Şimdi Ara

Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
13.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala Caddy'ye aile aracı diyen var? Aile aracı olan Touran olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Bu ticarilerin otomobil olarak satılmamasından şikayetçisiniz madem buyrun otomobil olarak satılan doblo var bunu niye almıyorsunuz? Fiyatları çok mu geliyor ticari indiriminden yararlanamayınca?

Ticari fedaileri burda ahkam kesiyorsunuz ama araçlarınız otomobil sayılsa yüzüne bile bakmazsınız sırf ucuz diye ticari indiriminden yararlanıyor diye alıyorsunuz yalan mı? Kamyonetlerinizi b-c segmenti otomobillerden üstünmüş gibi göstermeye çalışmayı bırakın 57 bin tl lik bir doblo aynı fiyata satılan hangi otomobilden daha üstün olabilir??

DOBLO PANORAMA 90 HP 1.3 MJET E4 46.100
    DOBLO PANORAMA 1.6 105 HP MJET E5 49.440
    DOBLO PANORAMA 1.6 90 HP MJET E5 COMFORTMATIC 53.300
    DOBLO PANORAMA PREMIO 90 HP 1.3 MJET EURO 4 51.110
    DOBLO PANORAMA PREMIO 1.6 105 HP MJET EURO 5 54.460
    D.PNRM. PREMIO 1.6 90 HP MJET E5 COMFORTMATIC 57.410

57bin tl dedigin arac otomatik liste fiyati ama ben onu sana 49bin tlye alirim fiattan otomobil otomatik full araci. Kalkmis bana sisirme liste fiyatlarini gosterme. Manuelini ise 46bine kadar alabiliyorsun goster bakalim boyle bir binekte alalim ? Polo deme ama bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Bu ticarilerin otomobil olarak satılmamasından şikayetçisiniz madem buyrun otomobil olarak satılan doblo var bunu niye almıyorsunuz? Fiyatları çok mu geliyor ticari indiriminden yararlanamayınca?

Ticari fedaileri burda ahkam kesiyorsunuz ama araçlarınız otomobil sayılsa yüzüne bile bakmazsınız sırf ucuz diye ticari indiriminden yararlanıyor diye alıyorsunuz yalan mı? Kamyonetlerinizi b-c segmenti otomobillerden üstünmüş gibi göstermeye çalışmayı bırakın 57 bin tl lik bir doblo aynı fiyata satılan hangi otomobilden daha üstün olabilir??

57bin tl dedigin arac otomatik liste fiyati ama ben onu sana 49bin tlye alirim fiattan otomobil otomatik full araci. Kalkmis bana sisirme liste fiyatlarini gosterme. Manuelini ise 46bine kadar alabiliyorsun goster bakalim boyle bir binekte alalim ? Polo deme ama bak.

Senin Aziz Kancar indiriminden banane kendi alacagin indirim seni ilgilendirir.Her gidene 8 bin tl indirim yapmayacaklarina gore tüm Türkiyeye sen mi alacaksın?

• vallahi arkadaşlar ben ehliyeti yeni aldım, 7bin km tecrübem var ama şimdi beni zor duruma düşüren araçların hepsi ticari araç. bende doblo kullanıyorum. ama bir kere sinyal vermeden şerit değiştirdiğimi görmemişlerdir.

dün gece gelirken 3 şeritli yolda ilerlerken ilerde köprülü kavşak var. sol iki şerit köprüye, en sondaki üçüncü şerit ışıklara gidiyor. ben orta şeritten köprüye girmek üzereyim, şerit ayrım levhası ile aramda 1.5 araçlık mesafe varken, sağımda ilerleyen kangoo direksiyonu önüme kırarak köprüye girdi.

bir keresinde de 3 şeritli çevre yolunun en sağından ilerlerken, bir tane fiorino hiç beni dikkate almayarak, yolun sağındaki tali yoldan ilerleyerek direkt önüme çıktı ve hiçbirşey olmamış gibi ilerlemeye devam etti.

bunlar sadece 2 örnek.
  • 35000 e jetta alınır Güle güle binilir.

Ama aile aracı deyince aklıma Cmax geliyor. Grand cmax ise 7 kişilik aileler için ideal.

İkinci el ticariye bulaşmasın aileler.
    Trafikte ne kadar hor kullandıklarını herkes biliyor anlatmaya gerek yok

• Mesajım silinmiş. Makaslı ticari ile yolculuk budur:

• quote:

hacı o otomobil olarak satılan doblonun mevzusu çok karışık şimdi sayfalarca anlatamam olay çok farklı orada o araçta fiat normal kullanıcıyı hedeflemiyorum bende bir ara normal doblo dururken buna neden para verirlerki diye düşündüm ama o araçta hedef kitle engelliler çünkü engelliler araştırdığım kadarıyla ticari alamıyor bu dobloda ötvde yüksek olduğundan %37 engellilere satarak sanırım göreceli olarak "bakın ne kadar indirim oldu" demeye getiriyor sanırım fiat çünkü aynı aracı %17 ötv ile alsa bir engelli çok az fiyat düşecek bir kaç forumda yorumlar bu yöndeydi yani o doblo tamamen pazarlama stratejisi

• 25 yıldan fazladır araç kullanırım, kamyonet yük taşımak için kullanılır +trafiktede 2 . sınıf muamelesi görür çogu yönden bu sabittir
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Mesajım silinmiş. Makaslı ticari ile yolculuk budur:

yeni dobloda durum böyle değil bağımsız arka süspansiyon var binek araçların bazılarında bile bağımsız arka süspansiyon yok diye bili
    yorum

• artık günümüzde bir şey birinin gözüne batmışsa onu anlata anlata genel bir sorun haline getiriyor. Tarafiği tehdit eden okadar şey varken bu araçları konuşmak saçma.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Senin Aziz Kancar indiriminden banane kendi alacagin indirim seni ilgilendirir.Her gidene 8 bin tl indirim yapmayacaklarina gore tüm Türkiyeye sen mi alacaksın?

