bu ttnetten nefret ediyorum. fibernet kullanıyorum tilgin 2331 router verdiler. modemden port açmam gerekiyor. açıyorum ama router her kapanıp açıldığında kaydettiğim ayarlar gidiyor. anladığım kadarı ile router her açıldığında ttnetten kendini güncelliyor. bir türlü çözemedim. çözümünü bilen varsa lütfen yardım edermisiniz.
aslında elimde airties 5452 ve 5340 modemler var bunlardan birini tilginin yerine kurmayı denedim ama bir türlü beceremedim. adsl kullanıcı adı ve şifrem var elimde ama bir türlü bu modemler ile bağlanamadım.
yada aklıma şöyle bir şey geliyor. bir komutla yada bir program ile bilgisayarım her açıldığında tilginde port açmak için bir yöntem varmıdır. yardımcı olursanız sevinirim
tilgin modemlere arayüzden admin ile giriş yaptıktan sonra istenilen ayarları yapınca (örneğin port açma) sağ üstte "ayarları kaydet" diye uyarı geliyor, Ayarları kaydet yapman gerekli. bu seçeneği yapmazsan modem kapanıp açılınca eski haline geri döner.
StaNOnE teşekkürler kardeşim boşuna o kadar uğraşmışım bir ton alternatif araştırdım :D