercek se ne mutlu!
Alıntıları Göster
ticaretbudur nerden çıktı ilk defa duyuyorum
birde telefonumabak lafı geçmiş yukarıda ne iş
quote:
Orijinalden alıntı: over and under
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
www.ticaretbudur.com dan raks r667 aldım.Hem telefondan hem de siteden memnunum.Telefonuma bak nicki sitenin sahibinin bizim forumdaki nickidir.
Arkadaşlar geçen gün ticaretbudur.com dan indirimli olarak 82 ytl ye philips 9@9f telefon sipariş verdim tel bugun elime gecti fakat üst model olan 9@9g göndermişler memnun oldum fakat yanlışlıkla mı gönderdiler diye firmaya telefon açtım ve şu cevabı aldım : 9@9f modelleri hatalı olduğu için üretici firma bu telefonları geri cekmiş. ticbud.yetkilileri güvenimizin zedelenmemesi içinde üst model olan 9@9g modelini [hepsiburada.comda 279 ytl] göndermişler. yıllardır duyulmuş internet sitelerinden alışveriş yapıyorum fakat böyle bi örnek davranşla karşılaşmamıştım.burdan tekrar ticaretbudur.com satıcılarına teşekkür ediyorum.siteyle ilgili endişesi olanlara umarım yardımcı olmuşumdur.
Sen de benim gibi gönüllüleri arasına girdin. Ben şahsen tanıyorum. Demekki aynı güzel davranışları herkese yapıyor. Geçen gün bir ürününü tanıttım sıcak fırsatlarda, ne oldu bilmem silmişler. Şimdi burada yazacağım
quote:
Orijinalden alıntı: bozkurtum
quote:
Orjinalden alıntı: kvolkany
Sen de benim gibi gönüllüleri arasına girdin. Ben şahsen tanıyorum. Demekki aynı güzel davranışları herkese yapıyor. Geçen gün bir ürününü tanıttım sıcak fırsatlarda, ne oldu bilmem silmişler. Şimdi burada yazacağım
hımmmmm güzewlmiş cidden
quote:
Orijinalden alıntı: kedimi kestim
hımmmmm güzewlmiş cidden
Alıntıları Göster
Gerçekten çok güzel bi davranış
quote:
Orijinalden alıntı: PeTeR PaN
Gerçekten çok güzel bi davranış
Alıntıları Göster
Olması gereken ama günümüzde göremediğimiz için şaşırdığımız davranış, helal olsun...
quote:
Orijinalden alıntı: visceroid
Olması gereken ama günümüzde göremediğimiz için şaşırdığımız davranış, helal olsun...
Alıntıları Göster
Okudum ve helal olsun demekten başka bişi gelmedi aklıma, hala böyle firmalar var demek ki, hep böyle devam ederler umarım...
quote:
Orijinalden alıntı: mTm
Okudum ve helal olsun demekten başka bişi gelmedi aklıma, hala böyle firmalar var demek ki, hep böyle devam ederler umarım...
Alıntıları Göster
keşke herkes bu örnek davranışı gösterebilecek kadar kaliteli olsa
quote:
Orijinalden alıntı: Ka Ta Te Zum ZuM
keşke herkes bu örnek davranışı gösterebilecek kadar kaliteli olsa
Alıntıları Göster
Çoğu sitenin yapmadıkları örnek alınmalı
quote:
Orijinalden alıntı: kartallar_yalnız_uçar
Çoğu sitenin yapmadıkları örnek alınmalı
Alıntıları Göster
www.ticaretbudur.com aradığınız ve burda olan bir ürün varsa burdan alın. pişman olmazsınız
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
www.ticaretbudur.com aradığınız ve burda olan bir ürün varsa burdan alın. pişman olmazsınız
Alıntıları Göster
bu sitenin taksit kampanyası yok galiba
quote:
Orijinalden alıntı: thall
Alıntıları Göster
82 YTL'lik telefon alıyorsun ve sana 279 YTL'lik telefon gönderiyorlar. Aradaki farkı kim ödeyecek. Eğer bu duyulursa herkes 9@9F alır herkese de 9@9g gönderirler.
quote:
Orijinalden alıntı: thall
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: thall
Sanalpos hertürlü usülsüzlüğe uygun. Bu sebeble bankalar anlık deneim yapabilcekleri firmalara veriyorlar. Bu firma ise konya merkeze 130km felan uzakta. Bu sebeble sanalpos alamamışlar. Orada sadece ziraat varmış. Mecburen ziraate başvurmuşlar. Sanırım ziraatle satarlar bir süre. Önemli bir eksiklik
Teşkkürler Bekir Bey. Sanada bu yakışırdı. Helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: PHI
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: PHI