Şimdi Ara

Ticari araç aile aracı olmaz saçmalığı!!! DİKKAT!! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
1
Favori
13.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

quote:

Orijinalden alıntı: Aziz Kancar

quote:

Orijinalden alıntı: canvarol

Bu ticarilerin otomobil olarak satılmamasından şikayetçisiniz madem buyrun otomobil olarak satılan doblo var bunu niye almıyorsunuz? Fiyatları çok mu geliyor ticari indiriminden yararlanamayınca?

Ticari fedaileri burda ahkam kesiyorsunuz ama araçlarınız otomobil sayılsa yüzüne bile bakmazsınız sırf ucuz diye ticari indiriminden yararlanıyor diye alıyorsunuz yalan mı? Kamyonetlerinizi b-c segmenti otomobillerden üstünmüş gibi göstermeye çalışmayı bırakın 57 bin tl lik bir doblo aynı fiyata satılan hangi otomobilden daha üstün olabilir??

DOBLO PANORAMA 90 HP 1.3 MJET E4 46.100
    DOBLO PANORAMA 1.6 105 HP MJET E5 49.440
    DOBLO PANORAMA 1.6 90 HP MJET E5 COMFORTMATIC 53.300
    DOBLO PANORAMA PREMIO 90 HP 1.3 MJET EURO 4 51.110
    DOBLO PANORAMA PREMIO 1.6 105 HP MJET EURO 5 54.460
    D.PNRM. PREMIO 1.6 90 HP MJET E5 COMFORTMATIC 57.410

57bin tl dedigin arac otomatik liste fiyati ama ben onu sana 49bin tlye alirim fiattan otomobil otomatik full araci. Kalkmis bana sisirme liste fiyatlarini gosterme. Manuelini ise 46bine kadar alabiliyorsun goster bakalim boyle bir binekte alalim ? Polo deme ama bak.

Senin Aziz Kancar indiriminden banane kendi alacagin indirim seni ilgilendirir.Her gidene 8 bin tl indirim yapmayacaklarina gore tüm Türkiyeye sen mi alacaksın?

Herkese bu fiyattan ;)

Aziz onlar internetten bakarlar sadece fiyata bayiye gidemezler fiyat sormaya

• Aynen hocam Allah'tan sizin gibi aklibasinda insanlar var daha ne diyeyim ben de ikinci bir araç olarak ticari alıp heryere rahatça gitmeyi dusunuyorum A6 ile şehiriçi zor oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the best or nothing

Aynen hocam Allah'tan sizin gibi aklibasinda insanlar var daha ne diyeyim ben de ikinci bir araç olarak ticari alıp heryere rahatça gitmeyi dusunuyorum A6 ile şehiriçi zor oluyor

Pederde F10 var fakat kapalı kasa Fiorino ile işe gider gelir . Park sorunu olmuyor rahatça bırakıyorsun , İstanbul trafiği sıkışık .
  • quote:

Orijinalden alıntı: optiarc

Hala Caddy'ye aile aracı diyen var? Aile aracı olan Touran olmasın.

Sürücüsüne göre değişir vipmail123
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kazandibi

quote:

Sen sürünce Elantra'nın, Genesis Coupe olduğu gibi mi?

• quote:

quote:

quote:

Sen sürünce Elantra'nın, Genesis Coupe olduğu gibi mi?

vipmail in optiarc olduğu gibi

Değişin bu z<ihniyetin hala eski kafa gelişime kapalı olan zihniyetleri hayretle izlemişimdir.

Camlı koltuklu aile kullanıyor aile aracı değil o zaman HB lerde aile aracı değil coupe larda

Bırakın artık bu zihniyeti VİPMAİL123

• quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

İlk kazamı bunlar yuzunden yapacaktım verilmiş sadakamız vardi da zor kurtuldum.

Kullanıcıdan kullanıcıya değişir . Bilinçsiz kullananı çok ama aile tipleri daha güvenli kullanıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

İlk kazamı bunlar yuzunden yapacaktım verilmiş sadakamız vardi da zor kurtuldum.

Kullanıcıdan kullanıcıya değişir . Bilinçsiz kullananı çok ama aile tipleri daha güvenli kullanıyor

Kesinlikle haklısınız. Aslinda trafikte kural tanımaz cok fazla ama ticari arac kullanıcılarında bu oran biraz daha yuksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki tehlike saçıyor.o araçlar hız için üretilmiyor.Ama dikkat edersen trafik polisleri en çok ticari araçlara radar cezası yazıyor...Çünkü verilen limitleri aşıyorlar.
  • Eski Aracım aşağıdaki kangoo'du, fazla birsey yapmaya bile gerek yok jant ve film egzoz gerekiyorsa yeterli oluyor, apaçi gibi yapan ticari malesef cok piyasada ondan adı cıktı diyorum. Motor güçleri genelde güçlü bazen 70 bg bile aracın hafif olmasından hızlı gelebiliyor fakat yüksek hızlarda yüksek tipe sahip araçlar güvenli olmadığını düşünüyorum, ama keyifle gitmek içinden herseyi HD yayın olarak görmenin keyfi başka yinede almayı düşünmüyorum değil dağ taş gezme keyfi ayrı

