Şimdi Ara

TicToc Messenger !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecmiste siklikla kullanmis oldugum BBM'i bile tutmaz diyerekten yuklememis olan ben bu programa hayran kaldim.

Kullanici adi ve rehber vasitasiyla arkadas eklenebiliyor, fotograf yukleniyor begeni aliniyor yorum yapiliyor. Sesli gorusme var. Kendi bulut depolama alani var. Hatta yururken onunuzu gorebilin diye arka planda kamerayi bile acabiliyorsunuz mesajlasma sirasinda.

BBM in en cok elestirdigim kismi pin olayi, bu saatten sonra numarasina olan arkadasima pin sormam yada yeni tanistigim birinin numarasi varken pinini sormak abes. Bu programda hem kullanici adi hemde tel no ile ekleme var. Harika.

Whatsapp i gecmesini beklemiyorum fakat Line, BBM gibi gereksiz kalan uygulamalarin yaninda fark yaratmis, belki ilginizi cekebilir..

• Son guncellemeyle fotograflarla yada videoyla kendin sticker yapabiliyosun cok eglenceli. Cok konustuklarimla biz buna gectik. Basta mesafeli bakmistim ama gercekten cok iyiymis.
    Umarim populer olur ve kullanicisi artar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkmenli -- 14 Aralık 2013; 20:45:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkmenli

Son guncellemeyle fotograflarla yada videoyla kendin sticker yapabiliyosun cok eglenceli. Cok konustuklarimla biz buna gectik. Basta mesafeli bakmistim ama gercekten cok iyiymis.
    Umarim populer olur ve kullanicisi artar
    piyasa o kadar mesajlaşma yazılımı ile dolu iken bence gereksiz
  • whatsapın patlaması lazım bunlara geçiş için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

whatsapın patlaması lazım bunlara geçiş için.

• nemesis kullanıcısına yanıt
    Whatsapp senelik uyelik sistemini benimserse patlar.
  • quote:

Whatsapp senelik uyelik sistemini benimserse patlar.

hiç bi türlü patlamaz merak etme. watsapdaki sadelik, hız hiçbirinde yok, sınırlı bağlantıda bile mesaj alıp gönderebiliyosun. tüm platformlarda da var, bu 'line tictoc' falan en fazla android ios wp8de vardır.
  • Whatsappin tutma sebebi bence sadeligi. Sticker falan filun oyuncak gobi oluyor ben line Tictoc falan ne varsa denedim ama olmuyor whatsapp kullanirken sanki iphone'un kendi uygulamasi gibi hissediyorum.
  • İpadde kullanılabiliyor sanırım. Girdim numara falan istedi.

Edit

Görüldüğü üzere:

TicToc Messenger !!!

İpad kullananlar için iyi olur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mete E. -- 15 Aralık 2013; 11:17:31 >
  • Owl City. kullanıcısına yanıt
    Whatsappta uzun suredir guruptaki arkadaslarla sohbet ediyoruz. Dun alternatif iygulamalarin sohbeti acildi. Dedikleri bu gurup haricinde artik whatsapp kullanmiyoruz. Herhangi birimizin senelik aidat sacmaligindan suresi biterse topluca baska app lara gececegiz. Whatsapp kullanan ve kredi karti bile olmayan bissuru kisi var. Her yil para odemez kimse whatsappa ve ne kadar dusuk bir miktar olursa olsun odemez.
  • quote:

Whatsappta uzun suredir guruptaki arkadaslarla sohbet ediyoruz. Dun alternatif iygulamalarin sohbeti acildi. Dedikleri bu gurup haricinde artik whatsapp kullanmiyoruz. Herhangi birimizin senelik aidat sacmaligindan suresi biterse topluca baska app lara gececegiz. Whatsapp kullanan ve kredi karti bile olmayan bissuru kisi var. Her yil para odemez kimse whatsappa ve ne kadar dusuk bir miktar olursa olsun odemez.
    Benim whatsapp da ömür boyu ücretsiz yazıyor
  • quote:

şahsen ben pasa pasa oderim, cunku bazi arkadaslarim wp8, symbian, bbm falan kullanıyor hepsini kapsayan sadece vatsap var. ki zaten iphone için vatsap ömür boyu ücretsiz.
  • Owl City. kullanıcısına yanıt
    Benim sanssizliğim ilk androidle giriş yapmam oldu. Su an iphone kullanıyorum yine sureli gözüküyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

iphonelara oyle sanırım, bi kere alıyosun bir dolara, ömür boyu. Ama evt kullanmaya devam etmek için kredi kartı sormaya başladığı anda kendi mezarını kazmış olur.
  • Kimsenin yok ki :( olsa ne guzel pirogram
  • quote:

quote:

iphonelara oyle sanırım, bi kere alıyosun bir dolara, ömür boyu. Ama evt kullanmaya devam etmek için kredi kartı sormaya başladığı anda kendi mezarını kazmış olur.

iphone'larda öyle idi. o devir bitti. artık yıllık 1.79 lira whatsapp.
  • Deneyelim.
  • 1 dolara almıştım whatsapp'ı ama senelik üyeliğe geçerse saçma olur. Ben de Viber veya Tango kullanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

Ben 1 dolara satın almıştım, ömür boyu ücretsiz yazıyor hala.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

quote:

Ben 1 dolara satın almıştım, ömür boyu ücretsiz yazıyor hala.

Siz eski alanlardansiniz, sizin icin gecerli degil yazdigim. Telefon numaraniz degismedikce sizin omur boyu kullanim hakkiniz var. yeni kullanmaya baslayanlar artik yillik ucret oduyorlar.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.