Şimdi Ara

Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
13.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zotacing

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Cimriliğin lüzumu yok.

Ailen büyükse gider aile arabası alırsın.

Yani;

Focus C max, S max, Galaxy

Renault, Espace

Peugeot 5008

vs...

Her şeyi yerine uygun kullanmamaya ne meraklıyız.

focus cmaxım var bagajı yetmiyor hacı içide yetmiyor artık ya 7 koltuk şart yada ferah ferah efendi efendi süreceğim bir minübüs almak lazım ben aile için alıyorsan mpv al fikrine karşıyım isteyen istediğini alır kroluk barzoluk araç sınıfıyla ilgili değildir kroluk sadece kişilikle ilgilidir ki zaten bu ticarileri kullanmak ayrı bir şoförlük ister ayrı bir duygusu vardır her zaman münübüs sürmek bana çok zevkli gelmiştir.

C Max yetmiyorsa Galaxy var hocam.

Niyet olduktan sonra, piyasada her ihtiyaca göre araba var.

kardeş doğru diyorsunda bana kalsa mercedes cipe prosche ye binerim ama neyin kavgasını veriyoruz parayı sen mi vericeksin fabrikatör değilim babam bürokrat değil dayımda yok napıcaz, var mı bürokrat akraban ben bir tane görmüştüm adam yedi sülalesini ihya etmiş.

İlla sıfır ve yüksek model araç almanıza gerek yok.

90 model Espace'ye binen insanlar var mesela.

ben otomatiğe alıştım o dediğiniz 90 model araçların otomatiği var mı varsa eğer at arabası daha hızlı vites değiştirir diye düşünüyorum hem onun bunun külüstürünü alıp verem mi olayım yazık değil mi bana ?

• Dun ticari arac kullanip bana forumda iki saat geyik testinde takla atmak uzere olan araci oven adam şimdi kalkmis elestirme yagmuruna tutuyorsa adaletini dunya derim ve susarim kimse kalkip alinti yapmasin ama harbi bazen komiklesiyorsunuz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aziz Kancar -- 16 Eylül 2012; 1:19:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

Dun ticari arac kullanip bana forumda iki saat geyik testinde takla atmak uzere olan araci oven adam şimdi kalkmis elestirme yagmuruna tutuyorsa ve susarim kimse kalkip alinti yapmasin ama harbi bazen komiklesiyorsunuz..

Abi ban yiyeceksin yine, boşver gerek yok mesajını düzelt istersen..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Burada ortalık karıştı, nerelerdesin..

Bilgi bazinda benle bu araclari tartisabilcek adam varmi ki tartisayim burak ?

Doğru bu araçların 0-100 hızlanmasını kimse senin gibi bilemez.

• quote:

quote:

quote:

Heyt aslanım ( ironi değil ) sadece bu konumu tüm konularda boşmuş burası şuan( bu konuda ) daha iyi anladım

• Bizde ticari kullanıyoruz bilinçli kullandıktan sonra neden bir sorun olsun ki.
  • quote:

quote:

quote:

LCV sınıfında senin kadar bilgili ve tecrübeli bir kişi daha olduğunu sanmıyorum bu forumda, her kasa her modelini birebir yaşamış birisin. Yalnız şu şahsın kim olduğunu merak ettim..

• quote:

quote:

quote:

Ben varım ben ben ben :))))))

Şaka bir yana insanımız çok cahil ve kendi doğrusundan başka doğruyu kabul etmiyor; Bu yüzden 3. dünya ülkesiyiz ve öyle kalacağız....

• Alıntılar havada uçuşuyor, okumak çok yorucu hale gelmeye başladı herşey birbirine giriyor. Rica etsem alıntıladığınız mesaj içindeki diğer alıntıları siler misiniz, 1-2 kere olunca problem yok da, her mesajda olunca çok rahatsız edici oluyor, siz rahatsız olmuyor musunuz?
  • Peki size soruyorum allah askina kim 180 pslik caddy veya dobloya ticari amacli esya yukler hem sizin ticari diye kotulediginiz caddyde bazi araclarin full versiyonunda olmayan guvenlik onlemleri var hemde her modelde standart
  • ben sık sık karşılaşıyorum ara sokaklardan caddeye zank diye çıkmalarına, sağa sola bakmaya geek duymuyorlar sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

ben sık sık karşılaşıyorum ara sokaklardan caddeye zank diye çıkmalarına, sağa sola bakmaya geek duymuyorlar sanırım

Aaaaaa tabi canim ticarici ya onlar zank diye cikarlar misal sahin suruculeri gibi hic degiller hep kuralllara uymuyorlar sahin suruculeri falan diger soforler kurallara uyuyorsadece ticaric uymuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: canakkaleli17

quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

ben sık sık karşılaşıyorum ara sokaklardan caddeye zank diye çıkmalarına, sağa sola bakmaya geek duymuyorlar sanırım

Aaaaaa tabi canim ticarici ya onlar zank diye cikarlar misal sahin suruculeri gibi hic degiller hep kuralllara uymuyorlar sahin suruculeri falan diger soforler kurallara uyuyorsadece ticaric uymuyor

gocunuza giden ne anlamadım, gördüğümü söylüyorum, konumuz şahinler değil. üstelik şahinler kurallara uyuyor, herkes uyuyor da ticariler uymuyorda demedim.

• Bu ticarilerin otomobil olarak satılmamasından şikayetçisiniz madem buyrun otomobil olarak satılan doblo var bunu niye almıyorsunuz? Fiyatları çok mu geliyor ticari indiriminden yararlanamayınca?

