Bildirim
Tiguan mı passat mı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam Allah aşkına biraz detay versenize, bu ne yazı tura atar gibi Tiguan mi pasat mi diye ?
Passat dedim n'olacak simdi.
Yani bagaj ne kadar önemli, arazi kullanımı olacak mi, sizin için otomatik ne kadar elzem, iç hacim ne kadar önemli, yani istek ve beklentiniz hangi yönde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Doğru diyorsun tiguan kaporasını verdim.ancak tiguan çıkınca alel acele yazmak zorunda kaldım.passat icin daha fiyat bile almadım.shoowrumda gorunce acaba dedim..quote:
Orijinalden alıntı: Yılan Serdar
Hocam Allah aşkına biraz detay versenize, bu ne yazı tura atar gibi Tiguan mi pasat mi diye ?
Passat dedim n'olacak simdi.
Yani bagaj ne kadar önemli, arazi kullanımı olacak mi, sizin için otomatik ne kadar elzem, iç hacim ne kadar önemli, yani istek ve beklentiniz hangi yönde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHOSTKOVİCH -- 6 Ekim 2019; 23:54:32 >
Teşekkür ederim.bakacağım.quote:
Orijinalden alıntı: Turkalog
https://forum.donanimhaber.com/tiguan-1-6-tdi-highline-mi-passat-1-6-tdi-dsg-comfortline-mi--139845221-2#139923713
Tiguan da karar kıldım teşekkürler
Tiguan alındı konu silinebilir.
Hayırlı olsun kaça mal oldu tidiay mıquote:
Orijinalden alıntı: SHOSTKOVİCH
Tiguan alındı konu silinebilir.
Comfortline manuel dizel 132.900quote:
Orijinalden alıntı: defiant82
Hayırlı olsun kaça mal oldu tidiay mı
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X