• Arkadaşlar nedir bu hafif ve ticari durumları..

bende bu segmentin bir kullanıcısı olarak 2009 dan beri..

nick ismimdeki araç avrupada MPV diye satılıp adlandırılmakta,ha ülkemize gelirken vergi ve kullanım durumuna göre siz farklı bir isim takarsınız o sizi ve hitap etmek istediğiniz halini ilgilendirir

hüseyin ayşe fatma orta ticari tüy siklet kamyonet vs vs.neden gerçek statüsü ile değilde halk diliyle konuşmayı severiz bir anlamış değilim.

bu araçlarından otomobil ruhsatlı olanları da var ayrıca,bu onları bir otomobil yapmaz tabiki.

herkes bilmekte daha kaliteli ve güvenlik donanımlı araçlar almak,ama maddiyat işte..

gelelim terör olayına evet trafikte terör estiren sürücü sayısı oldukça fazla ama şimdi segment segment yazsam konu yetmez..

her bedende hayat bulan bir kimlik yapısı bu bahsedilen.

bazen bir tır bazen otobüs bazende bir mpv de..

bu segmentten aile aracı olurmu olur adam gibi kullanırsanız olur

• quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: alpakcayoglu

İmzada bulunan Kangoomuz var.Süspansiyonları Fluenceden daha yumuşak ve arkada makas olmadığı için gayet rahat.Araç yüksek olduğu için yol hakimiyeti ve sürüş zevki Fluenceden daha iyi.Uzun yolda kesinlikle ve kesinlikle Kangoo daha az yoruyor.2.500 devirde 125-130(fluence değerleri)km ile giden Kangoo olsa hiç düşünmeden Fluenceyi satarım.Bence gayette aile aracı

O araçta ESP yok.Benimkinde de yok ama ben öyle Kangooyla hız yapmam.Şehirçi 2000 devirden yukarıya çıkmam.(5.vites hariç)Şehırdışı açarım hız sabitleyiiyi 110-120 arası.

NOT:Orada ESP siz Kangoo ile ESP li Caddy yi falan karşılaştırıyorlar.

aracın 2 teker üstüne kalkma karakterinin esp ile hiçbir ilgisi yok. tamamiyle ağırlık merkezi ve yol tutuşunun berbat olmasıyla ilgili bir durum.

• quote:

FORUMDA SEVİYE NE ALEMDE KONUYU AÇANA KATILIYORUM AYIPTIR BE ÇOĞU APAÇİ DİYORLAR UTANMAZLAR SW ARAÇ UCUZ DA MİLLET Mİ ALMADI

BU ARAÇLARI KOBİ LER DE AYRICA KULLANIYOR BİZİM AİLE DOSTUMUZDA 320d M paket var fakat adam işyerine PARTNER TEPEE İLE GİDİYOR BUNUN İKİ NEDENİ VAR BİRİNCİSİ ZENGİN İMAJI VERDİGİNDE ADAM ESNAF OLDUGUNDAN TAHSİLATI ZOR OLUYOR VERESİYE SİSTEMİNDEN , İKİNCİSİ HERGUN EV İŞ ARASİ 100KM YOL YAPIYOR BU YOLU 320d İLE YAPMIYOR TİCARİ KOMBİ ARAÇLAR HER ANLAMDA KULLANILIR AİLE GÜNDELİK İŞ ÇOK DA KONFORLU!

ŞİMDİ SORUYORUM M PAKET BMW SAHİBİ BU ADAMI TRAFİKTE PARTNER İLE GÖRÜNCE APAÇİ PARASI YETMEMİŞ ALMIŞ MI DİYECEKSİNİZ??? BU ARAÇLARI 2. ARAC OLARAK KULLANAN ÇOK İNSAN VAR HABERİNİZ OLSUN.

istisnalar kaideyi değiştirmiyor :) hali hatrı sayılır apaçi var arlarında yalan mı? .