Herkese bu fiyattan ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: tolgaaaaa

quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Mesajım silinmiş. Makaslı ticari ile yolculuk budur:

http://imageshack.us/a/img854/5916/31161590.jpg

yeni dobloda durum böyle değil bağımsız arka süspansiyon var binek araçların bazılarında bile bağımsız arka süspansiyon yok diye bili
    yorum

Doblo farklı. Bineklerde bağımsız süspansiyon olmasa bile amortisör var. Bunlarda ise kamyon süspansiyonunun küçüğü var.

• Yolda ticari araç görünce arkasındaysam önüne geçmenin yolunu arıyorum. Eğer etrafımda abuk subuk apaçilikler yapıyorsa yavaşlayıp benden uzaklaşmasını bekliyorum.

Sonuç itibariyle nasıl giderlerse gitsinler korkuyorum küçük ticari araçlardan. Çoğu muhtemelen şirket aracı.

Hadi insanlığın yok belli ki. Patronundan da korkmuyorsun anlamayacak diye. bari allah'tan kork. İnsanların canını tehlikeye atıyorsun !
  • Sürücüsü çalışan elemansa tehlikeli olabilir sonuçta kendi aracı değil afedersiniz ama hayvan gibi kullanyorlar bizzat bizim şirketten biliyorum . Ayda 1 kaza yaparlar .

Ama camlı ailesi ile gezen kişilerin normal otomobil sürücülerinden bir farkı olduğunu sanmıyorum .
  • 3 4 kere mesaj yazmaya yeltendim, vazgeçtim konu amacindan sapmış polemik yuvasina dönmüş.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Orijinalden alıntı: chnbs

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Kisaca ozetleyelim o zaman

AİLE TİCARİ ARABASİ

Ticari aile arabası daha güzel.

Türkçemize daha uydu bu

ticari kisvesi giydirilmiş ucuz, aile ve apachi aracı. diyorum ben de.

• Aile için ticari araç almak züğürt tesellisinden başka birşey değil.Hem konforlu hem güvenli olacak hem az yakacak hem geniş olacak hem de bineklerden ucuz olacak.Yok öyle bir dünya...
  • FORUMDA SEVİYE NE ALEMDE KONUYU AÇANA KATILIYORUM AYIPTIR BE ÇOĞU APAÇİ DİYORLAR UTANMAZLAR SW ARAÇ UCUZ DA MİLLET Mİ ALMADI

BU ARAÇLARI KOBİ LER DE AYRICA KULLANIYOR BİZİM AİLE DOSTUMUZDA 320d M paket var fakat adam işyerine PARTNER TEPEE İLE GİDİYOR BUNUN İKİ NEDENİ VAR BİRİNCİSİ ZENGİN İMAJI VERDİGİNDE ADAM ESNAF OLDUGUNDAN TAHSİLATI ZOR OLUYOR VERESİYE SİSTEMİNDEN , İKİNCİSİ HERGUN EV İŞ ARASİ 100KM YOL YAPIYOR BU YOLU 320d İLE YAPMIYOR TİCARİ KOMBİ ARAÇLAR HER ANLAMDA KULLANILIR AİLE GÜNDELİK İŞ ÇOK DA KONFORLU!

ŞİMDİ SORUYORUM M PAKET BMW SAHİBİ BU ADAMI TRAFİKTE PARTNER İLE GÖRÜNCE APAÇİ PARASI YETMEMİŞ ALMIŞ MI DİYECEKSİNİZ??? BU ARAÇLARI 2. ARAC OLARAK KULLANAN ÇOK İNSAN VAR HABERİNİZ OLSUN.

• İlk kazamı bunlar yuzunden yapacaktım verilmiş sadakamız vardi da zor kurtuldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

FORUMDA SEVİYE NE ALEMDE KONUYU AÇANA KATILIYORUM AYIPTIR BE ÇOĞU APAÇİ DİYORLAR UTANMAZLAR SW ARAÇ UCUZ DA MİLLET Mİ ALMADI

BU ARAÇLARI KOBİ LER DE AYRICA KULLANIYOR BİZİM AİLE DOSTUMUZDA 320d M paket var fakat adam işyerine PARTNER TEPEE İLE GİDİYOR BUNUN İKİ NEDENİ VAR BİRİNCİSİ ZENGİN İMAJI VERDİGİNDE ADAM ESNAF OLDUGUNDAN TAHSİLATI ZOR OLUYOR VERESİYE SİSTEMİNDEN , İKİNCİSİ HERGUN EV İŞ ARASİ 100KM YOL YAPIYOR BU YOLU 320d İLE YAPMIYOR TİCARİ KOMBİ ARAÇLAR HER ANLAMDA KULLANILIR AİLE GÜNDELİK İŞ ÇOK DA KONFORLU!

ŞİMDİ SORUYORUM M PAKET BMW SAHİBİ BU ADAMI TRAFİKTE PARTNER İLE GÖRÜNCE APAÇİ PARASI YETMEMİŞ ALMIŞ MI DİYECEKSİNİZ??? BU ARAÇLARI 2. ARAC OLARAK KULLANAN ÇOK İNSAN VAR HABERİNİZ OLSUN.

Ne bilir burda yazanlar . Gözleri sadece BMW - MERC-AUDİ görür .

Hepsinin gelir seviyesi yüksektir 50k nın altında araca adam muamelesi yapmazlar.

Ceplerine baksan çoğunda tek kalemde 100 tl çıkaramazlar .

Araca göre adam muamalesi yaparlar .

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.