Ticari fedaileri burda ahkam kesiyorsunuz ama araçlarınız otomobil sayılsa yüzüne bile bakmazsınız sırf ucuz diye ticari indiriminden yararlanıyor diye alıyorsunuz yalan mı? Kamyonetlerinizi b-c segmenti otomobillerden üstünmüş gibi göstermeye çalışmayı bırakın 57 bin tl lik bir doblo aynı fiyata satılan hangi otomobilden daha üstün olabilir??

DOBLO PANORAMA 90 HP 1.3 MJET E4 46.100
    DOBLO PANORAMA 1.6 105 HP MJET E5 49.440
    DOBLO PANORAMA 1.6 90 HP MJET E5 COMFORTMATIC 53.300
    DOBLO PANORAMA PREMIO 90 HP 1.3 MJET EURO 4 51.110
    DOBLO PANORAMA PREMIO 1.6 105 HP MJET EURO 5 54.460
    D.PNRM. PREMIO 1.6 90 HP MJET E5 COMFORTMATIC 57.410

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 16 Eylül 2012; 3:22:18 >
  • Gayet aile aracı olurlar.Bence sedan araçlardan daha rahatlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Bu ticarilerin otomobil olarak satılmamasından şikayetçisiniz madem buyrun otomobil olarak satılan doblo var bunu niye almıyorsunuz? Fiyatları çok mu geliyor ticari indiriminden yararlanamayınca?

Ticari fedaileri burda ahkam kesiyorsunuz ama araçlarınız otomobil sayılsa yüzüne bile bakmazsınız sırf ucuz diye ticari indiriminden yararlanıyor diye alıyorsunuz yalan mı? Kamyonetlerinizi b-c segmenti otomobillerden üstünmüş gibi göstermeye çalışmayı bırakın 57 bin tl lik bir doblo aynı fiyata satılan hangi otomobilden daha üstün olabilir??

Biz mi anlatamıyoruz siz mi anlamıyorsunuz?

Arkadaşım 57000 TL ye satılan otomobiller içerisinde bana doblo boyutlarında ve iç hacminde 1 tane otomobil göster? Elma ile armut kıyaslamaya çalışmayın. Birisi çok amaçlı araçtır, diğeri sedan veya HB otomobil. Kullanım amaçları farklı.. Tabii uzun yolda bir 5 kişilik ailenin doblo ile seyahat rahatlığı gene senin 57000 TLye satılan arabalarla aynı olur mu? Amaan boşver...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocatepe -- 16 Eylül 2012; 3:49:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kocatepe

quote:

Bu ticarilerin otomobil olarak satılmamasından şikayetçisiniz madem buyrun otomobil olarak satılan doblo var bunu niye almıyorsunuz? Fiyatları çok mu geliyor ticari indiriminden yararlanamayınca?

Arkadaşım 57000 TL ye satılan otomobiller içerisinde bana doblo boyutlarında ve iç hacminde 1 tane otomobil göster? Elma ile armut kıyaslamaya çalışmayın. Birisi çok amaçlı araçtır, diğeri sedan veya HB otomobil. Kullanım amaçları farklı.. Tabii uzun yolda bir 5 kişilik ailenin doblo ile seyahat rahatlığı gene senin 57000 TLye satılan arabalarla aynı olur mu? Amaan boşver... He he B segmenti clio symbol bile doblo premiodan, caddy den üstün.. takıl sen boşver...

B segmenti hiç bir araç 2012 Kango,Caddy,Doblo ya değişilmez, ama 35.000Tl'ye 0km ticari araç almaktansa 2005-2006 Accord alınır bana göre, ahmete göre 35.000e Kango alınır, Hasan'a göre 35.000Jetta alınır,, Her insanın araçtan beklentisi farklıdır

• ticari araçların süspansiyonu berbat, belime ağrı giriyor. hala konforlu diye savunuyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocatepe

quote:

Arkadaşım 57000 TL ye satılan otomobiller içerisinde bana doblo boyutlarında ve iç hacminde 1 tane otomobil göster? Elma ile armut kıyaslamaya çalışmayın. Birisi çok amaçlı araçtır, diğeri sedan veya HB otomobil. Kullanım amaçları farklı.. Tabii uzun yolda bir 5 kişilik ailenin doblo ile seyahat rahatlığı gene senin 57000 TLye satılan arabalarla aynı olur mu? Amaan boşver...

57 bin tl yi dobloya verirsiniz yani? umarim birgün alirsinizda buraya konu acarsiniz 57 bin tl ye doblo otomobil aldim diye.:))

• Ticari araçlar, kötü şöhretini bu araçları emaneten kullanan şirket çalışanları sebebiyle elde etti. Aracı çalışıp hakederek elde etmemiş, yakıtın parasını cebinden vermeyen, bu gün burda yarın başka yerde çalışacak eleman direksiyona geçince hiç kimseye acımıyor.

Yoksa ticari araç kişisel kullanılabilir, kullanan bir sürü insan var. Otomobil üzerindeki aşırı vergi yükü bu ülkede tuhaf bir ekosistem oluşmasına sebep oldu. Maddi baskı ve seçeneksizlik ticari aracı aile hizmetine tahsis ettirdi. Chrysler voyager alma imkanı olsaydı eminim vatandaş doblo ile çoluk çocuk yollara düşmezdi. Tüm bunların ötesinde kişi sahip olduğu hobiler sebebiyle hafif ticari, pick-up alınıp kullanılabilir, bunun apaçilik ile ilişkilendirilmesi hatalıdır. Yollarda terör estirener kullandığı araç her ne olursa olsun trafikten kısa süreli, devamı halinde temelli men edilmelidir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.