• quote:

Orijinalden alıntı: frukfruk

quote:

FORUMDA SEVİYE NE ALEMDE KONUYU AÇANA KATILIYORUM AYIPTIR BE ÇOĞU APAÇİ DİYORLAR UTANMAZLAR SW ARAÇ UCUZ DA MİLLET Mİ ALMADI

BU ARAÇLARI KOBİ LER DE AYRICA KULLANIYOR BİZİM AİLE DOSTUMUZDA 320d M paket var fakat adam işyerine PARTNER TEPEE İLE GİDİYOR BUNUN İKİ NEDENİ VAR BİRİNCİSİ ZENGİN İMAJI VERDİGİNDE ADAM ESNAF OLDUGUNDAN TAHSİLATI ZOR OLUYOR VERESİYE SİSTEMİNDEN , İKİNCİSİ HERGUN EV İŞ ARASİ 100KM YOL YAPIYOR BU YOLU 320d İLE YAPMIYOR TİCARİ KOMBİ ARAÇLAR HER ANLAMDA KULLANILIR AİLE GÜNDELİK İŞ ÇOK DA KONFORLU!

ŞİMDİ SORUYORUM M PAKET BMW SAHİBİ BU ADAMI TRAFİKTE PARTNER İLE GÖRÜNCE APAÇİ PARASI YETMEMİŞ ALMIŞ MI DİYECEKSİNİZ??? BU ARAÇLARI 2. ARAC OLARAK KULLANAN ÇOK İNSAN VAR HABERİNİZ OLSUN.

istisnalar kaideyi değiştirmiyor :) hali hatrı sayılır apaçi var arlarında yalan mı? .

her segmentte yokmu öyle kişiler ?

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

Arkadaşlar nedir bu hafif ve ticari durumları..

bende bu segmentin bir kullanıcısı olarak 2009 dan beri..

nick ismimdeki araç avrupada MPV diye satılıp adlandırılmakta,ha ülkemize gelirken vergi ve kullanım durumuna göre siz farklı bir isim takarsınız o sizi ve hitap etmek istediğiniz halini ilgilendirir

hüseyin ayşe fatma orta ticari tüy siklet kamyonet vs vs.neden gerçek statüsü ile değilde halk diliyle konuşmayı severiz bir anlamış değilim.

bu araçlarından otomobil ruhsatlı olanları da var ayrıca,bu onları bir otomobil yapmaz tabiki.

herkes bilmekte daha kaliteli ve güvenlik donanımlı araçlar almak,ama maddiyat işte..

gelelim terör olayına evet trafikte terör estiren sürücü sayısı oldukça fazla ama şimdi segment segment yazsam konu yetmez..

her bedende hayat bulan bir kimlik yapısı bu bahsedilen.

bazen bir tır bazen otobüs bazende bir mpv de..

bu segmentten aile aracı olurmu olur adam gibi kullanırsanız olur

+ 1

Özünden kullanıcıdan gelen yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Melihdk

Eski Aracım aşağıdaki kangoo'du, fazla birsey yapmaya bile gerek yok jant ve film egzoz gerekiyorsa yeterli oluyor, apaçi gibi yapan ticari malesef cok piyasada ondan adı cıktı diyorum. Motor güçleri genelde güçlü bazen 70 bg bile aracın hafif olmasından hızlı gelebiliyor fakat yüksek hızlarda yüksek tipe sahip araçlar güvenli olmadığını düşünüyorum, ama keyifle gitmek içinden herseyi HD yayın olarak görmenin keyfi başka yinede almayı düşünmüyorum değil dağ taş gezme keyfi ayrı

MaşAllahı var dağa taşa banamısın demez .

• quote:

quote:

quote:

tabi var ama ne yazık ki ticari sınıfında çok yüksek oranda. büyük oranda aracın sadece şöförü olmaları yüzünden araca hiç özen göstermiyorlar. benim gözlemlerim böyle valla :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

tabi var ama ne yazık ki ticari sınıfında çok yüksek oranda. büyük oranda aracın sadece şöförü olmaları yüzünden araca hiç özen göstermiyorlar. benim gözlemlerim böyle valla :)

Senin gözlemin öyle bende Fluence , jetta sürenlerdenden çekiniyorum . Hız desen var , her yerde karşıma çıkıyorlar . Çoğuda şirket aracı banamısın demiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Tabiki tehlike saçıyor.o araçlar hız için üretilmiyor.Ama dikkat edersen trafik polisleri en çok ticari araçlara radar cezası yazıyor...Çünkü verilen limitleri aşıyorlar.

90 limit verirsen tabi ceza yer . Araba bassan gider 180 e kadar . Ama 100 ün üstünü tavsiye etmem
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Tabiki tehlike saçıyor.o araçlar hız için üretilmiyor.Ama dikkat edersen trafik polisleri en çok ticari araçlara radar cezası yazıyor...Çünkü verilen limitleri aşıyorlar.

90 limit verirsen tabi ceza yer . Araba bassan gider 180 e kadar . Ama 100 ün üstünü tavsiye etmem

Geçmiceksin işte geçersen trafikte tehlike yaratırsın!O araçlar binek araçlar kadar oturaklı değil süspansiyonları ''yük taşımaya ve darbe emmeye göre ayarlanmış'' eğer geçersende takla atma olasılıgın %80 boşuna o limitler verilmiyor...

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.