Şimdi Ara

Tim Cook: iPhone SE (2020), en hızlı Android telefonlardan daha hızlı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
3
Favori
9.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şahine ducati motoru takmışaın hızlı olsa be olacak..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes onu istiyor ama kapitalizm ya koca ekranı alacaksın, ya da kalas gibi kasayı diyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 14 bin liraya telefon satan Samsunga bakınca gayet iyi fiyatı.Bu cihaz düz s20yi bırak ultrayı tokat manyağı yapar.2025 e kadar güncelleme alacak bir cihaz sonuçta.Bunu alan yoğun kullanacaksa powerbank almalı, sosyal medya WhatsApp için günü çıkartır.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemomando

Ürün hızlı ama batarya testlerinde çok kötü. Kusura bakmasınlar günde 3 defa şarjla uğraşamam.
    Rezalet! o pil adamı hayattan soğutur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deresay -- 4 Mayıs 2020; 2:36:22 >

• İphone 6-7 kullandım o zamanlar android bitik durumdaydı stabilete yok her uygulamada kasma falan ancak şuan android başka seviyede onlar kendini geliştirirken ios sağolsun güncellemelerle bitirdi.1000 liralık android telefon şuanki(iphone7) telefonumdan daha stabil daha iyi fotoğraf çekip daha uzun şarjı gidiyor.Tim amca sağolsun android geçicem artık bu haberden sonra

• 3Dmark da Snapdragon 865 ve Exynos 990 fark atıyor. İndirin gerçekleri görün

• İphone nun Yari fiyatina olan xiaomi telefonlarin performansini gordukten sonra apple pik seviyeyi yaptigini dusunuyorum bundan sonraki donem sonu nokia gibi olur ki oylede temenni ederim

• ne kadar performans verirsen ver o ekrandan ve bataryadan bize verileni alıcaz. ha iphone 7-8 ha iphone se. bu modellerde kullanıcının ihtiyacını karşılıyor. yenilikte 0 oldunuz. boş yapma cook

• Sadece işlemcisi olan telefon yapmışlar:) ram düşük, pil kötü, kamera yetersiz, ekran küçük, tasarım eski. Sıkıcı olur bu telefon.

• A 101 deki 1000 TL lik HONOR telefonlar daha güzel...

• XS çok hoşuma gidiyor. Kasa küçük ekran büyük. Kasa küçük derken iphone se2 kadar ortalama. 1,1 inc fazla ekran, ama aynı boyutta iki telefon.

• Tim yalan at ama matematiği unutma SD 865 antutuda seni yiyiyor.

• SD 865 ile çıkan bütün telefon lar antutuda bundan daha iyi sonuç alıyor.

• Ya fiyatı yüksek olmasa mantıklı ama çok yüksek bende bekledim doğrysu hatta 6200 kere xs Lee düşünce bile alamadım. Dedim de hem daha iyi çıkar hem de daha küçük olur en önemlisi de ucuz olur ama 5300 çok yüksek geliyor

• Mi A3 kullanıyorum. SE 2020'deki chipset, Snapdragon 665'in on gömlek üstü performansa sahip. Mükemmel teknolojiler sunuyor.

Ben kendimi Mi A3'ü 3 gün şarj etmemekle avutuyorum. Hatta bir ara şarj aleti nerdeydi diye aramak zorunda kaldım. Aradan 3gün geçince çekmeceye koymuşum.

SE 2020 bu yüzden daha iyi. O işlemci + 1800mAh bataryası ile şarj aletini arama derdinden de kurtarıyor. Teknoloji insanın işini kolaylaştıracak ki Teknolojik olsun

Not: Yoğun kullanımda 12 saate varan ekran süresi alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknoert -- 4 Mayıs 2020; 22:11:5 >

• ZamanSal kullanıcısına yanıt
    Se 2020 s20 ultrayi 2 ye katlıyor render alırken.Se 5 dakikada bitirilen Samsung 10 da bitiriyor.antutu testinin hiç bir değeri yok. Çünkü güvenilir değil.ayni işlemi yaparsan o zaman anlarsın hangisi güçlü.a13 un hala bir karşılığı yok android cephesinde.

• asertyu kullanıcısına yanıt
    Antutu boş demek, peki alsana günlük kullanım izle de utan biraz.

TechNickyoutube
    Xiaomi Mi 10 Pro vs iPhone 11 Pro Max Speed Test
    https://www.youtube.com/watch?v=68W8hotC9xU&feature=youtu.be

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.