Bildirim
Tiggo 7 vs c4x
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tiggo 7, beş yıl 150.000 km garanti yönünden iyi, yakıt yönünden dezavantajlı.
C4x, yakıt yönünden avantajlı, ön cam görüş açısı sorun olabilir, ayrıca rüzgar sesi çoğu kullanıcıyı rahatsız edecek seviyede. -
Tartışmasız tiggo 7 -
ölüm = citroen
sıtma = chery
ironi -
C4x in triger kayışı yağın içinde mi? -
5 konu daha açarsan söylerim -
Konu açmaya neden bu kadar hassasınız, forumun amacı bilgilenmek. İlerde bir çok kişi de bu konuyu okuyarak fikir sahibi oluyor -
Hocam evet cidden kararsızlık sebebi, tiggo 7 atıyorum vw, psa dan bir c suv olsa tartışmasız, ama chery yani cin olunca insan düşünüyor -
quote:
Orijinalden alıntı: murattekno
Konu açmaya neden bu kadar hassasınız, forumun amacı bilgilenmek. İlerde bir çok kişi de bu konuyu okuyarak fikir sahibi oluyorForumu bilgilendirmek için haftada 3 tane araç alım konusu açacaksaniz bunu sizin gibi yapan 2 üye daha olsa forum Ana sayfası komple nicklerinizle kaplanıyor,diğer üyeler ne yapacak, konuları sizinkilerin üstünde kalsın diye up falan mı yazacaklar?
Fikir sahibi olmak isteyenler için üstte forum arama butonu var, çorbaya cevirmenize gerek yok bence.
Oldu olacak treyturop a da adminlik verelim,takılın beraber
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 1 Ağustos 2024; 9:50:13 > -
Bilmiyorum hocam, 1,2 ler sıkıntı diyor herkes ama, o yüzden 1,5 dizel düşünüyorum C4x de -
Geniş bir araç olduğu için Tiggo derim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X