Şimdi Ara

Tilgin HG 2301

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
7.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Turkcell Superonline'a Tilgin'in yeni modelleri gelmiş.

Kullandığım Tilgin HG 1311 'in HG 2301 ile değiştirilmesi için talepte bulundum. 2 gün içinde yeni router'ı getireceklerini söylediler. Özellikle wireless performansı HGA1311 'e göre daha iyiymiş. Test yapıp sonuçları buraya ekleyeceğim.

Tilgin HG 2301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1301 -- 3 Ocak 2012; 14:12:51 >

• Daha dün bağlattım fiberi şu meşhur hg1311 den getirdiler.. Herhangibir sorunu çıkmadan müşteri hizmetlerini arasam yeni modemle değişirlermi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Latour -- 10 Temmuz 2011; 12:10:32 >
  • hocam ürün gelince ayrıntılı fotoğraflarını çekebilirsen ve inceleme yaparsan sevinirim
    Bu pirelliden kurtulmak istiyorum artık.
    Ayrıca hangi ildesiniz?
  • Linksys varken bu tılgın mıdır tıngırı mıdır nedir, neden ısrar ediyorlar anlamadım.
  • hangisi daha iyi tilgin mi pirellimi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HD-DOĞAN

hangisi daha iyi tilgin mi pirellimi ?

Tılgın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur1301

Turkcell Superonline'a Tilgin'in yeni modelleri gelmiş.
     Tilgin HG 2301

Kullandığım Tilgin HG 1311 'in HG 2301 ile değiştirilmesi için talepte bulundum. 2 gün içinde yeni router'ı getireceklerini söylediler. Özellikle wireless performansı HGA1311 'e göre daha iyiymiş. Test yapıp sonuçları buraya ekleyeceğim.

hocam modem geldimi acaba? panelden screenshot lar koyabilme şansın varmı?
    ayrıca voip varmı ve ayar ekranı açıkmı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airties Air 5442
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerim_bayramoglu

hocam modem geldimi acaba? panelden screenshot lar koyabilme şansın varmı?
    ayrıca voip varmı ve ayar ekranı açıkmı?

Daha beklemedeyim. Getirmediler.
  • 11n bağlantı diyor Tilgin'in sitesinde. Özellikle 20mbit ve üstü paketlerde wifi kullananları buna geçirmeliler.
  • Bu modemi sordum bizim buradakilere, kimse bilmiyor. Görmemişler. Sitenizde var diyorum ama yine de kabul etmiyorlar. Anlamadım gitti
  • N tipi modemleri sadece 1000MBPS abonelere sağlayabiliyorlarmış! Çağrı merkezi veremeyeceğini söyledi. :(
  • Gelmeyince bugün tekrar müşteri hizmetlerini aradım. Bana da aynı şeyi söylediler.
    Modeller yeni geldiği için ilk konuştuğum elemanın bilgisi yokmuş.
  • hg1311 mdoemimde bu bana gore kablosuz performansı 5 para etmez .

modemi degişmeleri istedim rica filanda degil artık istemiyorum cunki

kötünün iyisi HG 2301 bu modemi verecekler bakalım ne zaman. en azından N DESTEKLİ

ayrıca 100 mbit nete bu modem verilirmi ne sacma is yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 18 Aralık 2011; 22:26:51 >
  • Resimde görmüş olduğunuz modemlerden bayilerimizde mevcut fakat bu modem 1000 Mbps abonelerine verilmektedir. Diğer modemler wi-fi ile en fazla 20 Mbps hız görürken bu modemde bizzat ben 360 Mbps hızı gördüm kablosuz olarak resimleride ekeleyebilirim. Modemin resmi biraz zahmetli olurda hız testi resimlerinden bahsettim.
  • kablosuz benimde evde 20 mbit civari kabloluda 94 mbit cıkıyor.

yok abi olmaz bu modemle ben senin söyledigin modemi alacam mutlaka yazarım burdan daha sonra bekliyorum.
  • modemim geldi kablosuz performansı iyi 67 mbit filan alıyorum.

digerinde 15mbiti gecemiyordum.ama 67 mbit upload degerlerim vardı o normale dondu onun icin aglamaklıyım ( keske dokunmasaydım diyorum.

modemi degistim upload degerim düstü hatta yerle bir oldu profilimde aldıgım degerlerin resmi var.

Tilgin HG 2301

soyle birde resim ekliyim icinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 3 Ocak 2012; 14:19:01 >
  •  Tilgin HG 2301

Tilgin HG 2301

degerleri böyle idi upload

kısaca kablosuz hızım 3-4 katı artdı modem ile birlikte.

ama belki yanlışlık vardı fazlamı veriliyordu nasıl oluyorsa upload degerlerim mormale döndu.diger modemi takalım dedim sonra gene aynı degerler cıkınca 2301 kalsın dedim bari.

neyse benim olayımı halletim kısaca.artık böyle kullanacaz ne yapalım

simdi yeni degelerim böyle oldu

Tilgin HG 2301

anlamadıgım nokta simdi kablosuzda aynı degeri alıyorum resmen modemmi costu anlamadım.defalarca denedim nerdeyse kablolu ile aynı.

Tilgin HG 2301

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi milyondabir -- 3 Ocak 2012; 14:31:22 >

• HG2301 tılgın modem icin modemi tam yetkiye sahip olabilmek icin kullanıcı adı sifresini bilen varmı

admin
    superonline haricinde bir sifre olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyondabir

HG2301 tılgın modem icin modemi tam yetkiye sahip olabilmek icin kullanıcı adı sifresini bilen varmı

admin
    superonline haricinde bir sifre olması lazım

Modemi nereden satın alabiliriz satışı varmı Tilgin HGA2301 nın ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NewsTR -- 5 Eylül 2013; 9:24:57 >
  • tılgının olayı bitti biraz sorun cıkarmaya başladı sorun oluyor diye simdi yeni gelen modelleri tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.